Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Sławek Agi J.G napisał:

Aga J.G napisał:

....Obudził mnie księżyc zaglądający przez okno dachowe do naszej sypialni na tle granatowego nieba widać było dym unoszący się z naszego komina, dzieci spokojnie śpią w swoich pokojach i zdałąm sobie sparwę że miałam wiele szczęścia że spotkałam na swojej drodze takiego człowieka, że mmam zdrowe dzieci, mi też nic nie dolega, dom stoi nic tylko się cieszyć i korzystać z życia ....

...dziękuję .....ja też mam szczęście,że spotkałem Ciebie

a ja mam szczęście, że Was spotkałam i że mogę czytać takie piękne słowa :D , niech Wam tak zostanie na zawsze, albo i jeszcze dłużej :D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Sławek Agi J.G napisał:

Aga J.G napisał:

....Obudził mnie księżyc zaglądający przez okno dachowe do naszej sypialni na tle granatowego nieba widać było dym unoszący się z naszego komina, dzieci spokojnie śpią w swoich pokojach i zdałąm sobie sparwę że miałam wiele szczęścia że spotkałam na swojej drodze takiego człowieka, że mmam zdrowe dzieci, mi też nic nie dolega, dom stoi nic tylko się cieszyć i korzystać z życia ....

...dziękuję .....ja też mam szczęście,że spotkałem Ciebie

a ja mam szczęście, że Was spotkałam i że mogę czytać takie piękne słowa :D , niech Wam tak zostanie na zawsze, albo i jeszcze dłużej :D

Dzięki Tolusia :)

Myślę że takie moje refleksje są zasługą ludzi których spotkałam tutaj na Forum :)

Ja też się cieszę że mogłam poznać tak wielu miłych i ciekawych ludzi :)

Mam nadzieję że będziemy tak trwać długo długo :)

no...nareszcie doczłapałam na forum po uropie ;-)

no i oczywiście po pierwsze chciałam podziękować za miła gościnę :-)

może za dużo nas trochę było, ale moje dzieciaki jak dowiedziały się że gdzieś jade to koniecznie też chciały :-?

domek z widokiem na góry...to jest to! zawsze jak wracam w tamte strony to mam potem doła że we Wrocku tak płasko :-(

moje wrażenia z pobytu- domek wyglada z zewnątrz nieduzy, a w środku tak fajnie wszystko rozplanowane! piękne łazienki, kuchnia w całości zagospodarowana, dziewczyny mają fajne pokoje, pokój nad garażem to chyba strzał w 10! sypialnia gotowa (u nas niestety cały czas śpimy w salonie)

wrażenia moich dzieci - ale Abiś jest wielki! :lol: :lol: :lol:

oczywiście zapraszam teraz do nas :-) choćby na chwilkę gdybyście byli w okolicy :-)

pozdrawiam serdecznie

no...nareszcie doczłapałam na forum po uropie ;-)

no i oczywiście po pierwsze chciałam podziękować za miła gościnę :-)

może za dużo nas trochę było, ale moje dzieciaki jak dowiedziały się że gdzieś jade to koniecznie też chciały :-?

domek z widokiem na góry...to jest to! zawsze jak wracam w tamte strony to mam potem doła że we Wrocku tak płasko :-(

moje wrażenia z pobytu- domek wyglada z zewnątrz nieduzy, a w środku tak fajnie wszystko rozplanowane! piękne łazienki, kuchnia w całości zagospodarowana, dziewczyny mają fajne pokoje, pokój nad garażem to chyba strzał w 10! sypialnia gotowa (u nas niestety cały czas śpimy w salonie)

wrażenia moich dzieci - ale Abiś jest wielki! :lol: :lol: :lol:

oczywiście zapraszam teraz do nas :-) choćby na chwilkę gdybyście byli w okolicy :-)

pozdrawiam serdecznie

Ivo dom jest duży więc mogę przyjmować duzo gości :) i nigdy ich nie jest za dużo :)

Jeszcze raz dziękuje bo było nam bardzo miło :) Cieszę się że domek się spodobał :)

Oczywiście skorzystamy z zaproszenia :) I zapraszamy ponownie :lol:

A ja tak mało w tonie budowlanym:

Agnieszko życzę Tobie i Twej Drugiej Połowie, żebyście zawsze pamiętali o Waszym Wspólnym Wielkim Szczęściu i żeby nigdy jego świadomość nie schowała się zbyt głęboko pod natłokiem codziennych niekoniecznie miłych spraw.

A domy z naszych marzeń buduje się właśnie po to ( moim zdaniem!), żeby przeżywać takie czarodziejskie momenty i żeby grzać swe serducha przy ogniu kominka i własnych uczuć! :D

Pozdrowionka!

A ja tak mało w tonie budowlanym:

Agnieszko życzę Tobie i Twej Drugiej Połowie, żebyście zawsze pamiętali o Waszym Wspólnym Wielkim Szczęściu i żeby nigdy jego świadomość nie schowała się zbyt głęboko pod natłokiem codziennych niekoniecznie miłych spraw.

A domy z naszych marzeń buduje się właśnie po to ( moim zdaniem!), żeby przeżywać takie czarodziejskie momenty i żeby grzać swe serducha przy ogniu kominka i własnych uczuć! :D

Pozdrowionka!

Dzięki :)

I życzę Tobie takich miłych chwil :)

Są momenty że mi to cieszenie z życia nie wychodzi ale staram się nie poddawać :)

A najczulszym punktem jest rodzina i jak tutaj coś nie idzie to mam koszmarne wyrzuty sumienia i doły wielkości lejów po bombie :o :roll:

Więc jak widać i mnie czasami dopada :-?

Cześć Aga - pięknie Wam to ze Sławkiem wyszło :D

I dalej wszystko będzie gut. Nie ma innego wyjścia.

W kwestii zaś naszego US, to my też nadal czekamy. Jeszcze 4 dni do końca terminu wypłaty kasy. Trzymają do ostatniej chwili.. Trzeba się nadal ćwiczyć w cnocie cierpliwości...

Pozdrowienia

A i s-ka

Cześć Aga - pięknie Wam to ze Sławkiem wyszło :D

I dalej wszystko będzie gut. Nie ma innego wyjścia.

W kwestii zaś naszego US, to my też nadal czekamy. Jeszcze 4 dni do końca terminu wypłaty kasy. Trzymają do ostatniej chwili.. Trzeba się nadal ćwiczyć w cnocie cierpliwości...

Pozdrowienia

A i s-ka

Aga budowa nauczyła mnie cierpliowści jak nikt 8)

A co do kasy to już teraz mogę spokojnie czekać i tak drzwi przed świętami nie będzie więc już mi się nie spieszy :o :roll:

Ale zapowiada się po sennej zimie gorąca i bogata w wydarzenia budowlane wiosna :)

Witaj magpie101

Jeśli chodzi o te płytki to starsznie dużo wysiłku kosztowało nas doczyszczenie ich po fugowaniu, gdyż fuga wchodzi w zaglębienia na płytce.

Łatwo się je myje i nie sparwiają kłopotów, My mamy w domu dużego psa który bardzo brudzi i myję podłogę raz dwa razy na tydzień, odkurzam co drugi dzień oczywiście nie tak regularnie bo czasami poprostu nie mamy na to czasu :)

Jestem z tych płytek zadowolona :)