Sonika 30.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Monka, ja tak poza tematem - wyemigrowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Monka, ja tak poza tematem - wyemigrowałaś ? jak większość teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Monka, ja tak poza tematem - wyemigrowałaś ? jak większość teraz podążyłaś za hydraulikiem ?- rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 podążyłaś za hydraulikiem ?- rozumiem i pielęgniarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jeszcze jedno nie daję mi spokoju - skąd wzięłaś umlauty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jeszcze jedno nie daję mi spokoju - skąd wzięłaś umlauty ? nazwę napisałam w Wordzie a potem tylko kopiuj i wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jeszcze jedno nie daję mi spokoju - skąd wzięłaś umlauty ? nazwę napisałam w Wordzie a potem tylko kopiuj i wklej Ale spryciara, no, no... P. S. Aga nas chyba zamorduje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga nas chyba zamorduje . myślisz zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dziewczyny - powiem tak: jak za Umlauty, to ja Was bronić będę przed Agą (bo ona to Umlautów nie lubi - nie wiem dlaczego ) Aga - kurka zaimponowałaś mi tym gotowaniem. Ale może i mi się zmieni jak wreszcie będziemy mieli kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.07.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 No proszę AGA! A pamiętam, jak rok temu, gdy ja szalałam z przetworami, Ty mówiłaś, że tego nie lubisz A jednak! To teraz mam już 100% pewnosci, że i z ogródkiem będzie podobnie To tak samo wciąga! Z resztą obok tego piknego słoja z ogórami już widać jakiegoś kwiatka PS. Na zachętę zerknij jak mi lilia wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Nie lubię nie lubię ale zabijać nikogo nie będę Umlautujcie sobie ile chcecie tylko żebym coś zrozumiała Dzięki za miłe słowa Aga ja sama siebie nie poznaję ale staram się jak mogę Zresztą mam pomoc i staram się to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Aga ja sama siebie nie poznaję ale staram się jak mogę Zresztą mam pomoc i staram się to wykorzystać Teściowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Aga, nie dziwię się rodzince, że spałaszowała ciasto bo baaaardzo apetycznie wyglądało .... a ogóreczki pierwsza klasa ! Dom jak widać narzuca pewne standarty "ogniska domowego". Skoro jest już dom to i "ognisko" być musi. Ale widzę, że Ty sama zaczynasz czerpać z tego przyjemność (tak, tak ! ) i to jest wspaniałe ! Rozkoszowanie się domem i wszystkim tym co obok i dla niego (w bardzo szerokim tego słowa znaczeniu) jest jedyne w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 No proszę AGA! A pamiętam, jak rok temu, gdy ja szalałam z przetworami, Ty mówiłaś, że tego nie lubisz A jednak! To teraz mam już 100% pewnosci, że i z ogródkiem będzie podobnie To tak samo wciąga! Z resztą obok tego piknego słoja z ogórami już widać jakiegoś kwiatka PS. Na zachętę zerknij jak mi lilia wyrosła Aniu kwiatki na oknach są i będą kolejne tylko trzeb aje przywieźć od mamy, z doniczkowymi nie ma problemu tylko w mieszkniu nie było na nie miejsca a teraz robię cały czas nasadzenia Twoje lilie widziałam i podziwiam Twój ogród, mam nadzieję że ja też kiedyś pochwalę się ogrodem na razie zajmuje się wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Aga ja sama siebie nie poznaję ale staram się jak mogę Zresztą mam pomoc i staram się to wykorzystać Teściowa? Nie, bratanica męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Aga, nie dziwię się rodzince, że spałaszowała ciasto bo baaaardzo apetycznie wyglądało .... a ogóreczki pierwsza klasa ! Dom jak widać narzuca pewne standarty "ogniska domowego". Skoro jest już dom to i "ognisko" być musi. Ale widzę, że Ty sama zaczynasz czerpać z tego przyjemność (tak, tak ! ) i to jest wspaniałe ! Rozkoszowanie się domem i wszystkim tym co obok i dla niego (w bardzo szerokim tego słowa znaczeniu) jest jedyne w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Aga, ale jajo, a mi ostatnio chodzil po glowie wlasnie metrowiec..., ale cos mnie plecy na... i leniwosc mi dokucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 http://mirpralat.republika.pl/kwiaty/kwiaty00.html Najpiękniejsze życzenia urodzinowe http://images1.fotosik.pl/17/558ftskehvfnf4s0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Aga, masz urodziny dzisiaj? Też raczek z Ciebie?? Tony uścisków i serdeczności od całej naszej kamandy. http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/kwiatek_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.07.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dzięki za życzenia to jest bardzo miłe Urodziny miałam wczoraj ale cięzko pracuje i wczoraj i dzisiaj Ale po wczorajszym dyżurze zastałam w domu bardzo miłą niespodziankę napiszę w dzienniku może już dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts