tola 05.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Sławek Agi J.G napisał: Aga J.G napisał: ....Obudził mnie księżyc zaglądający przez okno dachowe do naszej sypialni na tle granatowego nieba widać było dym unoszący się z naszego komina, dzieci spokojnie śpią w swoich pokojach i zdałąm sobie sparwę że miałam wiele szczęścia że spotkałam na swojej drodze takiego człowieka, że mmam zdrowe dzieci, mi też nic nie dolega, dom stoi nic tylko się cieszyć i korzystać z życia .... ...dziękuję .....ja też mam szczęście,że spotkałem Ciebie a ja mam szczęście, że Was spotkałam i że mogę czytać takie piękne słowa , niech Wam tak zostanie na zawsze, albo i jeszcze dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Sławek Agi J.G napisał: Aga J.G napisał: ....Obudził mnie księżyc zaglądający przez okno dachowe do naszej sypialni na tle granatowego nieba widać było dym unoszący się z naszego komina, dzieci spokojnie śpią w swoich pokojach i zdałąm sobie sparwę że miałam wiele szczęścia że spotkałam na swojej drodze takiego człowieka, że mmam zdrowe dzieci, mi też nic nie dolega, dom stoi nic tylko się cieszyć i korzystać z życia .... ...dziękuję .....ja też mam szczęście,że spotkałem Ciebie a ja mam szczęście, że Was spotkałam i że mogę czytać takie piękne słowa , niech Wam tak zostanie na zawsze, albo i jeszcze dłużej Dzięki Tolusia Myślę że takie moje refleksje są zasługą ludzi których spotkałam tutaj na Forum Ja też się cieszę że mogłam poznać tak wielu miłych i ciekawych ludzi Mam nadzieję że będziemy tak trwać długo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Pięne słowa No i kto by pomyslal, ze forum budowlane jest tak romantyczne Jesteście super wspaniali normalnie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no...nareszcie doczłapałam na forum po uropie no i oczywiście po pierwsze chciałam podziękować za miła gościnę może za dużo nas trochę było, ale moje dzieciaki jak dowiedziały się że gdzieś jade to koniecznie też chciały domek z widokiem na góry...to jest to! zawsze jak wracam w tamte strony to mam potem doła że we Wrocku tak płasko moje wrażenia z pobytu- domek wyglada z zewnątrz nieduzy, a w środku tak fajnie wszystko rozplanowane! piękne łazienki, kuchnia w całości zagospodarowana, dziewczyny mają fajne pokoje, pokój nad garażem to chyba strzał w 10! sypialnia gotowa (u nas niestety cały czas śpimy w salonie) wrażenia moich dzieci - ale Abiś jest wielki! oczywiście zapraszam teraz do nas choćby na chwilkę gdybyście byli w okolicy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pięne słowa No i kto by pomyslal, ze forum budowlane jest tak romantyczne Jesteście super wspaniali normalnie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no...nareszcie doczłapałam na forum po uropie no i oczywiście po pierwsze chciałam podziękować za miła gościnę może za dużo nas trochę było, ale moje dzieciaki jak dowiedziały się że gdzieś jade to koniecznie też chciały domek z widokiem na góry...to jest to! zawsze jak wracam w tamte strony to mam potem doła że we Wrocku tak płasko moje wrażenia z pobytu- domek wyglada z zewnątrz nieduzy, a w środku tak fajnie wszystko rozplanowane! piękne łazienki, kuchnia w całości zagospodarowana, dziewczyny mają fajne pokoje, pokój nad garażem to chyba strzał w 10! sypialnia gotowa (u nas niestety cały czas śpimy w salonie) wrażenia moich dzieci - ale Abiś jest wielki! oczywiście zapraszam teraz do nas choćby na chwilkę gdybyście byli w okolicy pozdrawiam serdecznie Ivo dom jest duży więc mogę przyjmować duzo gości i nigdy ich nie jest za dużo Jeszcze raz dziękuje bo było nam bardzo miło Cieszę się że domek się spodobał Oczywiście skorzystamy z zaproszenia I zapraszamy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 06.