kasia64 23.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Aga gratuluję zakupów i proszę o mobilizację w działaniu,coby efekty zakupów umieszczonych na właściwym miejscu obejrzeć Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.08.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę mogła osobiście podziwiać efekt zakupów owych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Aga, nie pozwól nam długo czekać na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 dzisja zabieram się za przygotowanie gruntu - czyli gruntowe porządki na dole więc mam nadzieję że już wieczorem coś pstryknę Agnes już się cieszę i zaczynam przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aga Ty ciągle sprzątasz! Ale jeśli to jest droga do celu (zdjątka, zdjątka, zdjątka), to nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aniu chociaż Ty mi oszczędź mój mąz już ma alergie na słowo sprzątanie A ja ciągle jestem nie zadowolona z efektów sprzątania bo to mi pies na brudzi to dzieci to mąż na kurzy bo ciągle są jakieś prace a ja latam ze ścierą. Ale muszę się przyznać że odkąd się przeprowadziłam mam hopla na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aniu chociaż Ty mi oszczędź mój mąz już ma alergie na słowo sprzątanie A ja ciągle jestem nie zadowolona z efektów sprzątania bo to mi pies na brudzi to dzieci to mąż na kurzy bo ciągle są jakieś prace a ja latam ze ścierą. Ale muszę się przyznać że odkąd się przeprowadziłam mam hopla na tym punkcie Oby Ci szybko przeszło Musi, bo inaczej resztę życia spędzisz na sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aż tak źle nie jest. Mam czas na Forum i książki, daję radę Poprostu lubię jak jest czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Aga, a gdzie mogę przeczytać artykuł o Waszym domu, bez kupowania Muratora?Masz jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 To gdzie te zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zdjęcia będą wieczorem Sonika wirtualnei chyba nie można nigdzie poczytać bynajmniej ja nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 aga,masz sliczny domek i coreczki i piesa kiedy ja bede tak daleko jak wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Bedziesz będziesz ja rok temu też jeszcze tego nie miałami nie mogłam się doczekać.Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Aga własnie doczytałam ze twoja młodsza jest w wieku mojej córci (tyle, że moja poszła rok wczesniej do szkoły) a fortepian to dla której? bo my wąłsnie tez kupilismy uzywany bo córa dostała sie do szkoły muzycznej - zmieniło to od razu poglad jej brata który nagle oświadczył, że on też chce do szkoły muzycznej... co do roztargnienia córci to nie martw się moje dzieci mają kolegę który codziennie po coś wraca co nie przeszkadza być mu najlepszym uczniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Pianino oczywiście dla młodszej Zobaczymy jak to będzie z tym graniem ale instrument trzeba zakupić Jeśli możesz napisać to ile zapłaciliście za pianino ( może być na priv ) - najgorsze jest to że My nie za bardzo się na tym znamy i weź tu kup Jak mnie ten rok szkolnynie wykończy to będę żyć Bo starsza w 6 klasie a gimnazjum wybrała z dodatkowymi egzaminami O wyniki w nauce latorośli raczej się niemartwię - dziewczyna z wyjątkową podzielnością uwagi Bardziej się martwię o naszą kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 No proszę, ja też wysyłam moją latorośl do pierwszej klasy. Tylko ja wysyłam do szkoły starszego syna, więc to nasz pierwszy RAZ Bardzo się boję, bo mój też należy do tych bardzo roztargnionych i roztrzepanych. Aga, jeśli mogę coś podpowiedzieć.... Pisałaś chyba kiedyś, że jeszcze zostały Wam schody do zrobienia. Byłam ostatnio u znajomych we Wrocławiu i zachwyciłam się ich schodami. Również mają zabiegowe. Zanjomy zrobił je sam. Kupił jedynie długie deski parkietowe- z jakiegoś drewna egzotycznego (dejzi, czy coś w tym stylu). Skleił ze sobą (zrobił podwójną warstwę), poprzycinał odpowiednio , pomalował bejcą i wyglądają cudnie A kosztowały go .....ok 1100zł. Mój mąż zapalił się do tego pomysłu i chociaż to jeszcze odległa przyszłość- postanowione- sam zrobi stopnie w podobny sposób. Satysfakcja gwarantowana i kilka setek w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tabaluga dzięki za info w sprawie schodów, napewno kiedyś zaczepię Cię o ten temat Na razie schody odsuwają się na koniec hierarhii wydatków Na plan 1 wyszło pianino, które uszczupliło budżet domowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aga, u nas tez pada i zimno. Bedzie lepiej to i za ogrodek sie wezmiecie...Co do malowania.., nie znam sie... Ale pochwale corcie, bo slodka bardzo, ma cos z mamy. Ze szkola bedzie dobrze, zobaczysz.., ale i tak bedziesz sie dalej martwic.., bo to normalne... Co do lazienki, zgaduje, ze macie Dame Senso... Jak, zgadlam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Cóż córcia agentka i trzeba się przyzywczaić jesli chodzi o zamartwianie staram się trzymać w ryzach Tak w górnej łazience jest Dama Senso trafione Chciałam serię Sydney ale ceny nie akceptował mój mąż Co do pogody jestem nią wykończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aha, zgadlam. Dla mnie nawet Dama byla za droga. I bedzie Giralda...W koncu to tez raczej dama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts