Aga J.G 04.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Paprotki są młodziutkie rozsadzane na wiosnę mam nadzieję że będa pieknie rosły ( moja mama ma prawdziwe okazy ). Bardzo sie cieszę że fotki się podobają Monka nasz pies raz wylądował na plecach młodszej córki i dekolcie starszej ale woda na szczęscie zaamortyzowała uderzenie małych łapek potem już dziewczyny uciekały a my zachęcaliśmy go do pływania bo to bardzo dobrze wpływa na mięśnie i stawy a dla niego to bardzo ważne tylko on nie bardzo to rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Sprawdzaj sparwdzaj w jaki dzień się urodziłaś zobaczymy czy prawdę pisują w tych młodzieżowych gazetkach Aga prawdę piszą bardzo pewne źródło potwierdziło moje narodziny w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Sprawdzaj sparwdzaj w jaki dzień się urodziłaś zobaczymy czy prawdę pisują w tych młodzieżowych gazetkach Aga prawdę piszą bardzo pewne źródło potwierdziło moje narodziny w poniedziałek To chyba teraz zaczne dorabiac jako wróżka I jeszcze mam sznsę być bogata w końcu mój mąz środowy Ale mam też w domu lenia urodzonego w niedzielę i co z tym począć Muszę cicho siedzieć i dalej twierdzić że w gazetach to bzdury piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Sprawdzaj sparwdzaj w jaki dzień się urodziłaś zobaczymy czy prawdę pisują w tych młodzieżowych gazetkach Aga prawdę piszą bardzo pewne źródło potwierdziło moje narodziny w poniedziałek To chyba teraz zaczne dorabiac jako wróżka I jeszcze mam sznsę być bogata w końcu mój mąz środowy Ale mam też w domu lenia urodzonego w niedzielę i co z tym począć Muszę cicho siedzieć i dalej twierdzić że w gazetach to bzdury piszą A aja zaprzeczam mój mąz urodzony w niedzielę i moim zdaniem wcale nie leń Aga pamiętaj, z eod reguły zawsze są wyjątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Kurczę to może jeszcze mojemu dziecku się odmieni Ale musze przyznac że taki całkowity leń to ona nie jest bo wyniki w szkole są bardzo dobre, prace domowe jakoś mało ją interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Kurczę to może jeszcze mojemu dziecku się odmieni Ale musze przyznac że taki całkowity leń to ona nie jest bo wyniki w szkole są bardzo dobre, prace domowe jakoś mało ją interesują Na pewno sie odmieni Po prostu takie rzeczy jak domowe prace to pewnie dla niej strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Aga super ten Wasz kon.. tfu, tfu pies Ja bylam calkiem robotna kobialka, bo sie w sobote urodzilam... ale od kiedy soboty zrobili wolne to mi przeszlo na lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Andrzejka mam nadzieję że coś się w końcu ruszy Mohag dzieki w imieniu psa A dzisiaj specjalnie dla czytających wspominane wyżej dni tygodnia można się troszkę zabawić. Poniedziałek - na początku tygodnia rodzą się osoby o niezwykłej intuicji. Chetnie podejmują wyzwania i rozpoczynają nowe zadania. Kończenie ich przychodzi im trudniej, choć są naprawdę bardzo pracowici. Wtorek - są w gorącej wodzie kąpani. Odważni i porywczy. Idealni wojownicy. Gorzej u nich z dyplomacją. Ale za to szczerzy. Środa - farciarze, jakich mało. Urodzeni w środę są optymistami i zwykle dorabiają się nie małej fortuny. Czwartek - dzień dyplomatów. Swoją gadką potrafią wiele osiągnąć. Świetnie sprawdzają się jako adwokaci i sędziowie. Piątek - romantyczne dusze.W życiu poszukują przedewszystkim miłości. Dla niej gotowi są na wszytsko. Często utalentowani artystycznie. Sobota - zdolny organizator. Poważny i odpowiedzialny. Nie wygada żadnej tajemnicy, nie da się namówić na zbyt ryzykowne akcje. Niedziela - dzień odpoczynku. Osoby urodzone w niedzielę biorą to sobie bardzo do serca i robią wszytsko, by w życiu uniknąć cięzkiej pracy. Zwykle jakoś się im to udaje. W dodatku mają szczęscie do pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A dzisiaj specjalnie dla czytających wspominane wyżej dni tygodnia można się troszkę zabawić. Poniedziałek - na początku tygodnia rodzą się osoby o niezwykłej intuicji. Chetnie podejmują wyzwania i rozpoczynają nowe zadania. Kończenie ich przychodzi im trudniej, choć są naprawdę bardzo pracowici. To ja. Zwłaszcza ostatnie zdanie Ciekawe, jak ja skończę ten mój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nie martw się skończysz ja też jestem poniedzaiłkowa i jakos skończyłam Może jeszcze nei wszytsko do końca ale mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ago przykro mi z powodu Waszych wodnych kwiatków na ścianach.Mogę Cię tylko pocieszyć że u nas działce jest "wspaniała gliniasta ślizgawka" i jak nie przestanie padać to zrobi się bardzo niewesoło Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aga, rzeczywiście niewesoło macie z tymi przeciekami... Zróbcie z tym cos i to jak najszybciej jak tylko przestanie padać, bo wilgoć jest najgorsza dla domu... Trzmam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ale jak by mnie ktoś zapytał czy chcę wracać do bloku ??? odpowiadam NIE I wcale się nie dziwię Ale z tymi kawiatkami to zróbcie cos koniecznie. Zwłaszcza, że wełna nie lubi wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Dziewczyny ja tylko przestanie padać będziemy działać konkretnie teraz działamy tymaczasowe niestety cały czas pada już występują na naszym terenie lokalne podtopienia chwilę nie padało więc trochę odwodniłam teren przed domem Wełna została odsunieta żeby nie zamakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ale macie szczęście do tego deszczu . Nic się nie martw Aguś, bo jak to mówią - po deszczu przychodzi słońce . Trzymam kciukasy żeby wszystko szybciutko wyschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Soniko dzięki za miłe słowa Mam nadzieję że jak już się skończą ulewy damy radę wszytsko naprawić W sumie najgorszy jest komin bo przecież niczyja wina że nie mamy parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Skończą, skończą - przecież nie może tak bez przerwy lać. Potem pewnie przesunie się do nas . P. S. Znalazłam stówę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aga pewnie że dacie radę - nie mam żadnych wątpliwości a pogoda się ma zmienić i ciepło znowu będzie do 30st,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Skończą, skończą - przecież nie może tak bez przerwy lać. Potem pewnie przesunie się do nas . P. S. Znalazłam stówę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aga pewnie że dacie radę - nie mam żadnych wątpliwości a pogoda się ma zmienić i ciepło znowu będzie do 30st,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts