Whisper 11.03.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 No, jestempod wrażeniem zdolności negocjacyjnych Nie przyjechałabyś do nas potargować się trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.03.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Aga, te piniendze to tak na darmo nie idą...chyba...nie? Jak słyszałam zawsze znajdzie się taki etap, że płacisz, płacisz a nic się nie dzieje... Jak widać wiosna też jest takim etapem A to planowane jest spotkanko letnie?! Eeee...pewnie dokładnie w terminie mojego zjazdu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jagna wiem że nie idą na darmo tylko efektów nie widać, nawet kabel i skrzyna zostaną w hurtowni Jagna myslę że tym razem komisja organizacyjna będzie bardziej przyjazna co do dat Whisper to nie ja to mój mąż jest tak dobrym negocjatorem zaznaczam że w hurtowni były panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Aga, jak Sławek potrafi to może i ja też? Będę musiał spróbować jak tylko kredyt dostaniemy Jagna - powinnaś już dawno przedstawić rozpiskę "kiedy nie możesz". I do tego moglibyśmy się dopasowywać... A trzeci raz nieobecności to Ci nie daruję. Wstyd! Na Agę J.G. popatrz - była w pierwszym możliwym terminie! Bez żadnego wykręcania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Whisper, a co ja poradzę, że nawet jak czas mam, to mnie do łóżka grypsko zapakuje....No co ja poradzę...? http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000013.gifAle swój grafik zjazdów mogę w każdej chwili przedstawić...http://gify.mjw.pl/gifs/party/00000013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A na koniec przedstawisz indeks i my Cię wtedy rozliczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Jagna To dawaj ten grafik zjazdów i ja Ci dam grypę chyba raz do roku wystarczy Whisper dasz radę dasz twardym trzeba być Zobaczymy jak nam pójdzie w hurtowni budowlanej, ale jak narazie to zima zima i zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Aga Jaga, czy to w Waszych okolicach tak śnieg doładował, że aż się dachy zawalały??? Gdzieś tak okolice J.G. chyba? Może jakiś spychaczyk na następną zimę, bo Sławka to aż żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 15.03.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ano śniegu u nas po pachy. W Kowarach zawalił się dach w supermarkiecie. Ale cicho sza właśnie zaczyna się topić. Ale oby nas nie potopił jak zrobi się gwałtownie ciepło. Śmichy hihy, ale jazda niezła jest z tym śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jazda jest szczególna jak się wraca z Karpacza z pracy po drogach mało uczęszczanych Śnieg topnieje wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 No, jak się mieszka w takich fajnych okolicach to i "frajda" z zimy musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Frajda z zimy byc musi tylko czemu w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Czemu w marcu?...No bo...eeee....bo...http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000024.gif....yyyy....nie wiem http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 16.03.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jazda jest szczególna jak się wraca z Karpacza z pracy po drogach mało uczęszczanych To do mnie , bo przewiozłem moją kochaną żonę po muldach i breji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ... 75 m owego ustrojstwa....Rabat 46% (targujcie ile wlezie, ceny są odpowiednio podniesione , bo nie sądze że oddają to za darmo). 75 m rury Arota....Rabat 6% Skrzynka ....... Rabat 6%. Tylko powiedzcie jak to się robi Nie potrafię się targować o 1 zl a wy dostajecie takie rabaty Średni rabat za te wszystkie materialy w granicach 20 %. Nieźle!!! Gratuluję Jesteście mistrzami negocjowania cen A może zdradzicie jak to się robi bo jestem zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 16.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Zdradzimy.Jadę do jednej firmy i mówię że w u konkurencji mają cenę X. Co oni na to? I tak ze dwa razy i wychodzi. Niemniej jednak jest głeboka zima więc o materiały na roboty ziemne lepiej sie targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Zdradzę jeszcze że o to wszystko targuje się mój mąż ja jeszcze nie miałam okazji i nie wiem czy potrafię, czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.03.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam! Jak ja Wam zazdroszczę!!! Też mi się marzy wybieranie ,nie ciuchów, bucików i innych babskich fizdrygałek, tylko dachówki , bloczki , kable i inne ekscytujące rzeczy. Fajnie maaacieeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Alfreda a ja myślałam że jestem trochę tego owego że tylko mnie kabel dachówka bloczki itp. interesują. Zero zainteresowania jak moje koleżanki o ciuchach rozmawiają A tu się okazuje że nawet mi ktoś zadrości Czyli wszystko oki. Alfreda niedługo Ty też zachorujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Aga, pocieszę Cię, że moja szwagierka ma działkę i dom w środku miasta a błoto u nich też koncertowe! Skoro u Was nie było mokro na maksa, czyli po kolana to znaczy, że jest dobrze. Przy takiej wiośnie, to wszystkiego można się spodziewać. A co do upodobań, to ja dołączam się do kobiet "modnych inaczej". Mnie też gres rajcuje o wiele bardziej niż najfaniejsze buty a najlepsze katalogi mody to pisma o budowie i wnętrzach... Tylko ja na razie łakomie oglądam, jeszcze nie wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts