Żelka 17.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, ladne wszystko...a kuchnia zabojcza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga bardzo ładny pokoik komputerowy, jak ja marze o takim dużym biurku, kurcze porządeczek wszystko na swoim miejscu, jeszcze jak ci dojdą te półeczki super, ja już też się doczekać nie mogę. A kolorek pokoiku świetny co to za kolor ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, stół stary, ale jary . Kuchnia wydaje się olbrzymia. W takiej obszernej kuchni może stać bardzo duży stół . Planujesz coś pod oknem obok ? Obecnie w mieszkaniu mam zlew podobny do Twojego i również w domku taki zamontuję. Też jestem z niego bardzo zadowolona. Sprawdza się wyśmienicie. Na początku bałam się tego jasnego koloru, ale znajoma podpowiedziała mi, że sama czyści go domestosem. I faktycznie - wystarczy jedna kropelka domestosu i zlew jak nowo zamontowany (a mam go już trzeci rok). A czym Ty czyścisz ? Pokoik komputerowy ładniusi, fajna lampa ! Jak zawiesisz firaneczki będzie ślicznie ! Jak wysokie masz to pomieszczenie ? Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Zgadzam się z Adriano- kuchnia wydaje się wielgachna. Masz dłuuuuuugi blat roboczy- super wygoda. Stół też niczego sobie. A cóż to za wzór na ścianie w pokoju komputerowym? Bardzo ciekawie wygląda. Pod komputerem mam bardzo podobny stół, jak Ty. Wszystko sie na nim mieści, ale u mnie nie ma takiego porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dziewczyny dzieki za tak miłe słowa, które bardzo mnie cieszą bo to wszystko nasze własne pomysły Ja tylko główkuje potem jest burza mózgów i dochodzimy do końcowych efektów Postaram się odpwoeidzieć na wszystkie pytanka jak coś przeoczę to pytajcie jeszcze raz adaman okap ma wydajnośc 800 m3/h, tak świetnie wyciąga i nie jest tonasza opinia bo mi raczej zapachy nie przeszkadzają ale kiedys byli znajomi i gotowało się jedzienie dla psa - byli zdziwieni że gotujemy ryż i mięso i_ska koloro to francuska lilia z duluxa Adriano Komputero Wczesniej nieplanowałam pod oknem nic ale ostatnio jak robiliśmy pokój komputerowy stała tam szafka z tego pokoju i doszłam do wniosku że można tam coś postawić w przyszłości, meble kuchenne są z BRW więc napewno cos dopasuje kiedyś tam Zlewu nie czyszczę niczym specjalnym poprostu przecieram wilgotną szmatką i a jak coś zajdzie to gąbką ze zwykłym płynem do naczyń, nic się z nim nie dzieje i nie widać brudu Lampa jeszcze ze starego mieszkania Na dole wyszła nam wysokość okło 2,62 cm. tabaluga1 wzór jest robiony wałkiem z irchą Blat tak jak i pokój koputerowy był moim marzeniem porządek jest jeszcze bo siwerzo zamontowane.Kuchnia rzeczywiścei jest wielka ale tak to jest jak się wydłuża dom bo wydaje się za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, DZIĘKI za odpowiedź ! Tak sobie pomyślałam, że ładnie by wyglądała właśnie jakaś fikuśna szafeczka pod oknem obok stołu, np. coś w rodzaju przeszklonej matową szybą komódki z BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, DZIĘKI za odpowiedź ! Tak sobie pomyślałam, że ładnie by wyglądała właśnie jakaś fikuśna szafeczka pod oknem obok stołu, np. coś w rodzaju przeszklonej matową szybą komódki z BRW Też mam taki pomysł tym bardziej że stół i stolik kawowy mają być też ze szkłem ale to odległa przyszłośc są ważniejsze wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, DZIĘKI za odpowiedź ! Tak sobie pomyślałam, że ładnie by wyglądała właśnie jakaś fikuśna szafeczka pod oknem obok stołu, np. coś w rodzaju przeszklonej matową szybą komódki z BRW Też mam taki pomysł tym bardziej że stół i stolik kawowy mają być też ze szkłem ale to odległa przyszłośc są ważniejsze wydatki Ale najważniejsze, że masz już wizję jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Wizje to ja mam tylko mój mąz czasami jest przerażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2006 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Aga, ale Ty masz wielgachną kuchnię - dopiero teraz na tych nowych zdjęciach widać . Pokoik komputerowy super - wreszcie wiem skąd nadajesz ? A pomysł na wzorek z irchy jest godny opatentowania . Do głowy by mi nie przyszło, że takie bajery można wyczarować irchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 No i tych własnie spojżeń na twoją kuchnię mi brakowąło, teraz już mam w miarę obraz całościowy a nie po kawałku, układanka się złożyła A stół nie taki tam zły Gdybym ja taki miała jeszcze na stanie to bym sie cieszyła Fajny ten wasz pokój komputerowy, taki porządeczek i przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dzieki dziewczyny W sumie kuchnia na zdjęciu wyszła przypadkowo bo pstrykałam stół A jest wielka krótsza ściana ma 2,35, dłuższa 5,25 Sonika Ja też bym taka sama na to nie wpadło ale łaże po marketach, grzebię w sieci i wynajduję różne rzeczy Pokoikowi komputerowemu jeszcze troche doprzytulnościbrakuje ale koncepcej już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 http://www.gify.amor.pl/zwierzeta/zwierzeta2.gif do kompletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 http://www.gify.amor.pl/zwierzeta/zwierzeta2.gif do kompletu... Dzieki bardzo fajny )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 18.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Aga, a ja odgrzeję stary temat (mam nadzieję, że nie drażliwy ) - jak z myciem podłogi w salonie? Bardzo mi się te Twoje płytki podobają (o ile dobrze pamiętam to Ceramika Paradyż), ale wizja szorowania szczotką ryżową na kolanach jest przerażająca. A kuchnia rzeczywiście ogromna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 ALE MASZ PIĘKNĄ KUCHNIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No cudeńko - strasznie mi sie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Aga, a ja odgrzeję stary temat (mam nadzieję, że nie drażliwy ) - jak z myciem podłogi w salonie? Bardzo mi się te Twoje płytki podobają (o ile dobrze pamiętam to Ceramika Paradyż), ale wizja szorowania szczotką ryżową na kolanach jest przerażająca. A kuchnia rzeczywiście ogromna . Myslimy po fugach szczotką do mycia rąk ale ten etap już minął Może nie są do mycia takie starszne ale myje się je najgorzej ze wszystkich płytek w domu i brudzą się też najszybciej, tym bardziej że dom jeszcze nie jest do końca wykończony i z góry bardzo się nosi zresztą nasz mały piesek też nam nie pomaga Napewno nie szoruję ich szczotą tylko mopem, tak na nie narzekma ale gdybym miała jeszcze raz wybierać to pewnei znowu wybrałam bym te bo mi się poprostu podobają, może zdecydowałabym się na ciut jaśniejszy kolor Tak to jest Pradyż seria Legno kolor ochra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 ALE MASZ PIĘKNĄ KUCHNIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No cudeńko - strasznie mi sie podoba :) Nefer dzięki, bardzo miło usłyszeć taki komplement z Twoich ust A nieskromnie doadam że mi się ona też bardzo podoba i pekam z dumy jak ją chwalicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kuchnia jest P I Ę K N A !!!!!!!!!Ale więcej nie będę chwalić bo nie chcę żebyś pękła, bo bym się zapłakała za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts