tabaluga1 04.08.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aga, myślę, że to dobry pomysł. Każdy na pewno chciałby zobaczyć swój przyszły domek jeszcze przed budową. Domek na rysunku często nie oddaje rzeczywistości- zwłaszcza skosy, kąty, okna, itp. Oglądając dom przed budową, można wiele zmienić w trakcie adaptacji, no i skorzystać z pomysłów innych. gratulacje pomysłu i gościnności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tabaluga zawsze lubię poznawać nowych ludzi, chcociaż moje podejście do nich jest dość specyficzne mam w sobie takie skrajności co nie zmienia faktu że bardzo miło jest mi gościć przyszłych Prymulkowiczów i pomóc komuś w ich dylematach - sama wiem ile ich miałam i jak długo trwał wybór projektu W końcu Was wirtualnie też goszczę i bywam w Waszych domkach na tym polega fenomen tego Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ale jajo, Aga! Tyle gosci budujacych taki sam domek. To musi byc cos wspanialego zobaczyc swoj domek juz przez kogos zbudowany...Tez bym tak chciala! Na pewno na planie inaczej a w realu tez inaczej... Fajnie, ze goscisz tych ludzi, bo na pewno to im duzo pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tabaluga zawsze lubię poznawać nowych ludzi, chcociaż moje podejście do nich jest dość specyficzne mam w sobie takie skrajności To znaczy, czego konkretnie mam się spodziewać jak ten wiatr wreszcie zawieje w moja stronę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Soniczko napewno niczego złego i nic się nie bój. Ja poprostu mam coś takiego że w moim życiu bardzo często kieruję się intuicją i czasmi poprostu od początku nie pałam do danych osób sympatią. Ale wcale nie muszę ich poznawać osobiście żeby to stwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Z racji tego że mamy jeszcze urlop przyjmujemy gości i serwujemy coraz bardziej bogate menu, którego zawsze dodatkiem jest ciasto. No proszę Aga jakie ukryte i niewykorzystane talenty mistrza kuchni w Tobie drzemały Kurcze to ty już kucharka cała gębą aja cóż na razie się psychicznie nastawiam Andrzejko to nie takie straszne Jakby co to mam parę sprawdzonych prostych przepisów na ciasto Aga trzymam kciuki za pomyślne wieści ze Skarbówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Monka też czekam na te wieści Czy mistrza to nie wiem ale w końcu coś tam piekę i nawet wychodzi A przepisy to ja też chętnie przyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja poprostu mam coś takiego że w moim życiu bardzo często kieruję się intuicją i czasmi poprostu od początku nie pałam do danych osób sympatią. Ale wcale nie muszę ich poznawać osobiście żeby to stwierdzić Mam tak samo i pierwsze wrażenie na ogół mnie nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja poprostu mam coś takiego że w moim życiu bardzo często kieruję się intuicją i czasmi poprostu od początku nie pałam do danych osób sympatią. Ale wcale nie muszę ich poznawać osobiście żeby to stwierdzić Mam tak samo i pierwsze wrażenie na ogół mnie nie myli Zgadza się, ale ostatnio moje dziecko wyczytało że ludzie urodzeni w poniedziałek tak mają Kiedyś się przed tym broniłam a mój mąz długo był nastawiony sceptycznie - ostatnio coraz bardzie w to wierzy Szkoda tylko że numerów w LOTTo ni epotrafię przwidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A przepisy to ja też chętnie przyjme To na początek taki zwyklas z owocami jakie są pod ręką, ja najbardziej lubie ze śliwkami i truskawkami 3 jajka 1 szkl cukru 1 3/4 szkl. mąki 1/2 kostki roztopionej margaryny cukier waniliowy łyżeczka (zawsze daję na oko ) proszku do pieczenia mleko Do miski wbić jajka w całości, dodać cukier, cukier waniliowy i utrzeć - najlepiej mikserem. Jak cukier ładnie się utrze dodać mąkę, margarynę i proszek - wymieszać. Następnie dodać trochę mleka żeby ciasto nie było za gęste. Wylać na blachę i na wierzch ułozyć owoce. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 prosze jeszcze napisać ile piec i w jakiej temp.I teraz mi się przypomniało pytanko do doświadczonych kucharek nagrzewacie wczesniej piekarnik czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ostatnio moje dziecko wyczytało że ludzie urodzeni w poniedziałek tak mają muszę sprawdzić w jaki dzień się urodziłam bo nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 prosze jeszcze napisać ile piec i w jakiej temp. I teraz mi się przypomniało pytanko do doświadczonych kucharek nagrzewacie wczesniej piekarnik czy nie ? ok. 160 stopni a ile piekę tak ok. 40 minut, sprawdzam zawsze patyczkiem czy juz jest dobre a piekarnik zawsze wcześniej rozgrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dzięki Monka teraz to już mam jasnośc zupełną Sprawdzaj sparwdzaj w jaki dzień się urodziłaś zobaczymy czy prawdę pisują w tych młodzieżowych gazetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ostatnio moje dziecko wyczytało że ludzie urodzeni w poniedziałek tak mają muszę sprawdzić w jaki dzień się urodziłam bo nawet nie wiem ja w środę - to dobrze czy źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Środowy jest mój mąż podobno ludzie urodzeni w ten dzień mają szczęscie do pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hmmm, czyli jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hmmm, czyli jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aga, super fotki. Jak ten piesek sie chowal w trawie i krzakach... A Ten latawiec ma mine nie z tej ziemi (to samo by pewnie "to cos" o mnie powiedzialo) Milo bylo przypomniec piekna podloge w sypialni no i parapety z oknem...,bardzo mi sie podoba, no i kwiatki tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aga może to i lepiej że Abiś tak w tych trzcinach wolał siedzieć bo jak sobie pomyślę że niektóre pieski za swoim Państwem do wody wskakują a potem na plecy sie pakują ...to zdjęcia ważki, super fajnie będzie jak te wszystkie paprotki się rozrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts