Aga J.G 29.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Giralda jest na dole Mój mąz chciał dwie Giraldy ale się uparłam i uległ a pitem nawet na wolnoopadające deski go namówiłam A teraz jak gdzieś jesteśmy to musimy się pilnować żeby komuś muszli nie roztrzaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aga Pastelowa orchideę mam w salonie, kuchni i sypialni. Fajny kolorek, dobrze się w nim mieszka Śliczna ta Wasza przyszła pianistka Ale chyba buciki to jej za duże kupiliście A Abiś - ale ma minę Świetne zdjęcia! I coraz ładniej u Was. Takie coś na stół bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aga u nas też zimno, brrr, jak zatrzymać lato i dobry humor? Pianistka w zadużych butach urocza Kiedyś ja w zadużych chodziłam, potem moja Kornelka, Hubcio nakładał wielgachne klapki męża, a teraz ja mam najmniejszą stopę w domu Czasem żal tamtych czasów, wszystko tak strasznie pędzi do przodu, bez opamiętania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 puk puk galotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 puk puk galotki nie kombinuj, nie ma nowej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 no to ja sie oddepeszować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 puk puk galotki Czy Ty mnie znów przezywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.08.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 no tak troszke ino.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Przyszła pianistka uwielbia takei buciki i nie przeszkadza jej wcale że są za duże Tola nie wiem jak zatrzymać lato ja palę w kominku Aniu moja rodzina twierdzi że taki wiejski a w sumie to gdzie mieszkamy Orchidea zmieszana jest z trawą morską na efekt końcowy trzeba jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Selimmku proszę mi tu dziewczyn w moich komentarzach nie przezywać Bo jeszcze mi pouciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 30.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Córę masz prawdziwą Gwiazdę widzę! Kolorków na ścianie w łazience doczekać się nie mogę bo mnie zaintrygowało to połączenie a konkretnie co z tej mieszanki wyjdzie. W kwestii posyłania Latorośli do szkoły to ja na myśl o tym, że Kuba w przyszłym roku do zerówki idzie gęsiej skórki dostaję i już siwe włosy się pojawiają a co będzie jak czas szkoły przyjdzie to boję się pomyśleć! Żal mnie poza tym ogarnia, że już nie będzie malutkim synusiem mamusi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Selimmku proszę mi tu dziewczyn w moich komentarzach nie przezywać Bo jeszcze mi pouciekają Ups..faktycznie ..ale wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Selimmku proszę mi tu dziewczyn w moich komentarzach nie przezywać Bo jeszcze mi pouciekają Ups..faktycznie ..ale wtopa Nio , mam nadzieję na poprawę Ja wiem, że kolega lubi piekne kobiety ale proszę mi je tu chwalić a nie straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Córę masz prawdziwą Gwiazdę widzę! Kolorków na ścianie w łazience doczekać się nie mogę bo mnie zaintrygowało to połączenie a konkretnie co z tej mieszanki wyjdzie. W kwestii posyłania Latorośli do szkoły to ja na myśl o tym, że Kuba w przyszłym roku do zerówki idzie gęsiej skórki dostaję i już siwe włosy się pojawiają a co będzie jak czas szkoły przyjdzie to boję się pomyśleć! Żal mnie poza tym ogarnia, że już nie będzie malutkim synusiem mamusi!!! Żebyś wiedziała, że gwiazda tylko strasznie ciężko się z taką gwiaxdą żyje Jeśli chodzi o szkołę cóż dzieci nam wyrastają i trzeba się z tym pogodzić, choć trochę to smutne Ja nie martwię się o naukę i jak moja młoda poradzi sobie w ogólnym życiu szkolnym - bo ona raczej nie ma takich problemów, bardziej mnie martwi pilnowanie jej w domu i żeby mi w tej szkole głowy z resztą przyborów nie zgubiła Co dołazienki trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.08.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Po pierwsze...Ty mnie tym malowaniem, szpachlowaniem, gruntowaniem...nie strasz. Ja też przymierzam się do samodzielnego walczenia z narzędziami malarskimi....a teraz mam trochę cykora..Bo słysę że to nie taki pikuś...Ale chciec, to móc i zrobi się!!1 Tylko że u mnie , mój ślubny jakiś nieskory do planu naprawczego, zawsze kręci tym nochalem i fochy stroi..A przecież my kobitki takie mamy prawo do ględzenia?! Po drugie....Sezon grzewczy! Również już rozpoczęliśmy! Co prawda wyrywkowo, ale już!! I jest to bardzo miłe, że możesz sobie sama zarządzić okres grzewczy!! Bez pomocy zakichanej administracji, która zarządza grzanie od do , bez względu na warunki atmosferyczne.Za to odpłatność, za gotowość ...przez cały rok!!!Fajnie że już nie jesteśmy zależni od tych zarządów, gremii i walnych zgromadzeń...Wystarczy spojrzeć na skalę Celcjusza i ..już Decyzje podjęte, wdrożone i można się rozkoszować A dłubaninka( której jest mnóstwo, a mnósto) przyznaję...Bardzo milusia, choć czasem do pojedynków rodzinnych dochodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Alfredziu z tym malowaniem nie jest źle poprostu w łazience małe pow. więc nie była malowana na biało tylko zagruntowana i zaczęło się łuszczyć. O szczegółach zaraz napisze i będą nowe fotki jeśli chodzi o grzenie to bardzo się cieszę że mogę sama rozporządzać okresem grzewczym W domku jest miło i przytulnie Jesli chodzi o mężusia to mój coraz bardziej skory i sama jestem w szoku jego chęciami i zapałem On zresztą też widać dom zmienił nas oboje dobrze że na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Aga, faktycznie tylko drzwi brakuje. Reszta wyszla super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Aga, faktycznie tylko drzwi brakuje. Reszta wyszla super. dzięki Oprócz drzwi mam jeszcze kilka pomysłów ale te czekają na kasę, która raczej w najbliższym czasie popłynie do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Aga łazienka zajefajna, te luksferki rzucają mnie na kolana i cały czas kombinuje czy by gdzieś u nas wpasować.Widzę że dziewczynki całkiem zadomowione , no i PIANINO - Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Kasiu bardzo dziękuje za miłe słowa Luksferki to było moje marzenie kombinuj kombinuj Dziewczyny rzeczywiścei zadomowione ale do wykończenia ich królestw jeszcze trochę zostało Zobaczym jak dalej będzie wyglądało nasze życie z pianinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts