Aga J.G 20.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Andrzejka wszystko niby wiem a jak patrzę na okna to mnie trafia Jak na razie to brzdąkanie pianina słyszę przez sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 W oknach mozna szmatką przetrzeć na środku i zrobić małą dziurkę by było cokolwiek widać.. Nie przejmuj się takimi pierdołami. Jak będę mieli przyjechac teściowie to przetrzesz, albo umyjesz i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.09.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 porządki już dawno zostały odstawione na boczny tor tylko ja się z tym starsznie męczę i denerwuje No ja z tą kobietą normalnie nie mogę! Co innego porządek w domu a co innego chorobliwa i groźna dla otoczenia pedanteria. Czy Ty myślałaś może o jakimś klubie AA dla pedantów? Chyba warto by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Aga ale ci sie dostało za zamiłowanie do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Aga, przymknij oko na nieporządki i omijaj łukiem . Jak się da przejść nie potykając się o porozrzucane rzeczy to już jest dobrze. Resztą się nie przejmuj, daj sobie trochę luzu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 21.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Aga a ja Cię świetnie rozumiem! Niestety Mnie trafia jasny piorun jak mam brudne okna, nie odkurzone i nie umyte podłogi dzień w dzień (przy psie i 5 latku moim zdaniem jest to niezbędne!!!) Aż mnie skręca od środka jak wszędzie są porozkładane zabawki (moje dziecię cierpi) a Ślubny ledwie wlezie i narozpirza klamotów. Brrrr Mimo jednak, że rozumiem to ostatnio mnie olśniło, że to jednak nie jest najważniejsza rzecz w życiu i trzeba wziąść na luz!!!!!! Głównie dla własnegoi dobra!!!!!! Bo co to za życie jak non stop jest się pod presją własnych nakazów!!! Słusznie ktoś tu napisał, że w takich wypadkach AA dla pedantów. Mnie do zmiany (minimalnej ale jednak) zmusił fakt, że zwyczajnie nie wolno robić mi pewnych rzeczy coby Mała zbyt wcześnie na świat się nie wyrwała. I dzień w dzień toczę walkę sama z sobą coby za okna się np. nie wziąść!!! Zamykaj oczy i wmawiaj sobie, że nic nie widzisz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Rzeczywiścei mi się dostało postaram się poprawić Ale jutro mam cichy plan - rodzina jeszcze nic nie wie Kze co do teściów odwiedziny teścia mi nie groża a u teściowej mam względy bo rozpieszczam jej najmłodszego synusia anetmar dobrze że choć ktoś mnie rozumi Ja wiem że wszystkiego się nie da i dlatego jest jak jest bo mi doby nie starcza ale co jak męki są. Najlepiej jak jestem cały dzień w pracy wtedy nic nie widzę przychodzę łazienka i lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Aga smutno bez Ciebie Czekam na dalsze wieści i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Właśnie dziś przejrzałam sobie Twój dziennik i zdjęcia. Podoba mi sie Twoja łazienka. Naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 To jak tam wyliczenia? Co z nich wynika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Kasiu ja też tęsknię za Wami ale czas jakoś nie chce się wydłuzyć JoShi witam w moich skromnych progach i bardzo dziękuje za miłe słowa kze sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie i proszę o trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.09.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Kasiu ja też tęsknię za Wami ale czas jakoś nie chce się wydłuzyć JoShi witam w moich skromnych progach i bardzo dziękuje za miłe słowa kze sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie i proszę o trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Aga, jak przyjdą długie jesienne i zimowe wieczory to jakby i czasu przybędzie . Zauważyłam, że latem zajmuję się nieco innymi sprawami niż zimą. Wiosną i latem jestem bardziej zabiegana, mam jakby więcej obowiązków i rzeczy do zrobienia. Zimą - inaczej czas płynie, jakby wolniej, spokojniej ... Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Aga, jak przyjdą długie jesienne i zimowe wieczory to jakby i czasu przybędzie . Zauważyłam, że latem zajmuję się nieco innymi sprawami niż zimą. Wiosną i latem jestem bardziej zabiegana, mam jakby więcej obowiązków i rzeczy do zrobienia. Zimą - inaczej czas płynie, jakby wolniej, spokojniej ... Pozdrówka ! Mam nadzieję że masz rację Bo jak na razie u mnie to tylko dzień się skrócił a czasu dalej mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Aga, czasu mało, ale i wieczór się wydłuża ... a wieczorem, ... to i na książkę znajdziesz czas, na pogaduchy ze znajomymi, na czytanie bajek dzieciom i na FORUM . Trzymaj się i bądź z nami ! Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Aga, czasu mało, ale i wieczór się wydłuża ... a wieczorem, ... to i na książkę znajdziesz czas, na pogaduchy ze znajomymi, na czytanie bajek dzieciom i na FORUM . Trzymaj się i bądź z nami ! Pozdrowionka ! Tylko że mi ta ciemna noc za oknem kojarzy się tylko ze spaniem i tym samym dzien jeszcze bardziej się skraca Jak to mówi mój mąz nadchodzi moja ulubiona pora roku Wychodzę do pracy ciemno wracam też ciemno Ja bez słońca prawie nie funkcjonuje Ale mam nadzieję że w końcu zacznę mieć czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ... Ja bez słońca prawie nie funkcjonuje Ale mam nadzieję że w końcu zacznę mieć czas Aga, życzę więc DUŻO słoneczka i więcej czasu . Sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ... Ja bez słońca prawie nie funkcjonuje Ale mam nadzieję że w końcu zacznę mieć czas Aga, życzę więc DUŻO słoneczka i więcej czasu . Sobie też Dzięki mam nadzieję że tak własnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aga, fajnie, ze na zimie w garazu bedzie autko stalo. Nie zazdroszcze tej roboty na zewnatrz, bo wiem ile tu trzeba dumac aby to poukladac. My jeszcze nie wiemy co i jak u nas bedzie i kiedy. I troche brak nam pomyslow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja niby jakiś ogólny zamysł mam, tylko z wprowadzeniem tego w życie bardzo kiepsko Miałam nadzieję że na jesieni uda się coś więcej zrobić a widzę że nic z tego Może zima przyniesie jakieś pomysły i gotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts