Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Spokojnie Aga, macie przed sobą całe życie. Dopiero niedawno się wprowadziliście więc mały nieład na działce całkiem uzasadniony. Jestem pewna, że długie zimowe wieczory przy kominku zaowocują świetnymi pomysłami i projektami, a wiosną wypoczęta ruszysz do boju.

Nie od razu Kraków zbudowano :wink:

pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pracy na zew. to na najblizsze pare lat masz pod dostatkiem :D A jak kaski mniej to i udzial pracy wlasnej wiekszy wiec roboty ci zajec ci nie zabraknie :D

Widzials w najnowszym muratorze jest konkurs na projekt ogrodu wodnego - do wygrania jego zalozenie na dzialce. Termin zgloszen do lutego 2007. Moze najdzie cie wena i cos skrobniesz? zawsze jak nie w totka to w muratorze mozne wygrac? :wink: Ja tez o tym mysle - moze w jakis dlugi zimowy wieczor :roll:

Aga, powiem Ci, że Twoje wyliczenia wyszły bardzo korzystnie, nawet się nie spodziewałam, że koszty mogą być tak niskie ...

Zapewne w okresie zimy nieco się zwiększą, ale nie na tyle, by kwota "zbiła z nóg" 8) . Ucieszyłam się ! :D

A propos stopnia : wydaje mi się, że spokojnie możesz dołożyć jeden stopień i zrobić schodki dwustopniowe. Ładnie to będzie wyglądało. Ja w projekcie mam właśnie więcej stopni niż jeden (dokładnie trzy :wink: ).

Bardzo się cieszę że wyliczenia są tak optymistyczne :)

Kolejne zrobię w marcu czyli po roku i twedy zobaczymy jak to będzie.

Mam nadzieję że nadal tak optymistycznie :)

Jeśli chodzi o schodki to ja też chciałam dwa stopnie a teraz to trudno powiedzieć co będzie bo musimy nawieźć trochę ziemi :)

U nas blokowe też było droższe a jak by to przeliczył na pow. to już wogóle nie ma o czym mówić 8)

Zobaczymy jak jeszcze dojdzie podatek, ale i tak myslę że będzie optymistycznie :)

I przede wszystkim ile wyniosą opłaty w zime... :(

Mam nadzieję że nie będzie źle :)

Drzewo już jest 20 metrów za 2200 zł.

Dom bardzo ładnie trzyma ciepło, jestem nastawiona optymistycznie do tematu :)