Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aga wspaniały bukiet, wspaniałe niespodzianki :p Schodami się nie przejmuj - pomyśl, dwa lata temu nawet nie miałaś schodów.... A teraz masz i schody i pomysł, co zrobić z wygraną w LOTTO :wink:

Tylko muszę zacząc grać :o :roll:

Schodami się nie przejmuje bardziej mnie denerwowało jak się z nich kurzyło więc wybrałąm opcję czystośc 8)

Olka będzie dulux tak jak w częścich domu już pomalowanych, gruntowalismy zwykłym gruntem ( takim najtańszym ) i nic się z farbą nie dzieje :)

Czytałam o Twojej farbie :-?

Andrzejka to już mam dobre podłoże teraz tylko przepisy i chęci :) Jak mi się udaje to każdy może :)

Ja Cię rozumiem!! To prawda, mieszka się CUDNIE!! Codziennie, nieodmiennie, mam wrażenie jakbym o ok.18, na wczasy wyjeżdżałą!!! Boże , jak cudnie.....I nic to , że w chałupie brakuje tego owego! Nic, a nic! Jest poprostu BOSKO!!!Ja też nie mogr powstrzymać moich zapędów kulinatrnych..Jakoś inaczej teraż się "chce!"Wczoraj upiekłam wagon paluszków serowych ( po ktrórych śladu nie ma :o ) babeczki z jagodami.....( Te są w ilościach czysto śladowych)

Naprawdę za nic,NIGDY W ŻYCIU DO ŻADNEGO BLOKU NIE WRÓCIŁABYM!!! Wolalaby już w szalerku zamieszkać... :wink:

Jak

Alfredziu święte słowa :)

ja to się nawet zastanawiam jak ja w tym bloku zyłam :o :roll:

Andrzejka będzie mi miło jak będę mobilizacją kuchenną :wink: :)

8) 8) 8) 8)

Ale z nas porobiły sie już Panie wielkie na domostwach swoich, nie wiemy ajk to wytrzymałyśmy w bloku tyle lat :roll: :roll: :roll: :-?

Co w tym jest dziweczyny :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja mam tak samiuteńko. Jak przechodze koło bloku i patrze to aż sie dziwię że 10 lat tam mieszkałam w klitkach mozna by powiedzieć :o :-? :-? A teraz przestrzeń, wolnośc, otwierasz drzwi i jesteś na podwórku a nie wleczesz sie po schodach :-?

Aga będziesz mobilizacją na 100%, 8) 8) 8) 8)

Aga

Człowiek szybko przyzwyczaja się do nowych sytuacji, do luksusów w postaci włąsnego domu tym bardziej. Potem zaczynają sie zmartwienia (bez sensu zupełnie!), że nie ma schodów (to moje podstawowe zmartwienie :wink: ), że kanapy stare, że szaf wybajerzonych nie ma. A tak naprawdę to pierdoły są! Wszyscy mieszkający z blokach nam zazdroszczą naszych domów i ogrodów. Pamiętajmy o tym, że my mamy naprzwdę super :lol:

Za Twoje kulinarne ekscesy i eksperymenty trzymam kciuki. Może jakieś dżemy teraz? :wink: Ja - wstyd mi ogromnie - wtym roku nie mam tyle samozaparcia, co w ubiegłym :roll: Czarne porzeczki już odpusciłam, ale z mirabelek nie zrezygnuję! :lol: :lol:

No i czekam kiedy do ogrodu ruszysz z pełną parą i miłością. Stawiam, że już na przyszłą wiosnę Cię weźmie :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrzejka widocznie nic w tych blokach nas nie trzymało 8)

I bardzo dobrze nie chciałabym tęsknić za starym mieszkaniem :-?

A najważniejsze że dobrze nam się mieszka w tych domkach :)

Andrzejka jestem zaszcycona nigdy nie pomyślałam że mogłabym być natchnieniem kulinarnym :o :roll:

Aniu mnie też męczą pewnei niedociągnięcia i braki i zawsze jak jest trochę kaski to mamy dylematy co zrobić, ale pomomi tego jestem tutaj bardzo szczęsliwa i zadowlona z życia i te braki nie zepsują mi tego 8)

Ogród mam nadzieję że uda się coś ruszyć na jesieni ale to wszystko zależy od US 8)

Dżemy powiadasz no nie wiem, ale mam zamiar zabrać się za jakieś nalewki :wink: :) i grzyby wszka na wigilię muszę mieć swoje :)