Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

porządki już dawno zostały odstawione na boczny tor :o :roll: tylko ja się z tym starsznie męczę i denerwuje :o :roll:

No ja z tą kobietą normalnie nie mogę! :roll:

Co innego porządek w domu a co innego chorobliwa i groźna dla otoczenia pedanteria.

Czy Ty myślałaś może o jakimś klubie AA dla pedantów? :roll: :wink:

Chyba warto by było... :roll: :wink:

Aga a ja Cię świetnie rozumiem! Niestety :evil: Mnie trafia jasny piorun jak mam brudne okna, nie odkurzone i nie umyte podłogi dzień w dzień (przy psie i 5 latku moim zdaniem jest to niezbędne!!!) Aż mnie skręca od środka jak wszędzie są porozkładane zabawki (moje dziecię cierpi) a Ślubny ledwie wlezie i narozpirza klamotów. Brrrr :evil: :evil: :evil:

Mimo jednak, że rozumiem to ostatnio mnie olśniło, że to jednak nie jest najważniejsza rzecz w życiu i trzeba wziąść na luz!!!!!! Głównie dla własnegoi dobra!!!!!! Bo co to za życie jak non stop jest się pod presją własnych nakazów!!! Słusznie ktoś tu napisał, że w takich wypadkach AA dla pedantów.

Mnie do zmiany (minimalnej ale jednak) zmusił fakt, że zwyczajnie nie wolno robić mi pewnych rzeczy coby Mała zbyt wcześnie na świat się nie wyrwała. I dzień w dzień toczę walkę sama z sobą coby za okna się np. nie wziąść!!!

Zamykaj oczy i wmawiaj sobie, że nic nie widzisz!!!!!! :wink:

Rzeczywiścei mi się dostało :oops:

postaram się poprawić :wink: :)

Ale jutro mam cichy plan :lol: - rodzina jeszcze nic nie wie 8)

Kze co do teściów odwiedziny teścia mi nie groża a u teściowej mam względy bo rozpieszczam jej najmłodszego synusia :)

anetmar dobrze że choć ktoś mnie rozumi :)

Ja wiem że wszystkiego się nie da i dlatego jest jak jest bo mi doby nie starcza ale co jak męki są.

Najlepiej jak jestem cały dzień w pracy wtedy nic nie widzę przychodzę łazienka i lulu 8)

Aga,

jak przyjdą długie jesienne i zimowe wieczory to jakby i czasu przybędzie :wink: .

Zauważyłam, że latem zajmuję się nieco innymi sprawami niż zimą. Wiosną i latem jestem bardziej zabiegana, mam jakby więcej obowiązków i rzeczy do zrobienia. Zimą - inaczej czas płynie, jakby wolniej, spokojniej ... :roll: 8)

Pozdrówka ! :D

Aga,

jak przyjdą długie jesienne i zimowe wieczory to jakby i czasu przybędzie :wink: .

Zauważyłam, że latem zajmuję się nieco innymi sprawami niż zimą. Wiosną i latem jestem bardziej zabiegana, mam jakby więcej obowiązków i rzeczy do zrobienia. Zimą - inaczej czas płynie, jakby wolniej, spokojniej ... :roll: 8)

Pozdrówka ! :D

Mam nadzieję że masz rację :)

Bo jak na razie u mnie to tylko dzień się skrócił a czasu dalej mało :o :roll:

Aga,

czasu mało, ale i wieczór się wydłuża ... a wieczorem, ... to i na książkę znajdziesz czas, na pogaduchy ze znajomymi, na czytanie bajek dzieciom i na FORUM :wink: .

Trzymaj się i bądź z nami ! Pozdrowionka ! :D

Tylko że mi ta ciemna noc za oknem kojarzy się tylko ze spaniem i tym samym dzien jeszcze bardziej się skraca :o :roll:

Jak to mówi mój mąz nadchodzi moja ulubiona pora roku :-?

Wychodzę do pracy ciemno wracam też ciemno :evil:

Ja bez słońca prawie nie funkcjonuje 8)

Ale mam nadzieję że w końcu zacznę mieć czas 8)

Aga, fajnie, ze na zimie w garazu bedzie autko stalo.

Nie zazdroszcze tej roboty na zewnatrz, bo wiem ile tu trzeba dumac aby to poukladac. My jeszcze nie wiemy co i jak u nas bedzie i kiedy. :roll: I troche brak nam pomyslow... :-?