Aga J.G 10.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 dziewczyny też się tak pocieszam tylko jak narazie nie mogę złapać tchu dzieki za miłe słowa Mam nadzieję że za parę dni uda sie nadrobić zaległości Forumowe bo pewnie dużo się u was dzieje a ja w tyle obiecuje nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Aga spokojnie kobietko,poczekamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Aga spokojnie kobietko,poczekamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Aga spokojnie kobietko,poczekamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 od dzisiaj powoli nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Aga, im dzieciaczki młodsze, tym więcej szkolnego "zamieszania". Ja z roku na rok, widzę, że zarówno ja, jak i mój synek szybciej się "przestawiamy". Łazieneczka wyszła fajnie, luksferki są super ozdobą i myślę, że zmiana koloru jest dobra. Wszystko wyszło bardzo ładnie, a lustro klejone przez męża na pewno przetrwa wieki . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam serdecznie piękne kafle w łazience - bardzo mi się podobają i kolorek też fajny - chyba dobrze że nie zielony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ivo dzięki Adriano ja wiem że tak jest tylko trochę zapomniałam jak to było jak starsza poszła do szkoły a że była bardzo zorganizowana przeszło bezbolesnie A młoda cóż ma swój charakterek A przy tym ma trochę więcej obowiązków bo oprócz normalnej szkoły ma muzyczną Ale dajemy radę tylko dla Was mam mniej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Nie przejmuj się ilością kurzu w domu!! Najwazniejsze, że masz czas na pisanie na .. forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2006 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Aguś Dla mnie i tak jesteś wielka Taka drobna kobitka, a tak wszystko w ryzach trzyma (i ma zawsze w domu posprzątane ) Łazienka bardzo mi sie podoba, kolorki wyszły super! Serdeczne buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Miło Was czytać ale ja ostanio nie mam czasu ani na porządki ani na pisanie Jedno i drugie bardzo mnie smuci Mam nadzieję że jak wrzesień przeminie będzie już lepiej i w końcu wszystko wróci do normy Bardzo mi Was brakuje ale moja doba ostatnio bardzo się skróciła, a czas spędzam w szkole lub przy pianinie Oprócz tego mam jeszcze jedno zajęcie ale o tym napiszę jak wszytsko się uda i zakończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 oj Aga ja tez beigam i ten czasowstrzymywacz by sie przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 oj Aga ja tez beigam i ten czasowstrzymywacz by sie przydal... Dokładnie tak Wszyscy się ze mnie śmieją że jak przy 1 się nie nabiegałam to teraz nadrobię podwójnie i już się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a jak tam podoba sie córci szkoła muzyczna? moja mimo ze ma zakaz gry na miesiac żeby najpierw rączki wycwiczyc biega z radoscią... no i mam problem ze skompletowaniem stroju na rytmike i kształcenie słuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a jak tam podoba sie córci szkoła muzyczna? moja mimo ze ma zakaz gry na miesiac żeby najpierw rączki wycwiczyc biega z radoscią... no i mam problem ze skompletowaniem stroju na rytmike i kształcenie słuchu Radzi sobie całkiem dobrze z teorii same 6, u nas są już ćwiczenia na drugi i trzeci palec jak mają opadać na klawiaturę. W grudniu będzie 1 egzamin i do tej pory ma umieć grać 4 utwory. U nas na kształcenie słuchu nie ma stroju a na rytmikę potrzebna jest koszulka krótkie spodenki skarpetki anty poślizgowe lub baletki - nasza pociecha na razie smiga w normalnych skarpetkach bo takego co wymagają w naszej metropoli nie można dostać Czekamy na wyjazd na zakupy do Wrocka Najważniejsze że chętnie się uczy i pilnie ćwiczy - przeznaczamy na muzykę 30 minut dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ja strój mam kupiony taki czarny gimnastyczny baletki zamówione problem mam z legginsami bo nie mam jak sie do warszawy wybrac po te legginsy ćwiczenie na 3 palec też juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ago witaj w klubie zabieganych.Właśnie rozpoczęłam pracę i też padam na nos Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Aga, nie daj się zwariować i zwolnij ! Jak czegoś nie uda Ci się zrobić danego dnia, to da się innego. Wybieraj tylko te sprawy, które "nie mogą" czekać . Pozdrowionka ! P.S. Zawsze najgorzej mają Ci tzw. obowiązkowi i odpowiedzialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 sylvia1 Na szczęscie nie musimy mieć legginsów kasia64 Gratuluje pracy Adriano Komputero i tak nie robię wszystkiego - porządki już dawno zostały odstawione na boczny tor tylko ja się z tym starsznie męczę i denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 sylvia1 Na szczęscie nie musimy mieć legginsów kasia64 Gratuluje pracy Adriano Komputero i tak nie robię wszystkiego - porządki już dawno zostały odstawione na boczny tor tylko ja się z tym starsznie męczę i denerwuje Aga chyba cię trzeba do porządku doprowadzić, tyyyyyyyyyyyyyyyyyy się denerwujesz porządkami Wsztyd normalnie aczy to na czas trzeba , przypomnij sobie na czas to trzeba było tdach kryć , strop zalewać a teraz czy masz więcej posprzątane czy mniej to mała bieda, ciesz sie że masz muzykalną córę w domu i z muzyką ocujesz na co dzięń, ja np nie mam tej przyjemnoaści choć lubie sobie czasami posłuchac fortepianowych dzwieków, niestaty z kasety Pozdrówka dla całej familii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts