kasia64 31.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Będzie wesoło. Moje chłopaki mają keyborda i jak w wigilję grają kolędy to jestem bardzo wzruszona i wiem że to już święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No dziewczyny Tego samodzielnie zarządzanego okresu grzewczego to Wam tak zazdroszczę, że.... U mnie chłodek w mieszkaniu, nic nie chce schnąć Nie ma to jak jesienny, chłodny, wietrzny i dżdżysty wieczór przy kominku, nie Aga, łazieneczka super. Bardzo ładne kolorki. Pianinko też nieczego sobie. Ja do swojego domku też przytargam swoje od rodziców. Może i moi chłopcy zechcą się uczyć? A jak nie, to ja siądę czasami i przekonam się, czy jeszcze coś pamiętam. Zwłaszcza kolędy. Pamiętam z dziciństwa właśnie rodzinkę zgromadzoną przy pianinie i mnie, albo siostrę grającą kolędy na święta. Niedługo Ty będziesz mogła się cieszyć umiejętnościami córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bradzo się cieszę że łazienka się podoba Tabaluga przytargaj panino przytargaj napewno pamietasz jak się gra Mam nadzieję że już w tym roku wysłuchamy jakiś kolęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 SUPEROWE FOTKI PIANINO dodaje elegancje WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 SUPEROWE FOTKI PIANINO dodaje elegancje WOW Dzięki Widze że artykuł nakłonił do odwiedzenia moich skromnych prgów Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 SUPEROWE FOTKI PIANINO dodaje elegancje WOW Dzięki Widze że artykuł nakłonił do odwiedzenia moich skromnych prgów Bardzo mi miło w dużej mierze tak było artykuł czytałem wcześniej bo akurat sam robiłem fundamenty i był na czasie ale mieliśmy piasek więc obyło się bez problemów przy kopaniu i zalewaniu ław fundamentowych. Natomiast wzmianka Kasi o Waszym domku w gazecie odświeżyła mi pamięć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Liczę na poprawę w odwiedzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pokój dziecinny SUPER!! A najbardziej podoba mi sie ta pomarańczowa rura, czy też siatka.. na prawdę super wygląda. Życzę udanego korzystania z lustra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ta siatka jak ją kze nazywasz to świetna półka z IKEI ,mieści strasznie dużo dziecięcych skarbów(u nas są to pluszaki Szymona) i szybko jest zrobiony porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Siatka sparwdza się wysmienicie bo moje dziecię nareszcie wie gdzie co ma Polecam pojemniko na zabawki przez które widać co jest w środku Z lustra najbardziej cieszą się moje córy ja korzystam z niego raz dziennie ( zauważyłam to jak nie było żadnego lusterka w łazience ) i to nie codzień Chyba dziwna ze mnie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Żadna dziwna tylko WSPANIAŁA KOBIETKA KTÓRA MA WSPANIAŁĄ RODZINKĘ I WSPANIAŁY DOM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Żadna dziwna tylko WSPANIAŁA KOBIETKA KTÓRA MA WSPANIAŁĄ RODZINKĘ I WSPANIAŁY DOM!!!!! i do lustra już nie potrzebuję zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Przecież i tak zerkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Przecież i tak zerkasz Teraz już nie mam wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aga śliczny ten wasz domek ... pianino faktycznie ładne i dodaje eleganckei nasze ma jasna politurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzieki, cieszę się że domek się podoba pianino na wysoki połysk jak stare meble mojej mamy, które teraz stoją w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.09.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Poprostu tak dobrze wygladasz, że niu musisz szukać potwierdzenia w lustrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Poprostu tak dobrze wygladasz, że niu musisz szukać potwierdzenia w lustrze... Ma trochę inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Aga to zabieganie związane z początkiem roku szkolnego u dzieciatych forumowiczów jest u wszystkich.Za tydzień, dwa wszystko się unormuje i przuzwyczaimy się do tego(ja się tak pocieszam )Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 10.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Aga łazienka baaardzo ładna i dobrze, że zrezygnowałaś z nadmiaru zieleni bo te płyteczki pełnego uroku nabierają na tle, które kontrastuje, rozjaśnia a nie zlewa się. Bardzo fajowo wanna wyszła. Pianino w domku hohohoooo to dopiero klasy nadaje , nobilitacja na całego! A zamieszanie związane z początkiem roku faktycznie niebawem minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts