anetmar 09.07.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Wszystkiego NAJNAJNAJNAAAJJJJJ!!!!!! Niech dobre Duchy czuwają nad Tobą! Gratuluję uroczej Rodzinki z super pomysłami na prezenty. Wiązanka cudna a paneleee mmmmm miód malina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 AGUŚ wszystkiego naj naj z okazji urodzin Gratulacje rodzinki, wspaniała, aż łza się w oku kręci jak się czyta takie posty. Piękne łóżko i szafeczki a panele miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 dzieki wszystkim za życzenia. Rodzinka rzeczywiście wspaniała i bardzo mnie zaskoczyli a najlepszy prezent to szafeczki przy łóżku bo cały czas onie sie upominałam a mój kochany mąż nie pozwalał na zakup tłumacząc się brakiem kasy na takie pierdoły A tu proszę taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Aga, to ja tez zycze wszystkiego najlepszego!!! A domek coraz bardziej przytulny, panele ladne i w ogole... Szafeczki do sypialny urocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Aga, to ja tez zycze wszystkiego najlepszego!!! A domek coraz bardziej przytulny, panele ladne i w ogole... Szafeczki do sypialny urocze... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Aguś STRASZNIE miło Cię czytać już w lepszym nastroju Prezenciki - SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A mnie się podoba ten folklor - taki kolorowy i wesoły Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nastrój jest już lepszy Kasiu ja bym jednak wolała schody docelowe ale jest jak jest i tyle Zawsze może być gorzej więc się cieszę że mam przynajmniej czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Pewnie, że najważniejsze iż się juz nie pyli, a schody docelowe będą, będą zobaczysz . Abisiowi też pewnie się podoba, że ma mięciutko pod łapami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.07.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Aga a ja to widzę tak - To są TWOJE WŁASNE ŚCHODY i DLATEGO SĄ PIĘKNE,PIĘKNISTE i PRZEPIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Sonika jemu to się najbardziej podoba na górze wyleguje się całymi dniami w słońcu i tylko zmienia pokoje jak mu słoneczko ucieka Myślałam że w takie upały bedzie spał na płytkach na dole w miejscach gdzie najchłodniej a on śpi tam gdzie najcieplej i tylko mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurczaki, postarzał nam się ten Abiś czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Aga, super, że juz macie wszystki panele. A schody... jeszcze chwila, a będziesz sie cieszyć nowymi. A tak, kiedy wszystko naraz- 2 tygodnie radości i przyzwyczajenie. A tak Wy sobie dawkujecie tą radość i przez to będzie ona trwała dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 11.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Schodowy folklor PIERWSZ KLASA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Sonika on się nie postarzał tylko jest leniwy i kocha wylegiwanie na słońcu jak jego pani Dawkujemy emocje żebyśmy ze szczęscia sie nie pochorowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Sonika on się nie postarzał tylko jest leniwy i kocha wylegiwanie na słońcu jak jego pani Wiem, wiem - ja tylko żartowałam . Nie ma to jak psie życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Sonika jemu to się najbardziej podoba na górze wyleguje się całymi dniami w słońcu i tylko zmienia pokoje jak mu słoneczko ucieka Myślałam że w takie upały bedzie spał na płytkach na dole w miejscach gdzie najchłodniej a on śpi tam gdzie najcieplej i tylko mruczy Bo on jest pio prostu cipełolubny A zima to pewnie przy kominku albo tam gdzie najlepiej podłogowka zagrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dokładnie tak Andrzejka I jak na niego patrzę to mu zadroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 fajne masz folklorystyczne schody... Wiesz Aga, że takie prowizorki często pozostają przez wiele lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 fajne masz folklorystyczne schody... Wiesz Aga, że takie prowizorki często pozostają przez wiele lat? Żaba wiem wiem mam nadzieję że przez wiele to nie ale napewno trochę ta folklorystyczna wykładzina poleży bo jest więcej pilniejszych wydatków niż obłożenie schodów Chyba że wygramy w Lotto i nie będzie problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts