kasia64 28.06.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Aga - Widać takie są uroki życia na wsi BARDZO MI SIE PODOBAJĄ TE TWOJE UROKI ŻYCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Aga - Widać takie są uroki życia na wsi BARDZO MI SIE PODOBAJĄ TE TWOJE UROKI ŻYCIA Mi też mi też Co do zmian krok po kroku to rzeczywiście wielka radość, która napewno by nas omineła gdyby już wszystko było gotowe, a tak ciągle się cos zmienia i dobrze bo ja lubię taki ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.06.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Aga - Widać takie są uroki życia na wsi BARDZO MI SIE PODOBAJĄ TE TWOJE UROKI ŻYCIA Mi też mi też Co do zmian krok po kroku to rzeczywiście wielka radość, która napewno by nas omineła gdyby już wszystko było gotowe, a tak ciągle się cos zmienia i dobrze bo ja lubię taki ruch Ja też,ja też lubię ciągły ruch i zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 No własnie, Ty już dawno mieszkasz, a ciągle jakieś postępy i zmiany. Aż miło popatrzeć. Byle tak dalej. Córcia na pewno bardzo cieszy się z pięknej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Córcia się cieszy ja się cieszę bo w końcu ogarnęłam jej bajzel A jeśli chodzi o zmiany to jeszcze długo coś się u nas będzie działo Jutro nastepny pokoj bo własnie kończymy i nie mam siły już na fotki Ale obiecuje że wpis bedzie ciekawy bo nie tylko budowlany i oczywiście jak zawsze będą fotki Kasiu lubię ruch i zmiany bo wtedy wiem że żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ... obiecuje że wpis bedzie ciekawy bo nie tylko budowlany i oczywiście jak zawsze będą fotki No to czekamy Aga lubię ruch i zmiany bo wtedy wiem że żyje To podobnie jak ja. Jak mam jakieś zadania i tworzę , zmieniam - jestem w swoim żywiole. To bardzo wciąga Gratuluję nowej podłogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Widać że wszystkie inwestorki to takie niespokojne duchy Inaczej chyba by te nasze domki nie powstały A zdjęcia się wgrywają ale coś strasznie cieńko to idzie Nie poddaję się jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga spoko poczekamy bo wiemy że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga spoko poczekamy bo wiemy że warto Chyba trochę to potrwa bo coś serwer nawala, a ja mam prace domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga spoko poczekamy bo wiemy że warto Chyba trochę to potrwa bo coś serwer nawala, a ja mam prace domowe Kochana dziewczynko - poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 I niestety fotki nie chcą się wgrać, spróbuje popołudniu, musicie uzbroic się w cierpliwość Bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 I niestety fotki nie chcą się wgrać, spróbuje popołudniu, musicie uzbroic się w cierpliwość Bardzo mi przykro Tak to jest z mediami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 I niestety fotki nie chcą się wgrać, spróbuje popołudniu, musicie uzbroic się w cierpliwość Bardzo mi przykro Tak to jest z mediami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga co to znaczy nowy dom i nowa kuchnia.Brawo jaki wspaniały metrowiec !!!!!!!!!!!!!!!!! i ogórasy oczywiście!!!!!!!!!!!! Dobrze że mam ciacho z truskawkami bo by mi język uciekł do twojego metrowca Panele superowe,jak inaczej pokój wygląda ze zrobioną podłogą a dzwoneczki jak najbardziej na miejscu(powinny być wszędzie gdzie są skosy feng shui).Pozdrawiam śliczny domek i jego mieszkańców.Co do ogrodu - całe lato przed tobą .Możesz dziewczynkom kupić jakieś nasionka kwiatków ,niech sobie gdzieś posieją ,będą miały zajęcie (np.aksamitki lub inacze nazywane turki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kasiu to ciasto to dzieki Tobie zazdrościłam Ci tych smakołyków co prawda muszę się przyznać że bratanica męża mi pomagała ale zaczynam nabierać pewności siebie Ogórki robiłam sama na zdjęciu jest drugi słoik w moim życiu 1 został już pożarty oczywiście nie słoik tylko ogórki z tego słoika Najgorsze jest że tych kwiatków nie ma gdzie sadzić bo dzicz totalna nie ogrodzona a do tego nasz mały piesek Oczywiście dziekuje za słowa uznania i przepraszam że najpierw gadam a potem dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga ciacho prezentuje się REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!i ogóraski też!! A dziewczynkom możesz kupić doniczki plastikowe np.korytka i niech działają .Mój Szymon pomagał mi siać do korytek na balkonie i codziennie do nich zagląda , a kwiatki nasturcje pomimo obgryzienia liści przez psiaka właśnie zakwita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Widzisz moje dziewczyny to chyba tak jak jakoś mało ogrodnicze są i nie palą się do takich pomysłow W końcu po kim maja mieć zapał i przykład ale będziemy działać i w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja powiem tylko Mniaaaaaammmmmmmm - z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja powiem tylko Mniaaaaaammmmmmmm - z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 No, no Aga debiut piekarski nie byle jaki metrowiec to już drugi stopień wtajemniczenia Fajnie że nabierasz pewności w kuchni i jeszcze sprawia ci to frajdę. Wiedziałam że gdzieś tam drzemie w tobie nieodkryty talent kucharski Pewnie jeszcze nie raz zasakoczysz rodzinę i nas wspaniałymi wyrobami. A na ogóraski to mi slinka cieknie...bo moje pierwsze w tym roku dopiero sie robią Tak mnie zajeło to ciacho w Twoim wykonaniu że jeszcze zapomnę pochwalić że fajnie dopieszczacie domek malowaniem, panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts