Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Dzieki dziewczyny jesteście kochane i dzieki Wam wiem że moja praca jest coś warta :)

Już wszystko wróciło do normy - pogadałysmy z kumpelkami przez telefoniki i żyjemy dalej :) w końcu są jeszcze inne dzieciaki :)

Nefer niestety są chore dzieciaki a moje to najczęściej i tu muszę stwierdzić z przykrością uratowane wcześniaki, których późniejsze życie jest bardzo ciężkie :cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Z tymi królikami coś musi być na rzeczy 8) u siebie też nakryłam jednego takiego popapranego :roll: skradałam się do niego żeby fotkę mu pstryknąć, juz miałam nacisnąć wyzwalacz a ten dał takiego nura w krzaki ze aż podskocyłam i mało co aparat mi z rąk nie wyleciał ze strachu :roll: :wink:

Aga no, no, no kawał dobrej pracy odstawialiście, pokoik superancko się prezentuje :D Powodzenia dla Abisia :D

Aga, pokoj piekny...Bardzo ladny kolor scian i ten bajer na scianie, myslalam, ze to zie swiatlo z okna odbija lub cos...,a to taki bajer namalowany, ale fajne...Podloga tez super...To samemu tak mozna ladnie zrobic? A gdzie po instruktarz sie zglosic?

Bardzo ladnie Aga, czekam na reszte..., bo coraz milej sie robi w domku... :p

Piekna łaczka i zwierzątka przyciąga 8) 8)

Super ten zajączek 8)

Ale cudny ten pokój 8)

Fajne połaczenie nibieskiego z kolorem paneli 8)

Bardzo ladny kolor scian i ten bajer na scianie, myslalam, ze to zie swiatlo z okna odbija lub cos...,a to taki bajer namalowany, ale fajne

I ja myślałam, zę to swiatło :o

Fajnie wyglada to :p :p :p I orginalnie 8)

dziewczyny dzieki za miłe słowa, kolor na ścianie to francuska lilia duluxa, efekt zrobiony wałkiem z irchą ( można mieć wizje :wink: :) ).

Na podłodze panel krono orginal, laminat stary dąb deska :)

Góra już nie bedzie tak efektowna bo tam bedzie bez kolorów ( ściany jeszcze pekają, więc tak jak pisałam czekamy do jesieni, na razie tworzą się kolejne wizje ).

Zeljka panele kładzie się bardzo prosto - instruktaż jest w paczce ale naprawdę to żadna sztuka :)

kasia64 spokojnie kobieto mojemu męzowi cięzko nadepnąc na oddcisk :) on poprostu tak reaguje jak ja mam żaby :o :roll: bo wie że cos się święci i jak to mówi Nefer cos bedzie nie halo 8) dlatego mówi że czarownica :wink: :) Zresztą ja jestem wtedy nieznosna i oczekuje że on mnie uspokoi :o :roll: W końcu cięzkie jest życie faceta księżniczki :wink: :)

Zajączki są super nawet takie lekko popaprane :wink: :)

Kze dzieki za miłe słowa, cały czas go dopieszczmy ale do ideału mu jeszcze daleko :)

Jak wiadomo powstrzymuje nas kasa ale teraz myslę że to nawet dobrze mam czas na pewne przemyslenia i fajne pomysły, gdybysmy robili wszystko odrazu napewno było by inaczej :)

Aga,

"co nagle to po diable" :lol:

Ja też jestem zwolenniczką spokojnego zastanowienia się co i jak ma być. Wiadomo jest, że koncepcje się zmieniają, ale dobrze jest gdy ma się czas na przemyślenie, przeanalizowanie i zastanowienie się nad ostatecznym wyborem.

Pozdrówka ! :D

P.S. "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło " :wink:

Ja tam nie rozpczam z tego powodu no może najbardziej brakuje mi drzwi wew. i ogrodzenia ale ogólnie jestem szczęśliwa i opalona :lol: :lol: :lol:

I o to chodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szczegónie się ciesze z tej opalenizny bo to był mój ból w bloku a teraz korzystam bo nareszcie jest pogoda :) i nawet mam wolne 8) Troche nadprogramowe ale jest i trzeba się cieszyć :)

Ja tam nie rozpczam z tego powodu no może najbardziej brakuje mi drzwi wew. i ogrodzenia ale ogólnie jestem szczęśliwa i opalona :lol: :lol: :lol:

I o to chodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szczegónie się ciesze z tej opalenizny bo to był mój ból w bloku a teraz korzystam bo nareszcie jest pogoda :) i nawet mam wolne 8) Troche nadprogramowe ale jest i trzeba się cieszyć :)

To i ja miałam ten sam ból, szczególnie nóg nie moż nabyło pokazac bo blade były że szok :-? ale teraz mam nadzieję sie to zmieni :roll: 8) 8)

U mnie już się zmieniło, wieć myślę Andrzejka że u Ciebie będzie tak samo :) czego Ci życzę :)

anetmar z naszego psa to raczej marny mysliwy on by się najchetniej bawił z zajączkami tylko one tego nie pojmują :o :roll:

A wystawa już była co prawda psiak wygrał ale nie miał dnia :wink: :)

Oczywiście za kciuki dziękuje :)

Aga takie kupowanie po trochu i urządzanie ma wiele uroku i pozwala w pełni się cieszyć i doceniać każdy drobiazg.To jak delektowanie się tortem z bitą śmieteną i truskawkami- po małym kawałeczku ,który rozpływa się powolutku w buzi,mniam,mniam.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Aga super, super! Powolutku, z rozmysłem - najlepiej się wychodzi :p A poza tym do czego masz się spieszyć? JUŻ MIESZKASZ! Teraz nóżki opalaj, zajączki oswajaj, na robotę będzie czas w jesienną pluchę :wink:

A ja jak zwykle, pytanko: Jaką wydajność w m3/h ma Twój okap? Pisałaś, że świetnie Ci wyciąga wszystko, a przecież kuchnia połączona z salonem!