Mohag 07.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 P. S. Znalazłam stówę . jesso ja tez tak chce jak to tak, normalnie idziesz sobie i stowka lezy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 P. S. Znalazłam stówę . jesso ja tez tak chce jak to tak, normalnie idziesz sobie i stowka lezy ?? A tam zaraz leży Sonika się poprostu dobrego dnia urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ja jestem urodzona w środe ale ani rączek do roboty(do sprzątania ) nie mam ani kasy nie przyciągam tylko sieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 08.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nooo to Was nie źle zapadałoooo U nas na szczęście gleba przyjmuje każdą ilość wody... pewnie to kwestia tego, że kupa drzew jest i piach... Nie halo, że woda do domku się Wam wdziera ale pewnie jak załatacie co trzeba, założycie parapety będzie ok. Jestem ciekawa jak tam u nas... Słońca życzę i szybkiego rozeznania w problemach komina! Deszczowi mówimy STOP!!!! A te stówki na ulicach to gdzie leżą boi ja bym reflektowała?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja jestem urodzona w środe ale ani rączek do roboty(do sprzątania ) nie mam ani kasy nie przyciągam tylko sieję Poczekaj poczekaj Sonika jeszcze parę postów temu pisała że jakoś pieniądze do niej nie idą a za chwilę proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nooo to Was nie źle zapadałoooo U nas na szczęście gleba przyjmuje każdą ilość wody... pewnie to kwestia tego, że kupa drzew jest i piach... Nie halo, że woda do domku się Wam wdziera ale pewnie jak załatacie co trzeba, założycie parapety będzie ok. Jestem ciekawa jak tam u nas... Słońca życzę i szybkiego rozeznania w problemach komina! Deszczowi mówimy STOP!!!! A te stówki na ulicach to gdzie leżą boi ja bym reflektowała?!!! Pytaj Soniki gdzie te stówki leżą Przestało padać, mam nadzieję że wszytsko uda się naprawić tzn. komin bo parapetów i tak narazie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 No i co ? Figa,na zakupach byłam kasę wydałam a nic nie znalazłam Za to okna dałam do wyceny a Miras po południu odda dach do wyceny(dachówka cementowa euronit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nooo to Was nie źle zapadałoooo U nas na szczęście gleba przyjmuje każdą ilość wody... pewnie to kwestia tego, że kupa drzew jest i piach... Nie halo, że woda do domku się Wam wdziera ale pewnie jak załatacie co trzeba, założycie parapety będzie ok. Jestem ciekawa jak tam u nas... Słońca życzę i szybkiego rozeznania w problemach komina! Deszczowi mówimy STOP!!!! A te stówki na ulicach to gdzie leżą boi ja bym reflektowała?!!! Pytaj Soniki gdzie te stówki leżą Przestało padać, mam nadzieję że wszytsko uda się naprawić tzn. komin bo parapetów i tak narazie nie będzie Aga a może silikonem objechać koło okien,gdzie przecieka? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 No i co ? Figa,na zakupach byłam kasę wydałam a nic nie znalazłam Za to okna dałam do wyceny a Miras po południu odda dach do wyceny(dachówka cementowa euronit) A może okna dobrze wycenią, a może dach ty to zaraz żywą gotówkę byś chciała Co do okien będziemy kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 No i co ? Figa,na zakupach byłam kasę wydałam a nic nie znalazłam Za to okna dałam do wyceny a Miras po południu odda dach do wyceny(dachówka cementowa euronit) A może okna dobrze wycenią, a może dach ty to zaraz żywą gotówkę byś chciała Co do okien będziemy kombinować Bo ja bym chciała tak rach ciach i MAM Aga a może tą pianką montażową pokombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Pianka jest, podejżewam że poprostu nie wytrzymała trzydniowych opadów - deszcz cały czas zacinał własnie z tamtej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Pianka jest, podejżewam że poprostu nie wytrzymała trzydniowych opadów - deszcz cały czas zacinał własnie z tamtej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Już nie pada, komin zbadany mamy nadzieję że nasza diagnoza jest dobra z leczeniem trzeba jeszcze chwilę poczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga to tzrymam kciuki za komin inne wodne kwiatki.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga to tzrymam kciuki za komin inne wodne kwiatki.pozdrawiam. Dzieki Teraz potrzebna nam pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.08.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nic nie boj, pogoda idzie duzymi krokami... jeszcze ciut cierpliwosci, pokazywali ze wszystko zlazi na dol i idzie wyz kiedy konkretnie dojdzie to powiem Ci nastepna razom jak mnie migrena dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga to tzrymam kciuki za komin inne wodne kwiatki.pozdrawiam. Dzieki Teraz potrzebna nam pogoda Dobrze za pogodę też będę trzymać kciuki http://img195.imageshack.us/img195/2914/cid6cdb73fa7c8e4020b2342a313bfa8377wd6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Na zdjęciach wychodzi, ze rzeczywiście sporo wody masz wokół domu... Pewnie podłoże jest słaboprzepuszczalne...A te zacieki na pewno szybko wyschną i potem łądnie je pomalujecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Z tymi kominami to już tak jest Mało kto nie ma z nimi kłopotu U nas przezimowały posmarowane folią w płynie i tak się jakoś zabieramy za "remoncik" Ale przed domem rzeczywiście masz "wodne miasto" Trzymam kciuki za dobrą pogodę i szybkie wysychanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dzięki wszytskim za miłe słowa Pogoda się poprawiła i po "wodnym mieście" zostało wspomnienie Teraz się suszymy, czekamy na trójnik do komina i będziemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts