Aga J.G 11.10.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga, czy 20m drewna wystarczy na całą zimę ? Tego jeszcze nie wiem Takich informacji udzielę po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga, czy 20m drewna wystarczy na całą zimę ? Tego jeszcze nie wiem Takich informacji udzielę po zimie Ciekawe jaka ta zima będzie Szczególnie dla tych co pierwszy raz przeżywają zimę we własnych domkach Ja jestem w tej kwestii pełna obaw Ale kiedy ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja tam się zimy nie boję w końcu kominek jest, gaz jest drzewo jest więc musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja tam się zimy nie boję w końcu kominek jest, gaz jest drzewo jest więc musi być dobrze No to jesteś Zuch dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja tam się zimy nie boję w końcu kominek jest, gaz jest drzewo jest więc musi być dobrze No to jesteś Zuch dziewczyna A Ty czego się boisz ??? W końcu we własnym domku nawet zima nie może być starszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja tam się zimy nie boję w końcu kominek jest, gaz jest drzewo jest więc musi być dobrze No to jesteś Zuch dziewczyna A Ty czego się boisz ??? W końcu we własnym domku nawet zima nie może być starszna nO tak zawsze można wskoczyć pod ciepły kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja tam się zimy nie boję w końcu kominek jest, gaz jest drzewo jest więc musi być dobrze No to jesteś Zuch dziewczyna A Ty czego się boisz ??? W końcu we własnym domku nawet zima nie może być starszna nO tak zawsze można wskoczyć pod ciepły kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dziewczyny, ale Wam dobrze. Będziecie na kanapie pod kocykiem sobie przesiadywać przez zimowe wieczory już we własnych domkach ... Ale Wam zazdraszczam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cholipa - moze i ja sie na koniec zimy juz pod kocyk we wlasnym domku zalapie Na razie zaalarmowana przez Age zaczelam sie rozgladac za drewnem. Za dobrze wysuszone nie bedzie, ale co tam- moze juz w styczniu bede palic w swoim kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.10.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja tam się zimy nie boję w końcu kominek jest, gaz jest drzewo jest więc musi być dobrze Otóż to! I będzie! Bedzie cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A czemu ma być źle w zimę? Przecież na Syberii nie mieszkamy, więc -30 to raz na 28lat jest w Polsce (ostatni raz w zimę stulecia 1978r)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A może zimy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A może zimy nie będzie Tak, tak!! Odwołujemy w tym roku zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jestem za odwałaniem zimy przepalę sobie trochę w kominku jak do tej pory dla nastroju i klimatu Iga życze Ci z całego serca żebyś jeszcze tej zimy paliła w swoim kominku Szkoda tylko że przed kominkiem nie ma kanapy Mnie nie przerażaja tak mrozy jak snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 co do palenia w kominku jestem jak najbardziej za, a za odwolaniem zimy jeszcze bardziej! Aga- poczekasz z obliczeniami zimowymi do przyszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kolejne obliczenia mam zamira zrobić w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Odśnieżanie też ma swoje uroki Jak się potem człowiek cieszy, że już wiosna idzie Mnie najbardziej przerażają zimowo-wiosenne roztopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A jak przy odśnieżaniu mięśnie można wyrobić sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jakoś nie widzę powodu do radości Przeraża mnie wizja odśnieżania o 5 rano żeby dojechać do pracy na 7 rano ( a do pracy też mam spory kawałek ) Niech już będzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jakoś nie widzę powodu do radości Przeraża mnie wizja odśnieżania o 5 rano żeby dojechać do pracy na 7 rano ( a do pracy też mam spory kawałek ) Niech już będzie wiosna Dlaczego masz odśnieżać o 5 rano? A od czego masz męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts