Adriano Komputero 07.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Aga, to trzeba jak najszybciej te dołki w górki przerobić ! . Ty mi się tu Aga nie dołuj tylko patrz na swoją łączkę, niebieskie niebo i złociste słonko. Zobacz jak jest pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 08.06.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga a czy gdzieś zmiesciliście koszt stanu suroego zamkniętego? w dzienniku mi to jakoś umknęło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba w dzienniku tego nie było bo ja piszę a liczy mój mąż jak Cię interesuje to mogę go poprosić o wyliczenia i coś może napisze Jeśli chodzi o moje doły i niepokoje to już się wyjaśniło własnie młodsze dziecię chore znów mnie mąż od czarownic będzie wyzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.06.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ago wez się za panelki a słoneczko już wychodzi zza chmur i będzie Ci przyświecać. A tak między nami , czy Twój mąż będąc dzieckiem nigdy nie chorował?? Niech się zabiera za panele i nie marudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga, panele na widoku, to i samopoczucie sie polepszy... A w tym roku, to chyba brak slonca nam wszystkim dokucza. Mnie tez spotkal jakis dolek. Jakos mi sie nawet gotowac nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 08.06.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ago wez się za panelki a słoneczko już wychodzi zza chmur i będzie Ci przyświecać. A tak między nami , czy Twój mąż będąc dzieckiem nigdy nie chorował?? Niech się zabiera za panele i nie marudzi. Chorował, ale nie lubie jak moje córki chorują. Jak przyjdzie pora to i panele zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Sławek rozumiem Cię w 100%.Bardzo zle znoszę choroby swoich synów i zawsze wtedy myślę,że lepiej żeby mnie coś skręciło zamiast chłopców - ale nie można tego uniknąć.Na pocieszenie napiszę że ostatnio chorowali po kolei przez cały grudzień i pół stycznia - przechodzili kolejno ospę.Było ciężko ale jest już za nami.Pozdrawiam i zdrówka,zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie dość że nielubi jak dziewczyny chorują to jeszcze bardziej nielubi jak ja kraczę i potem się to sprawdza A rzadko się mylę więc mówi że czarownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 08.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga to jak juz Wam dziecię wyzdrowieje ( czego życzę z całego serca ) to ja chętnie tę kwotę za stan surowu zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 08.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga to jak juz Wam dziecię wyzdrowieje ( czego życzę z całego serca ) to ja chętnie tę kwotę za stan surowu zobaczę. Surowy otwarty Ze wszystkimi mediami - 140 tys Sam"dom" - 126 tys Pamiętaj ze nasz dom jest większy niż standardowe Prymulki + pokój nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 dziecie nie wyzdrowiało jeszcze ale mąż się sprężył Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aga,zdrowka zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aga,zdrowka zycze. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 09.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 no mnie własnie taki powiekszony interesuje mąż muzyk pokoj nad garażem na studio machnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 09.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Można uwierzyć że jednak da się wybudować swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wszystko się da trzeba tylko mocno chcieć Loxia nasz pokój nad garażem to nasz wymysłym, a Ty na co się decydujesz masz już wybrany projekt ??? Jak gdzieś było to sorry nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aguś czasem tak bywamnie tragedie dzieciaków też zawsze ruszają Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 09.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aga ja z tych marzących działki niet ale projekt juz juz Prymulki fajne i jeszcze ze 2 projekty tez.. pewnie od działki będzie zależało, który wygra. ale wizję już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Agus trzymaj sie To bardzo przykre ale takie czasami jest życie Co do twoich przeczuć to zastanwiające Czyżbyśmiała jakis dar Co do chorób dzieci to fakt, ze wtedy nic sie nie chce , wszytko jakoś mało wazne oprócz tego wyzdrowienia jest Rodzicielska troska Rozmiem to doskonale i tym bardziej życz ezdrówka jednej córci, drugiej szczesłiwego powrotu a wam spokoju. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Przepraszam że taki mało budowalny wpis ale miałam potrzebnę napisania Sam nie wiem co Ci napisać, by nie było banalne... Jestem z Tobą... Trzymaj się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts