Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aga

- Widać takie są uroki życia na wsi

BARDZO MI SIE PODOBAJĄ TE TWOJE UROKI ŻYCIA :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Mi też mi też :)

Co do zmian krok po kroku to rzeczywiście wielka radość, która napewno by nas omineła gdyby już wszystko było gotowe, a tak ciągle się cos zmienia i dobrze bo ja lubię taki ruch :lol:

Aga

- Widać takie są uroki życia na wsi

BARDZO MI SIE PODOBAJĄ TE TWOJE UROKI ŻYCIA :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Mi też mi też :)

Co do zmian krok po kroku to rzeczywiście wielka radość, która napewno by nas omineła gdyby już wszystko było gotowe, a tak ciągle się cos zmienia i dobrze bo ja lubię taki ruch :lol:

Ja też,ja też lubię ciągły ruch i zmiany :p :p :p

Córcia się cieszy ja się cieszę bo w końcu ogarnęłam jej bajzel :)

A jeśli chodzi o zmiany to jeszcze długo coś się u nas będzie działo :)

Jutro nastepny pokoj bo własnie kończymy i nie mam siły już na fotki :)

Ale obiecuje że wpis bedzie ciekawy bo nie tylko budowlany i oczywiście jak zawsze będą fotki :)

Kasiu lubię ruch i zmiany bo wtedy wiem że żyje :)

... obiecuje że wpis bedzie ciekawy bo nie tylko budowlany i oczywiście jak zawsze będą fotki :)

No to czekamy Aga :D :D :D

lubię ruch i zmiany bo wtedy wiem że żyje :)

To podobnie jak ja. Jak mam jakieś zadania i tworzę , zmieniam - jestem w swoim żywiole. To bardzo wciąga :wink: :lol:

Gratuluję nowej podłogi ! :D

Aga co to znaczy nowy dom i nowa kuchnia.Brawo jaki wspaniały metrowiec !!!!!!!!!!!!!!!!! i ogórasy oczywiście!!!!!!!!!!!!

Dobrze że mam ciacho z truskawkami bo by mi język uciekł do twojego metrowca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panele superowe,jak inaczej pokój wygląda ze zrobioną podłogą :p

a dzwoneczki jak najbardziej na miejscu(powinny być wszędzie gdzie są skosy feng shui).Pozdrawiam śliczny domek i jego mieszkańców.Co do ogrodu - całe lato przed tobą .Możesz dziewczynkom kupić jakieś nasionka kwiatków ,niech sobie gdzieś posieją ,będą miały zajęcie (np.aksamitki lub inacze nazywane turki) :wink:

Kasiu to ciasto to dzieki Tobie zazdrościłam Ci tych smakołyków co prawda muszę się przyznać że bratanica męża mi pomagała ale zaczynam nabierać pewności siebie :)

Ogórki robiłam sama na zdjęciu jest drugi słoik w moim życiu 1 został już pożarty oczywiście nie słoik tylko ogórki z tego słoika :)

Najgorsze jest że tych kwiatków nie ma gdzie sadzić bo dzicz totalna nie ogrodzona a do tego nasz mały piesek :wink: :)

Oczywiście dziekuje za słowa uznania :) i przepraszam że najpierw gadam a potem dziękuje :oops: :oops: :oops:

Aga ciacho prezentuje się REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!i ogóraski też!!

A dziewczynkom możesz kupić doniczki plastikowe np.korytka i niech działają .Mój Szymon pomagał mi siać do korytek na balkonie i codziennie do nich zagląda , a kwiatki nasturcje pomimo obgryzienia liści przez psiaka właśnie zakwita. :roll: :wink:

No, no Aga debiut piekarski nie byle jaki :lol: metrowiec to już drugi stopień wtajemniczenia 8) :wink:

Fajnie że nabierasz pewności w kuchni i jeszcze sprawia ci to frajdę. Wiedziałam że gdzieś tam drzemie w tobie nieodkryty talent kucharski 8)

Pewnie jeszcze nie raz zasakoczysz rodzinę i nas wspaniałymi wyrobami.

A na ogóraski to mi slinka cieknie...bo moje pierwsze w tym roku dopiero sie robią :D

Tak mnie zajeło to ciacho w Twoim wykonaniu że jeszcze zapomnę pochwalić że fajnie dopieszczacie domek malowaniem, panelami :D