Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Oprócz tego nasz pies jest bardzo zadrosny i jak tylko widzi że ktoś bierze kotka na ręce szczeka i jest bardzo nieszczęsliwy

Tak to jest z facetami, zawsze... :lol: :wink:

Aga, a ja dzis dopiero widze, ze nowa pralke masz. :oops: Wiem ile to dla kobiety radosci, taka pralka co pierze i robi to chetnie i dobrze... :wink: Sama mam podobna, inna firma i model, troche starsza, ale to jedna z moich prawdziwych przyjaciulek..., bo tez pierze dobrze i chetnie, a robi to prawie codziennie, a co drugi dzien, juz na pewno.., wiec gratulki z takiego zakupu...A na drzwi sobie spokojnie poczekasz, wazne, ze sa wejsciowe, bo przeciez jakos do domu wejsc trzeba... :D :wink:

A jak US juz odda co nieco to i tych w srodku domku sie doczekasz. :D

Buziaczki z szarej (nawet w sloncu) Wawki....

Aga

A więc jednak jest i kotek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bo pamiętam, jak rozmawiałyśmy o duecie kot i pies i wtedy mówiłaś o trudnościach ze strony Twojego męża. A tu proszę :lol: :lol:

Będziecie mieć wesolutko, a przecież o to chodzi :lol:

Podrap ode mnie ślicznotkę za uszkiem :lol:

Zeljka U mnie też pralak chodzi prawie codziennie więc jest bardzo ważnym sprzętem i dlatego potrzebowałam dobrego wirowania :) Jestem z niej bardzo zadowolona i mam nadzieję że tak zostanie na długo :)

Aniu mąz się ugiął i mamy kocicę :) Slicznotka podrapana :)

Aga, fajnie, że piesek z kotkiem już się do siebie przyzwyczaili :) . Kotka przynajmniej sama nie musi się myć, bo jedno liźnięcie Abisia załatwia sprawę :wink: .

Pieniążki już rozparcelowane, więc będą nowe rzeczy do domku :D . A jakie drzwi chcecie zamówić ?

Intrygują mnie też te salonowe pomysły ... :roll:

Jaki CUDNY MALUSZEK!!!!! I jak fajomo masz że na lini KOT-PIES iskry już opadają!!! Jak ja Ci zazdroszczę!!!! U nas w dalszym ciągu ,linia ognia!!!! Ja powoli wariuję!!! Nasz koteczek już staruszek ( boję się coby na serducho się niewykopyrtnął!)A jednak wzrostem mniejszy od szczeniaka!! Kot za nic nie chce się do wariata przekonać, prycha gulgoce, i pazurami szasta na wszystkie strony-Już się Zojce oberwało-dobrze że po oczkach nie dostała!!!!Ale żadnej nauczki! :cry: Nic a nic....A Zoja jest jeszcze na tyle młoda i głupiutka że żadne zakazy,nakazy, polecenia nie pomagają...Smykają gdzieś w przestrzeń nie zauważone...Oj biedna ja ci biedna....Kotek z niemocy terytorialnej,zaczął łapać myszy na podwórku( a mam! A co?!) I przynosić cholery do domu!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Grrr...

A zwrotu, bardzo gratulki!!! Co z tego że forsa już rozdysponowana!( u mnie tyż, nawet wydana) ale co to by było, jak by jej wcale nie było????Dopiero byłby klops.....

A Abisław tyż piknej urody, bez dwóch zdań!!!!!

Pozdrowionka i udanych zakupów drzwiowych i wszelakiej rozpusty finansowo-budowlanej...

Adriano Komputero

Jutro pstryknę troche fotek to uchylę rąbek tajemnicy :) bo na końcowy efekt salonu to jeszcze długo będziemy czekać :)

Pokaże też drzwi jak znajdę w sieci 8)

Zeljka bo w domku jest naprawdę zabawnie :) bardzo mnie cieszy że udało mi się oddać ducha wesołości bo z pisaniem u mnie kiepsko, nie mam takiego pióra jak moje forumowe koleżanki, ale piszę :)

alfreda nasza kocica też miota pazurkami ale naszego wariata to nie wzrusza :o :roll: Wisi nad nią a ona bawi się jego faflami :lol:

Dzięki za życzenia, rozpusta już rozpoczęta :wink: :)

iga9 dzięki za uznanie dla naszych zwierzaków :) poprostu w domu muszą być zwierzaki :) Bardzo jestem ciekawa koło jakiej hodowli mieszkasz ???