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A ja tak mało w tonie budowlanym: Agnieszko życzę Tobie i Twej Drugiej Połowie, żebyście zawsze pamiętali o Waszym Wspólnym Wielkim Szczęściu i żeby nigdy jego świadomość nie schowała się zbyt głęboko pod natłokiem codziennych niekoniecznie miłych spraw. A domy z naszych marzeń buduje się właśnie po to ( moim zdaniem!), żeby przeżywać takie czarodziejskie momenty i żeby grzać swe serducha przy ogniu kominka i własnych uczuć! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Aga cieszę się, że jesteście szczęśliwi. Macie siebie, dzieci, nowy dom. Najważniejsze żeby zdrowie dopisywało na każdym kroku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A ja tak mało w tonie budowlanym: Agnieszko życzę Tobie i Twej Drugiej Połowie, żebyście zawsze pamiętali o Waszym Wspólnym Wielkim Szczęściu i żeby nigdy jego świadomość nie schowała się zbyt głęboko pod natłokiem codziennych niekoniecznie miłych spraw. A domy z naszych marzeń buduje się właśnie po to ( moim zdaniem!), żeby przeżywać takie czarodziejskie momenty i żeby grzać swe serducha przy ogniu kominka i własnych uczuć! Pozdrowionka! Dzięki I życzę Tobie takich miłych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Aga cieszę się, że jesteście szczęśliwi. Macie siebie, dzieci, nowy dom. Najważniejsze żeby zdrowie dopisywało na każdym kroku! dzieki i na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Najważniejsze, to mieć z czego cieszyć się i cieszyć się życiem. Super, że dostrzegasz tyle pozytywów w swoim życiu. Znaczy, że kroczysz własciwa drogą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 O tak ! Aga kieruje się maksymą "ciesz się życiem" i to jest jej klucz do szczęścia Aga pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Są momenty że mi to cieszenie z życia nie wychodzi ale staram się nie poddawać A najczulszym punktem jest rodzina i jak tutaj coś nie idzie to mam koszmarne wyrzuty sumienia i doły wielkości lejów po bombie Więc jak widać i mnie czasami dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Jakby coś nie tak było to koparka czeka w pogotowiu Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cześć Aga - pięknie Wam to ze Sławkiem wyszło I dalej wszystko będzie gut. Nie ma innego wyjścia. W kwestii zaś naszego US, to my też nadal czekamy. Jeszcze 4 dni do końca terminu wypłaty kasy. Trzymają do ostatniej chwili.. Trzeba się nadal ćwiczyć w cnocie cierpliwości... Pozdrowienia A i s-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jakby coś nie tak było to koparka czeka w pogotowiu Pozdrowionka Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Cześć Aga - pięknie Wam to ze Sławkiem wyszło I dalej wszystko będzie gut. Nie ma innego wyjścia. W kwestii zaś naszego US, to my też nadal czekamy. Jeszcze 4 dni do końca terminu wypłaty kasy. Trzymają do ostatniej chwili.. Trzeba się nadal ćwiczyć w cnocie cierpliwości... Pozdrowienia A i s-ka Aga budowa nauczyła mnie cierpliowści jak nikt A co do kasy to już teraz mogę spokojnie czekać i tak drzwi przed świętami nie będzie więc już mi się nie spieszy Ale zapowiada się po sennej zimie gorąca i bogata w wydarzenia budowlane wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Aga mam pytanie odnosnie plytek w czesci dziennej imitujacych deski, jak sie sprawuja podczas sprzatania i czy latwo utrzymac je w czystosci? bede wdzieczna za odpowiedz, bo tez sie do nich przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witaj magpie101 Jeśli chodzi o te płytki to starsznie dużo wysiłku kosztowało nas doczyszczenie ich po fugowaniu, gdyż fuga wchodzi w zaglębienia na płytce. Łatwo się je myje i nie sparwiają kłopotów, My mamy w domu dużego psa który bardzo brudzi i myję podłogę raz dwa razy na tydzień, odkurzam co drugi dzień oczywiście nie tak regularnie bo czasami poprostu nie mamy na to czasu Jestem z tych płytek zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Słdziusieńka kicia!! U nas kot w grę nie wchodzi bo psiory wredne by bidulka rozniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts