Aga J.G 03.07.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Może możeChoc ja nie do końca wiem czy je polubiłam wiem jednak że poczynania forumowcy koleżanek mnie mobilizują więc działamAle chyba za wcześnie anpisac że to LUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Współczuje z powodu Mistrza. To rzeczywiście niewesoła sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.07.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/znicz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.07.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Przykra sytuacja.Dlaczego porządni ludzie odchodzą za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 dzięki wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 03.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Dzisiaj trochę więcej wolnego czasu....zajrzę co to u innych słychać..... A Ty takie smutne wieści. Nigdy nie potrafilam i nie potrafię zrozumieć przewrotności losu...Pogodzić się z takimi zdarzeniami - również...TAK NIE POWINNO BYĆ!!! Ludzie powinni umierać jak są już starzy, wiele przeżyli, mają wnuki, prawnuki..... Ale pomimo to, zycie toczy się dalej, musimy sobie radzić z problemami, pstryczkami w nos,a i z takimi tragediami musimy dalej iść.... Jest to też kolejna nauka, że w życiu, cieszmy się każdą chwilą, minutą ... nie szukajmy dziury w całym.....ale calego, możliwie bez dziur.... PS. gratulacji z postępów w wykończeniu!!! Prawda jak cieszy każdy kolejny etap, ba, nawet jednostka nowa...Ja ostatnio się radowalam z brakujących rusztów do piekarnika , które to mi firma po prawie miesiącu dosłała...Prawie tak jakbym nową kuchenkę dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Alfredziu tak to juz jest w tym naszym życiu dzisja bardzo refleksyjny dzień, bardzo wiele zawdzięczamy naszemu Mistrzowi szczególnie pod koniec budowy.nowości cieszą miałam dzisiaj duzo wesołych wieści napisać ale niestety wiadomośc nie nastraja do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 03.07.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Właśnie przeczytałam Twoją wiadomość.... Niedawno mieliśmy okazję rozmawiać z Panem Krzysztofem i chociaż dopiero Go poznaliśmy mam wrażenie jakby odszedł ktoś bliski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Współczuję. Niedawno przeżywałaś śmierć małej dziewczynki z oddziału, teraz ktoś chyba jeszcze bliższy. Życie bywa niestety okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.07.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 To bardzo smutne Współczuję Aga trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Współczuję. ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 dzieki wszystkim za miłe słowa kafelka bo to był bardzo miły i wartościowy człowiek szef ekipy jakich mało W domu dużo się dzieje ale jakoś nie mogę się tym cieszyć, obiecuje że jak emocje troche opadną zrobię fotki i pokażę nowości. Jak narazie mam totalny brak weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Aga ja bym chciała złożyć Tobie (spóźnione, ale szczere ) najserdeczniejsze życzenia z okazji Urodzin. Dużo zdrowia, pociechy z dzieci i radości z nowego domu. Chciałam to zrobić tydzień temu, ale mi było bardzo smutno po tym co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 dzięki Aga - bardzo mi miło. Mi też jest smutno ale jakośtak mam że po pogrzebie zaczynam wracać do rzeczywistości a do pogrzebu jestem jakby obok wszytskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Aga, to ja też jeszcze baaaardzo spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. Zdrówka, zdrówka, zdrówka i samych przyjemnych chwil w nowym domku.Bukiecik od córek bardzo pomysłowy- kwiatuszki jak żywe. Prezent w postaci paneli- rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Aga !!! Prezent wspaniały ! Szkoda, że Urodziny są tylko raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 http://img135.imageshack.us/img135/3034/geburtstagsherz3yc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ja też się dołączam do zyczeń - wszystkiego naj, najlepszego Aga - samych radosnych chwil w nowym domku i duuuużo zdrówka oczywiście . A prezenty dostałaś cudne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts