facio 18.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Ja na pewne rzeczy się uparłam i je mam na inne się uparłam i jeszcze ich nie mam i dlatego nasz domek wygląda jak wygląda ale obiecałam sobie że nie kupię nic co ma niby być na chwilę bo to stara pieniędzy albo się jeszcze diabelstwo w domu zasiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 pozdrawiam Witam i dziękuje za bardzo miłe pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Ja na pewne rzeczy się uparłam i je mam na inne się uparłam i jeszcze ich nie mam i dlatego nasz domek wygląda jak wygląda ale obiecałam sobie że nie kupię nic co ma niby być na chwilę bo to stara pieniędzy albo się jeszcze diabelstwo w domu zasiedzi Aga, najtrwalsze są prowizorki Wychodzę z tego samego założenia co Ty . Lepiej nie mieć nic, niż byle co Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Macie swieta racje... nie mozna sie skusic na nic tymczasowego, bo tak juz zostanie i czlowiek umarl w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2006 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Popieram - jak njamniej wiecznych prowizorek w naszych domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam nadzieję że moje drzwi łazienkowe nie będą wieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cieszę się, że dobrze Wam się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cieszę się, że dobrze Wam się mieszka dzięki za miłe słowa My też się cieszymy ja mam wrazenie że zawsze tu mieskzałam i nie wiem jak wytrzymywałam w tym bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Aga, jak tylko pralka sie buntuje to dobrze. Wazne, ze reszta jest jak ok i mieszka wam sie super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Aga, jak tylko pralka sie buntuje to dobrze. Wazne, ze reszta jest jak ok i mieszka wam sie super... Też tak myslę tym bardziej że pralka ma już trochę latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Aga, to co może być najpiękniejszego, to właśnie masz. I to jest właśnie najpiękniejsze ! A na pralkę przymróż oko , swoje już odwirowała Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Aga, to co może być najpiękniejszego, to właśnie masz. I to jest właśnie najpiękniejsze ! A na pralkę przymróż oko , swoje już odwirowała Pozdróweczka Taki mam zamiar choć nie powiem żeby mnie kabelki zwisające na dolnym holu nie denerwowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam nadzieję że moje drzwi łazienkowe nie będą wieczne ja mam taka 10-sio letnia prowizoryczna lampe w lazience na kabelkach powies kwiatki albo serpentyne ... mozesz poprobowac juz z bombkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam nadzieję że moje drzwi łazienkowe nie będą wieczne ja mam taka 10-sio letnia prowizoryczna lampe w lazience na kabelkach powies kwiatki albo serpentyne ... mozesz poprobowac juz z bombkami Właśnie dlatego nie mam prowizorycznych lamp A łazienki bez kotarek były mało intymne choć mojej rodzinie to nie przeszkadza, bo i tak mamy nawyk wspólnego przesuadywania w łązienkach, to jednak myslę że goście czuli by się skrepowani Na bombki jeszcze czas ale jak będzie bliżej do Bożego Narodzenia to kto wie kto wie co na tych kabelkach się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Szkoda, że akurat teraz opsuła się pralka, ale.. 7 lat to już jest kawałek czasu i chyba bym sugerował cos nowego. To mówisz, że górę humusu możnaręcznie rozplantować? Pewnie długo to trwa.. Cieszę się, że jesteś zadowolona z budowy domu i sposobu ocieplenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kze można można Rzeczywiście trwa ale jakoś się nam nie spieszy, zresztą u nas koparka robi większe szkody niż pożytek więc nie ma innego wyjścia A mój mąż dzielnie się zmaga z tematem Co do pralki to własnie fakt że jest już leciwa przemówił za tym żeby zakupić jednka nową a nie pchac kasy w starą, ale jak wiadomo szkoda tej kasy bo wydatków jest dużo Ocieplenia nie ma bo mam ścianę jednowartswową w dodatku bez tynku na zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam bratnie człowieki!!!! Nam też mieszka się cudnie, a budowa , podjęcie decyzji, i realizacja do dzisiejszego etapu, strzał w dziesiątkę!!!!Tak jak napisałaś!! Popieram całością!!! I olej to że kasa ma takie jakieś ulotne właściwości....Każdy kolejny krok ku wykończeniu, każda nowa duperelka w chałupie raduje serducho całością!!! Scala rodzinkę, chociaż wymaga wyżeczeń, lub może właśnie dlatego Ale za to jak cieszy!!!!Czasami wydaje mi się że Ci co to od razu wszystko na cacy, coś po drodze tracą....Może się mylę, lub targają mną negatywne cechy charakteru, ale z ręką na sercu oświadczam, że te kolejne potrzebne i niezbędne elementy wyposażenia mają magiczną moc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam bratnie człowieki!!!! Nam też mieszka się cudnie, a budowa , podjęcie decyzji, i realizacja do dzisiejszego etapu, strzał w dziesiątkę!!!!Tak jak napisałaś!! Popieram całością!!! I olej to że kasa ma takie jakieś ulotne właściwości....Każdy kolejny krok ku wykończeniu, każda nowa duperelka w chałupie raduje serducho całością!!! Scala rodzinkę, chociaż wymaga wyżeczeń, lub może właśnie dlatego Ale za to jak cieszy!!!!Czasami wydaje mi się że Ci co to od razu wszystko na cacy, coś po drodze tracą....Może się mylę, lub targają mną negatywne cechy charakteru, ale z ręką na sercu oświadczam, że te kolejne potrzebne i niezbędne elementy wyposażenia mają magiczną moc!!!! Zgadzam się z Tobą A kasa cóż już tak ma że wieczniej jej mało Ale co tam jest świetnie i tylko to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Aga, masz absolutną rację , kasa już tak ma, że wiecznie jej mało (i obojętnie ile by się jej miało ). Ważne, by doceniać to co jest i cieszyć się z każdego dnia P.S. Też już bym chciała zasmakować tej radości mieszkania w swoim domku .... nawet bez drzwi wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts