tabaluga1 03.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Spokojnie Aga, macie przed sobą całe życie. Dopiero niedawno się wprowadziliście więc mały nieład na działce całkiem uzasadniony. Jestem pewna, że długie zimowe wieczory przy kominku zaowocują świetnymi pomysłami i projektami, a wiosną wypoczęta ruszysz do boju. Nie od razu Kraków zbudowano pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Wszystko to wiem i choć budowa nauczyła mnie pokory i cierpliwości widzę że moja dawna natura zaczyna wracać i znowu moja cierpliwośc nie jest tam gdzie powinna Tabaluga jak nie wygram w Totka to moje plany nadal będą na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aguś od czegoś zawsze trzeba zacząć,choćby od planów na papierze Cieszę się że wejście do domku się wyrównało i wjazd dogarażu się pojawił.Patrząc wstecz do tyłu - rok temu co było? Jaka piękna droga za Wami i jeszcze piękniejsza przed Wami Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Kasiu wszytsko niby wiem i cieszę się ogrmnie tym co mam ale... No właśnie ja zawsze muszę mieć jakieś ale Widocznie tak mam i już. Ale za to mam w domku cieplutko i w końcu nie marznę choć za oknem nie zbyt miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Kasiu wszytsko niby wiem i cieszę się ogrmnie tym co mam ale... No właśnie ja zawsze muszę mieć jakieś ale Widocznie tak mam i już. Ale za to mam w domku cieplutko i w końcu nie marznę choć za oknem nie zbyt miło Zawsze jest jakieś ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Widocznie musi być bo inaczej nudno by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Widocznie musi być bo inaczej nudno by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aga, taka niestety natura człowieka, że wciąż chce więcej, wciąż mu mało . Wciąż chce udoskonalać, poprawiać, ulepszać... Przynajmniej będzie zajęcie na następne lata Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dzięki dziewczyny Znając moje podejście i tak bym sobie coś wynalazła więc może to i lepiej że jeszcze tyle pracy przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Pracy na zew. to na najblizsze pare lat masz pod dostatkiem A jak kaski mniej to i udzial pracy wlasnej wiekszy wiec roboty ci zajec ci nie zabraknie Widzials w najnowszym muratorze jest konkurs na projekt ogrodu wodnego - do wygrania jego zalozenie na dzialce. Termin zgloszen do lutego 2007. Moze najdzie cie wena i cos skrobniesz? zawsze jak nie w totka to w muratorze mozne wygrac? Ja tez o tym mysle - moze w jakis dlugi zimowy wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Powiem szczerze że Muratora kupuje już sporadycznie Jeśli chodzi o ogród wodny to mam bez projektowania niech tylko dłużej popada Mam nadzieje że z tymi pracami na zew. uwieniemy się szybciej niż kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 07.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 No i oglądnełam sobie! Stopień faktycznie konkretny... ale podsypiecie i ok będzie A te Twoje wyliczenia to całkiem miło wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Mi też wyliczenia się bardzo podobają szkoda tylko że jakoś tej nadwyżki kasy nie widzę Mam nadzieje że na wiosne coś się z tym stopniem zrobi jak narazie mamy bloczki fundamentowe które udają schodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Aga, powiem Ci, że Twoje wyliczenia wyszły bardzo korzystnie, nawet się nie spodziewałam, że koszty mogą być tak niskie ... Zapewne w okresie zimy nieco się zwiększą, ale nie na tyle, by kwota "zbiła z nóg" . Ucieszyłam się ! A propos stopnia : wydaje mi się, że spokojnie możesz dołożyć jeden stopień i zrobić schodki dwustopniowe. Ładnie to będzie wyglądało. Ja w projekcie mam właśnie więcej stopni niż jeden (dokładnie trzy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Bardzo się cieszę że wyliczenia są tak optymistyczne Kolejne zrobię w marcu czyli po roku i twedy zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję że nadal tak optymistycznie Jeśli chodzi o schodki to ja też chciałam dwa stopnie a teraz to trudno powiedzieć co będzie bo musimy nawieźć trochę ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Widzę, że wyliczenia są bardzo zachęcające.. Ponad 400pln na miesiąc to taniej niż u mnie czynsz + media w bloku za mieszkanie .. 50mkw... Już widać, czemu ludzie budują domy i rezygnują z mieszkań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 U nas blokowe też było droższe a jak by to przeliczył na pow. to już wogóle nie ma o czym mówić Zobaczymy jak jeszcze dojdzie podatek, ale i tak myslę że będzie optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 U nas blokowe też było droższe a jak by to przeliczył na pow. to już wogóle nie ma o czym mówić Zobaczymy jak jeszcze dojdzie podatek, ale i tak myslę że będzie optymistycznie I przede wszystkim ile wyniosą opłaty w zime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 U nas blokowe też było droższe a jak by to przeliczył na pow. to już wogóle nie ma o czym mówić Zobaczymy jak jeszcze dojdzie podatek, ale i tak myslę że będzie optymistycznie I przede wszystkim ile wyniosą opłaty w zime... Mam nadzieję że nie będzie źle Drzewo już jest 20 metrów za 2200 zł. Dom bardzo ładnie trzyma ciepło, jestem nastawiona optymistycznie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga, czy 20m drewna wystarczy na całą zimę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts