Aga J.G 16.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dziękuje bardzo za podziw dla moich dzielnych panów namęczyli się Iga fuga jest brązowa i na żywo wygląda jeszcze inaczej, po drugie cały czas się jeszcze kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Aga gratuluję dzielnych facetów akrobatów i trzymam kciuki aby wszystko przykleiło się jak trzeba wokół kominów.Pozdrawiam i słoneczka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Dzięki Kasiu Słoneczko już jest i bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Aga, czytalam dzis w nowym Muratorze o Waszym domku. Nawet Ty jestes na zdjeciu, tylko tak z daleka, ze nie mialam pewnosci czy to na prawde jest o Was czy nie..., ale jakos domyslylam sie, ze to musisz byc Ty. Teraz dziewczyny poleca po nowy numer Muratora... A Ty juz go masz, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Dzieki za info Nowego numeru nie mam więc jutro trzeba zakupic i sprawdzić czy masz dobre oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dzieki za info Nowego numeru nie mam więc jutro trzeba zakupic i sprawdzić czy masz dobre oko A wtedy stary nr muratora bedzie przeceniony na gazetkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 No i co, masz juz ten numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cały dzień pracowałam i nie zakupiłam jeszcze gazetki Musze to chyba nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cały dzień pracowałam Oj, Agus, a takie ladne zdjecie tam jest...Aga sobie na progu swojego domku stoi i patrzy gdzies w prawo na prymulki w ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 No Aga, czy ten Artur to zastępca Sławka ds. gospodarczo-finansowych?? Sławku, czy jest coś o czym Ty nie wiedziałeś do tej pory?? A może to my jesteśmy jacyś niedzisiejsi..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.08.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja też mam najnowszy numer muratora i od razu poznałam Agę. Choć nie miałam przyjemności poznać osobiście, to jednak ze zdjęć w dzienniku nie trudno było się domyśleć, kto króluje w nowym numerze pisma. Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dziękuje wszystkim za gratulki i miłe słowa jest mi bardzo miło że artykuł się podoba no Ale Czy zawsze musi być jakieś Ale Bardzo mi się nie spodobało pomylenie imienia mojego męża, czytam artykuł i niby tak było ale jakoś jakby nie o nas W ziwązku z tym mamy mały niesmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Aga nad tym imieniem (męża) też się zastanawiałam i nawet sprawdzałam w Twoim dzienniku W każdym razie domek jest śliczny i inwestorka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Aga, może Sławek ma na drugie Artur? A może na trzecie?..A tak na marginesie - nie autoryzowaliście tekstu?A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Mój mąz ani na drugie ani na 3 nie ma Artur i nie mam zielonego pojęcia skąd się to imię wzięło Tekstu nie autoryzowaliśmy Kasiu z tą inwestorką to przesadziłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Mój mąz ani na drugie ani na 3 nie ma Artur i nie mam zielonego pojęcia skąd się to imię wzięło Tekstu nie autoryzowaliśmy Kasiu z tą inwestorką to przesadziłaś. Przesadzam cały czas ALE NA DZIAŁCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Mój mąz ani na drugie ani na 3 nie ma Artur i nie mam zielonego pojęcia skąd się to imię wzięło Tekstu nie autoryzowaliśmy Kasiu z tą inwestorką to przesadziłaś. Przesadzam cały czas ALE NA DZIAŁCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Aga, nie przejmuj sie, wazne ze dom mozna bylo poznac i Ciebie, i tak ladnie opisali jak zrobiliscie aby wilgoc Wam nie dokuczala, a imie Slawka moze mialo byc Artur.., kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.08.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tak apropos, po raz kolejny okazało się, ze dobrze było spotkać mistrza na swojej drodze. Kto wie jak bez jego pozmysłów na etapie fundamentu dziś by ten artykuł wyglądał; artykuł jak artykuł, ale dom przed wszystkim.PozdrowieniaA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Aga dokładnie tak Zeljka - z tego co wiem to on miał być Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts