Aga J.G 10.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Dzieki dziewczyny jesteście kochane i dzieki Wam wiem że moja praca jest coś warta Już wszystko wróciło do normy - pogadałysmy z kumpelkami przez telefoniki i żyjemy dalej w końcu są jeszcze inne dzieciaki Nefer niestety są chore dzieciaki a moje to najczęściej i tu muszę stwierdzić z przykrością uratowane wcześniaki, których późniejsze życie jest bardzo ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Z tymi królikami coś musi być na rzeczy u siebie też nakryłam jednego takiego popapranego skradałam się do niego żeby fotkę mu pstryknąć, juz miałam nacisnąć wyzwalacz a ten dał takiego nura w krzaki ze aż podskocyłam i mało co aparat mi z rąk nie wyleciał ze strachu Aga no, no, no kawał dobrej pracy odstawialiście, pokoik superancko się prezentuje Powodzenia dla Abisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 dzieki Monka Nasz chadza spokojnie tylko jak pies go wypatrzy jest gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Aga, pokoj piekny...Bardzo ladny kolor scian i ten bajer na scianie, myslalam, ze to zie swiatlo z okna odbija lub cos...,a to taki bajer namalowany, ale fajne...Podloga tez super...To samemu tak mozna ladnie zrobic? A gdzie po instruktarz sie zglosic? Bardzo ladnie Aga, czekam na reszte..., bo coraz milej sie robi w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Piekna łaczka i zwierzątka przyciąga Super ten zajączek Ale cudny ten pokój Fajne połaczenie nibieskiego z kolorem paneli Bardzo ladny kolor scian i ten bajer na scianie, myslalam, ze to zie swiatlo z okna odbija lub cos...,a to taki bajer namalowany, ale fajne I ja myślałam, zę to swiatło Fajnie wyglada to I orginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.06.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Aga SUPER PANELKI(pozdrów Sławka bo ostatnio nadepnęłam mu na odcisk) napisz jaki rodzaj(drewna).Zdradz tajemnicę malowania - bardzo efektowny wzór. No a zające kicające na ogrodowej łące to doprawdy rajski widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.06.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Aga, ślicznie sobie wykańczacie swoje gniazdko. Nawet zające chcą zamieszkać . Bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 dziewczyny dzieki za miłe słowa, kolor na ścianie to francuska lilia duluxa, efekt zrobiony wałkiem z irchą ( można mieć wizje ). Na podłodze panel krono orginal, laminat stary dąb deska Góra już nie bedzie tak efektowna bo tam bedzie bez kolorów ( ściany jeszcze pekają, więc tak jak pisałam czekamy do jesieni, na razie tworzą się kolejne wizje ). Zeljka panele kładzie się bardzo prosto - instruktaż jest w paczce ale naprawdę to żadna sztuka kasia64 spokojnie kobieto mojemu męzowi cięzko nadepnąc na oddcisk on poprostu tak reaguje jak ja mam żaby bo wie że cos się święci i jak to mówi Nefer cos bedzie nie halo dlatego mówi że czarownica Zresztą ja jestem wtedy nieznosna i oczekuje że on mnie uspokoi W końcu cięzkie jest życie faceta księżniczki Zajączki są super nawet takie lekko popaprane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Widze, że panele pierwsza klasa!!!Oby tak dalej, bo Twój dom zaczyna wygladac coraz przytulniej i ładniej. Choc i tak cały czas był i jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze dzieki za miłe słowa, cały czas go dopieszczmy ale do ideału mu jeszcze daleko Jak wiadomo powstrzymuje nas kasa ale teraz myslę że to nawet dobrze mam czas na pewne przemyslenia i fajne pomysły, gdybysmy robili wszystko odrazu napewno było by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Aga, "co nagle to po diable" Ja też jestem zwolenniczką spokojnego zastanowienia się co i jak ma być. Wiadomo jest, że koncepcje się zmieniają, ale dobrze jest gdy ma się czas na przemyślenie, przeanalizowanie i zastanowienie się nad ostatecznym wyborem. Pozdrówka ! P.S. "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja tam nie rozpczam z tego powodu no może najbardziej brakuje mi drzwi wew. i ogrodzenia ale ogólnie jestem szczęśliwa i opalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja tam nie rozpczam z tego powodu no może najbardziej brakuje mi drzwi wew. i ogrodzenia ale ogólnie jestem szczęśliwa i opalona I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja tam nie rozpczam z tego powodu no może najbardziej brakuje mi drzwi wew. i ogrodzenia ale ogólnie jestem szczęśliwa i opalona I o to chodzi Szczegónie się ciesze z tej opalenizny bo to był mój ból w bloku a teraz korzystam bo nareszcie jest pogoda i nawet mam wolne Troche nadprogramowe ale jest i trzeba się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Aga zające jak się patrzy a przed świętami wypuśc psa to pasztecik jak marzenie będzie Panele bardzo ładne. Dobrze, że doły odeszły! Powodzenia na wystawie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja tam nie rozpczam z tego powodu no może najbardziej brakuje mi drzwi wew. i ogrodzenia ale ogólnie jestem szczęśliwa i opalona I o to chodzi Szczegónie się ciesze z tej opalenizny bo to był mój ból w bloku a teraz korzystam bo nareszcie jest pogoda i nawet mam wolne Troche nadprogramowe ale jest i trzeba się cieszyć To i ja miałam ten sam ból, szczególnie nóg nie moż nabyło pokazac bo blade były że szok ale teraz mam nadzieję sie to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 U mnie już się zmieniło, wieć myślę Andrzejka że u Ciebie będzie tak samo czego Ci życzę anetmar z naszego psa to raczej marny mysliwy on by się najchetniej bawił z zajączkami tylko one tego nie pojmują A wystawa już była co prawda psiak wygrał ale nie miał dnia Oczywiście za kciuki dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga takie kupowanie po trochu i urządzanie ma wiele uroku i pozwala w pełni się cieszyć i doceniać każdy drobiazg.To jak delektowanie się tortem z bitą śmieteną i truskawkami- po małym kawałeczku ,który rozpływa się powolutku w buzi,mniam,mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga takie kupowanie po trochu i urządzanie ma wiele uroku i pozwala w pełni się cieszyć i doceniać każdy drobiazg.To jak delektowanie się tortem z bitą śmieteną i truskawkami- po małym kawałeczku ,który rozpływa się powolutku w buzi,mniam,mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.06.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga super, super! Powolutku, z rozmysłem - najlepiej się wychodzi A poza tym do czego masz się spieszyć? JUŻ MIESZKASZ! Teraz nóżki opalaj, zajączki oswajaj, na robotę będzie czas w jesienną pluchę A ja jak zwykle, pytanko: Jaką wydajność w m3/h ma Twój okap? Pisałaś, że świetnie Ci wyciąga wszystko, a przecież kuchnia połączona z salonem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts