Sonika 16.11.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Jej Aga jaka cudna kizia/ mizia . Mam nadzieje, że się z Abisiem zaprzyjaźnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Aga, koteczek słodziutki. Widać, że troszkę przestraszony, ale i bojowy skoro Ci ręce podrapał . Z Abisiem z pewnością będzie się kumplować ale na to potrzeba trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Łomatko, jaki cudny!!! A jak Abiś zareagował na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dzięki w imieniu kotka a raczej kocicy bo to w końcu jest ona ( następna baba w rodzinie ). Jeśli chodzi o stosunki między zwięrzętami to narazie jest gorąco zobaczymy jak to będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kociak przesłodki nie pozwólcie, aby Abiś był zazdrosny i też ponoście go na rękach . Gratulacje decyzji z US, przypomnij mi proszę jak długo na nią czekaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.11.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 aga - z kotkami małymi jesteśmy na tym samym etapie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kto to bydle uniesie choc jemu się wydaje że jest malutki i wpycha się na kolana Co do US to wniosek złożyliśmy jakoś na początku czerwca o ile dobrze pamiętam to chyba 5 lub 6 Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 17.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Nooo to gratuluję przypływu tego nekatru, za którym tęsknie wzdych 99% budujących Fajowo jak kaska zmienia kierunek i chociaż od czasu do czasu wpływa DO kieszeni! Wesoło będziecie mieli z tym zwierzyńcem Kocię cud miód ale mnie i tak Psior bardziej do gustu przypadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Psiur ma już to do siebie że zdobywa serca chociaż przy bliższym poznaniu traci bo jest bardzo namolny i śliniący Kasa cieszy szkoda tylko że jeszcze nie wpłyneła a już została wydana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Po prostu cudny jest ten kotek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Po prostu cudny jest ten kotek !!!! dzieki w imieniu kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oprócz tego nasz pies jest bardzo zadrosny i jak tylko widzi że ktoś bierze kotka na ręce szczeka i jest bardzo nieszczęsliwy Tak to jest z facetami, zawsze... Aga, a ja dzis dopiero widze, ze nowa pralke masz. Wiem ile to dla kobiety radosci, taka pralka co pierze i robi to chetnie i dobrze... Sama mam podobna, inna firma i model, troche starsza, ale to jedna z moich prawdziwych przyjaciulek..., bo tez pierze dobrze i chetnie, a robi to prawie codziennie, a co drugi dzien, juz na pewno.., wiec gratulki z takiego zakupu...A na drzwi sobie spokojnie poczekasz, wazne, ze sa wejsciowe, bo przeciez jakos do domu wejsc trzeba... A jak US juz odda co nieco to i tych w srodku domku sie doczekasz. Buziaczki z szarej (nawet w sloncu) Wawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Aga A więc jednak jest i kotek Bo pamiętam, jak rozmawiałyśmy o duecie kot i pies i wtedy mówiłaś o trudnościach ze strony Twojego męża. A tu proszę Będziecie mieć wesolutko, a przecież o to chodzi Podrap ode mnie ślicznotkę za uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Zeljka U mnie też pralak chodzi prawie codziennie więc jest bardzo ważnym sprzętem i dlatego potrzebowałam dobrego wirowania Jestem z niej bardzo zadowolona i mam nadzieję że tak zostanie na długo Aniu mąz się ugiął i mamy kocicę Slicznotka podrapana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Aga, fajnie, że piesek z kotkiem już się do siebie przyzwyczaili . Kotka przynajmniej sama nie musi się myć, bo jedno liźnięcie Abisia załatwia sprawę . Pieniążki już rozparcelowane, więc będą nowe rzeczy do domku . A jakie drzwi chcecie zamówić ? Intrygują mnie też te salonowe pomysły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Intrygują mnie też te salonowe pomysły ... Aga umie budowac napiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Aga, co ja sie dzis usmialam w tej sprawie kocio-psiowej... Bardzo zabawnie to opisalas... Czekam na te fotki... utopionej forsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jaki CUDNY MALUSZEK!!!!! I jak fajomo masz że na lini KOT-PIES iskry już opadają!!! Jak ja Ci zazdroszczę!!!! U nas w dalszym ciągu ,linia ognia!!!! Ja powoli wariuję!!! Nasz koteczek już staruszek ( boję się coby na serducho się niewykopyrtnął!)A jednak wzrostem mniejszy od szczeniaka!! Kot za nic nie chce się do wariata przekonać, prycha gulgoce, i pazurami szasta na wszystkie strony-Już się Zojce oberwało-dobrze że po oczkach nie dostała!!!!Ale żadnej nauczki! Nic a nic....A Zoja jest jeszcze na tyle młoda i głupiutka że żadne zakazy,nakazy, polecenia nie pomagają...Smykają gdzieś w przestrzeń nie zauważone...Oj biedna ja ci biedna....Kotek z niemocy terytorialnej,zaczął łapać myszy na podwórku( a mam! A co?!) I przynosić cholery do domu!!! Grrr... A zwrotu, bardzo gratulki!!! Co z tego że forsa już rozdysponowana!( u mnie tyż, nawet wydana) ale co to by było, jak by jej wcale nie było????Dopiero byłby klops..... A Abisław tyż piknej urody, bez dwóch zdań!!!!! Pozdrowionka i udanych zakupów drzwiowych i wszelakiej rozpusty finansowo-budowlanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ale kotka sliczna - jedna slodycz Tak piekna jak piesek - ja mam takie pieskowe szczescia cztery za plotem, bo sasiad ma holodwle Strasznie ci zazdroszcze tych zwierzakow w domu i tem milosci panujacej rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Adriano Komputero Jutro pstryknę troche fotek to uchylę rąbek tajemnicy bo na końcowy efekt salonu to jeszcze długo będziemy czekać Pokaże też drzwi jak znajdę w sieci Zeljka bo w domku jest naprawdę zabawnie bardzo mnie cieszy że udało mi się oddać ducha wesołości bo z pisaniem u mnie kiepsko, nie mam takiego pióra jak moje forumowe koleżanki, ale piszę alfreda nasza kocica też miota pazurkami ale naszego wariata to nie wzrusza Wisi nad nią a ona bawi się jego faflami Dzięki za życzenia, rozpusta już rozpoczęta iga9 dzięki za uznanie dla naszych zwierzaków poprostu w domu muszą być zwierzaki Bardzo jestem ciekawa koło jakiej hodowli mieszkasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts