Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Paprotki są młodziutkie rozsadzane na wiosnę mam nadzieję że będa pieknie rosły ( moja mama ma prawdziwe okazy ).

Bardzo sie cieszę że fotki się podobają :)

Monka nasz pies raz wylądował na plecach młodszej córki i dekolcie starszej ale woda na szczęscie zaamortyzowała uderzenie małych łapek :wink: :)

potem już dziewczyny uciekały a my zachęcaliśmy go do pływania bo to bardzo dobrze wpływa na mięśnie i stawy a dla niego to bardzo ważne tylko on nie bardzo to rozumie :o :roll:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Sprawdzaj sparwdzaj w jaki dzień się urodziłaś zobaczymy czy prawdę pisują w tych młodzieżowych gazetkach :wink: :)

Aga prawdę piszą :o 8) bardzo pewne źródło potwierdziło moje narodziny w poniedziałek :wink:

To chyba teraz zaczne dorabiac jako wróżka :wink: :)

I jeszcze mam sznsę być bogata w końcu mój mąz środowy 8)

Ale mam też w domu lenia urodzonego w niedzielę i co z tym począć :o :roll: :wink: :) Muszę cicho siedzieć i dalej twierdzić że w gazetach to bzdury piszą :wink: :)

Sprawdzaj sparwdzaj w jaki dzień się urodziłaś zobaczymy czy prawdę pisują w tych młodzieżowych gazetkach :wink: :)

Aga prawdę piszą :o 8) bardzo pewne źródło potwierdziło moje narodziny w poniedziałek :wink:

To chyba teraz zaczne dorabiac jako wróżka :wink: :)

I jeszcze mam sznsę być bogata w końcu mój mąz środowy 8)

Ale mam też w domu lenia urodzonego w niedzielę i co z tym począć :o :roll: :wink: :) Muszę cicho siedzieć i dalej twierdzić że w gazetach to bzdury piszą :wink: :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

A aja zaprzeczam mój mąz urodzony w niedzielę i moim zdaniem wcale nie leń :roll: :roll: :-? 8)

Aga pamiętaj, z eod reguły zawsze są wyjątki :wink: :wink:

Andrzejka mam nadzieję że coś się w końcu ruszy :wink: :)

Mohag dzieki w imieniu psa :)

A dzisiaj specjalnie dla czytających wspominane wyżej dni tygodnia można się troszkę zabawić.

Poniedziałek - na początku tygodnia rodzą się osoby o niezwykłej intuicji. Chetnie podejmują wyzwania i rozpoczynają nowe zadania. Kończenie ich przychodzi im trudniej, choć są naprawdę bardzo pracowici.

Wtorek - są w gorącej wodzie kąpani. Odważni i porywczy. Idealni wojownicy. Gorzej u nich z dyplomacją. Ale za to szczerzy.

Środa - farciarze, jakich mało. Urodzeni w środę są optymistami i zwykle dorabiają się nie małej fortuny.

Czwartek - dzień dyplomatów. Swoją gadką potrafią wiele osiągnąć. Świetnie sprawdzają się jako adwokaci i sędziowie.

Piątek - romantyczne dusze.W życiu poszukują przedewszystkim miłości. Dla niej gotowi są na wszytsko. Często utalentowani artystycznie.

Sobota - zdolny organizator. Poważny i odpowiedzialny. Nie wygada żadnej tajemnicy, nie da się namówić na zbyt ryzykowne akcje.

Niedziela - dzień odpoczynku. Osoby urodzone w niedzielę biorą to sobie bardzo do serca i robią wszytsko, by w życiu uniknąć cięzkiej pracy. Zwykle jakoś się im to udaje. W dodatku mają szczęscie do pieniędzy.

:lol: :lol: :lol:

A dzisiaj specjalnie dla czytających wspominane wyżej dni tygodnia można się troszkę zabawić.

Poniedziałek - na początku tygodnia rodzą się osoby o niezwykłej intuicji. Chetnie podejmują wyzwania i rozpoczynają nowe zadania. Kończenie ich przychodzi im trudniej, choć są naprawdę bardzo pracowici.

:lol: :lol: :lol:

To ja. Zwłaszcza ostatnie zdanie :wink: :wink: :wink: :wink:

Ciekawe, jak ja skończę ten mój dom? :roll: :wink: :roll: :wink: :roll: :wink:

Dziewczyny ja tylko przestanie padać będziemy działać konkretnie teraz działamy tymaczasowe niestety cały czas pada już występują na naszym terenie lokalne podtopienia :o :roll:

chwilę nie padało więc trochę odwodniłam teren przed domem 8)

Wełna została odsunieta żeby nie zamakała :)