Aga J.G 13.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Czasami męża brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.10.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Czasami męża brak No wlasnie A jak sie ma do odsniezenia 100m2 podjazdu! Jak bedzie wygladac kobieta z miesniami wyrobionymi od odsniezania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.10.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Czasami męża brak No wlasnie A jak sie ma do odsniezenia 100m2 podjazdu! Jak bedzie wygladac kobieta z miesniami wyrobionymi od odsniezania? Jak MISSKA UNIVERSUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Co tam podjazd ja mam jeszcze z 300 metrów drogi A sąsiad raczej do zimy się nie wprowadzi Ale może dzieki takiemu odśnieżaniu uda mi się nabrać ciałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2006 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Co tam podjazd ja mam jeszcze z 300 metrów drogi A sąsiad raczej do zimy się nie wprowadzi Ale może dzieki takiemu odśnieżaniu uda mi się nabrać ciałka No widzisz Najważniejsze do dostrzec pozytywne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Nie tyle ciałka nabierzesz, co wyrobisz sobie lepszą sprawność! Od razu poczujesz się nie 18-tką, lecz .. 16-tką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jak to odśnieżanie będzie tak odmładzać to mnie niedługo do pracy nie wpuszczą Więc mam nadzieje że zima będzie łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.10.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Oby była łaskawa ! Z pewnością ja w swoim kominku w tą zimę nie napalę, ale chciałabym w ... przyszłą ... i dlatego wolałabym by temperatury nie były syberyjskie bo zamierzam wykańczać domek zarówno w środku jak i na zewnątrz A co do odśnieżania, to myślał ktoś z Was o podgrzewanym podjeździe ? Aga, jak sądzisz - warto mieć coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Może i warto ale u mnie samego podjazdu jest bardzo mało i bardziej mnie martwi droga dojazdowa do domu niż bezpośrednia okolica domku Ada życzę Ci żeby zima była dla Was łaskwa i wiem z dośwaidczenia że podczas zimy można w domku zrobić bardzo wiele Nasza budowa jest tego najlepszym przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No właśnie. Twoja budowa Aguś jest przykładem na to, że zima to najlepszy czas na prace wewnątrz. Po pierwsze łatwiej znaleźć fachowców, po drugie oni się nie śpieszą, bo mają mniej klientów i lepiej, dokładniej wykonują zadanie bo mają więcej czasu ... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Czas to u nas ich gonił tzn. JA Ekipa też sparwdzona ale rzeczywiście w zimie chyba łatwiej o ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Wiadomo, że trzeba stać nad każdym, nawet tym z polecenia, ale przynajmniej nie jest już tak nerwowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Wiadomo, że trzeba stać nad każdym, nawet tym z polecenia, ale przynajmniej nie jest już tak nerwowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Słyszałem, że warto zrobić podgrzewany podjazd, ale ponoć to troszkę kosztuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Pewnie wrto by było mieć cos takiego ale na taki luksus nie możemy sobie pozwolić Więc pozostaje łopata albo nadzieja że nie będzie śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.10.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Może jak podjazd jest nie za długi to nie wyszłoby tak drogo ? Wiecie może coś więcej n/t ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja nic nie wiem - dla mnie teraz to każda cena jest za wysoka Są ważniejsze sprawy niż takie wygibasy Np. ogrodzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Adriano Ja też potwierdzam, że zimą można zrobić w domu wszystkie instalacje i jeszcze wiele innych rzeczy. My zamontowaliśmy jesienią wkład do kominka bez zabudowy i tym sposobem zima nie była nam straszna a i tynki się suszyły Pozdrawiam i życzę łagodnej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Adriano Ja też potwierdzam, że zimą można zrobić w domu wszystkie instalacje i jeszcze wiele innych rzeczy. My zamontowaliśmy jesienią wkład do kominka bez zabudowy i tym sposobem zima nie była nam straszna a i tynki się suszyły Pozdrawiam i życzę łagodnej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja nic nie wiem - dla mnie teraz to każda cena jest za wysoka Są ważniejsze sprawy niż takie wygibasy Np. ogrodzenie..... Aga, jak zaczyna się myśleć o budowie swojego domku i pewne rozwiązania dopiero są planowane , to wydaje się , że można mieć wszystko - każde udoskonalenie, każdą nowinkę techniczną. Ale z biegiem budowy plany i wyobrażenia trzeba weryfikować . Pomału widzę , że moje niektóre "wygibasy" nie zostaną zrealizowane . Z pewnością pierwszeństwo ma ogrodzenie Adriano Ja też potwierdzam, że zimą można zrobić w domu wszystkie instalacje i jeszcze wiele innych rzeczy. My zamontowaliśmy jesienią wkład do kominka bez zabudowy i tym sposobem zima nie była nam straszna a i tynki się suszyły Pozdrawiam i życzę łagodnej zimy Aniu, podsunęłaś mi bardzo dobry pomysł . Może i ja tak zrobię ? Dzięki za życzenia i z wzajemnością Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts