Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Chyba w dzienniku tego nie było bo ja piszę a liczy mój mąż jak Cię interesuje to mogę go poprosić o wyliczenia i coś może napisze 8)

Jeśli chodzi o moje doły i niepokoje to już się wyjaśniło własnie młodsze dziecię chore :o :roll: znów mnie mąż od czarownic będzie wyzywał :o :roll: :-?

Ago wez się za panelki a słoneczko już wychodzi zza chmur i będzie Ci przyświecać. :lol: :lol: :p :p

A tak między nami , czy Twój mąż będąc dzieckiem nigdy nie chorował?? :roll: :roll: :roll: Niech się zabiera za panele i nie marudzi. :p

Chorował, ale nie lubie jak moje córki chorują.

Jak przyjdzie pora to i panele zrobie.

Sławek rozumiem Cię w 100%.Bardzo zle znoszę choroby swoich synów i zawsze wtedy myślę,że lepiej żeby mnie coś skręciło zamiast chłopców - ale nie można tego uniknąć.Na pocieszenie napiszę że ostatnio chorowali po kolei przez cały grudzień i pół stycznia - przechodzili kolejno ospę.Było ciężko ale jest już za nami.Pozdrawiam i zdrówka,zdrówka życzę. :wink:

Agus trzymaj sie 8)

To bardzo przykre ale takie czasami jest życie :-?

Co do twoich przeczuć to zastanwiające :-? :roll:

Czyżbyśmiała jakis dar :roll: :roll: :roll: :roll:

Co do chorób dzieci to fakt, ze wtedy nic sie nie chce , wszytko jakoś mało wazne oprócz tego wyzdrowienia jest :-?

Rodzicielska troska :-?

Rozmiem to doskonale i tym bardziej życz ezdrówka jednej córci, drugiej szczesłiwego powrotu a wam spokoju.

Pozdrówka