iga9 19.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 iga9 dzięki za uznanie dla naszych zwierzaków poprostu w domu muszą być zwierzaki Bardzo jestem ciekawa koło jakiej hodowli mieszkasz ??? To prawda No nie napisze- bo jeszcze sie sasiedzi obraza czy co. W kazdym razie sa to dogi niemieckie i hodowla uznana- maja iles medali. Ale na tegorocznej swiatowej wystawie psow w Poznaniu ich piseki nie zdobyly zadnego ciekawego misca. My za to umieramy ze smiechu jak nam 4 dogi w wieku roznym podbigaja do plotu i szcekaja w nieboglosy, bo jeszcze traktuja nas nie jak sasiadow, a jak obcych ludzi (zreszta pewnie im sie miesza- taka ilosc ludzi sie zaplotem przewija). A do niedawna zanim pare szczeniakow nie wyjechalo do nowych wlascicieli pieskow bylo wiecej mamy tez dochodzacego na budowe kota, ktory nasz piasek traktuje jak kuwete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Iga to zdardź chociaż jekie to dogi chodzi mi o umaszczenie A jesli chodzi o hodowlę to wystarczy mi przydomek a to nie jest żadna tajemnica - może być na priv, My się w światku znamy z listy trochę podobnej do naszego Forum Na światówce raczej ogólnie naszym doziom nie poszło chodzi mi o dozie polskie sędziowie mieli inne preferencje urody:o Ale nasz braciszek był 4 w młodzieży A my siedzielismy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Adriano Komputero Jutro pstryknę troche fotek to uchylę rąbek tajemnicy bo na końcowy efekt salonu to jeszcze długo będziemy czekać Pokaże też drzwi jak znajdę w sieci A więc czekam z niecierpliwością na ten "rąbek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Adriano Komputero Jutro pstryknę troche fotek to uchylę rąbek tajemnicy bo na końcowy efekt salonu to jeszcze długo będziemy czekać Pokaże też drzwi jak znajdę w sieci A więc czekam z niecierpliwością na ten "rąbek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Aga, bardzo ładne drzwi i niedrogie . Kolor odważny i ostry. Przynajmniej na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Najbardziej mi się podoba to że nie drogie, bo fason wybrałam już dawno tylko w innych firmach trochę ceny mi sie nie podobały Jeśli chodzi o kolor to w rzeczywistości jest mniej ostry, bo pozostałe są jakieś takie blade a Mahoń wydaje mi się za ciemny więc padło na jabłoń, mam nadzieję że będzie pasowało Chyba że jeszcze w ostatniej chwili zmienię zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Bardzo fajne drzwi. Szczególnie te drugie przypadły mi do gustu- takie oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Bardzo fajne drzwi. Szczególnie te drugie przypadły mi do gustu- takie oryginalne Dzieki mam nadzieję że jak je wstawię to też będą fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.11.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aga śliczna kocia.... a jak tam córcia w muzycznej?i drzwi śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 dzięki w imieniu kocicy Co do córci idzie jej dobrze tylko z chęciami gorzej zresztą z tą naszą latoroslą to ciężka sprawa może kiedys opiszę w dzienniku bo narazie mam strasznego nerwa i mąż przejął obsługę w/w. Ja się odstresowuje i nabieram dystansu bo jestem podobno zbyt emocjonalna No właśnie z tymi drzwiami mam zgryz i nie chodzi o fason co o firmę i jakoś drzwi Dzisiaj będzie w domu debata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zawsze mnie wnerwia że z tego Yahoo nie mogę kopiować fotek tylko link bo jak tu coś opisać ale cóż będę próbować A ja byłam przekonana,że nie wklejanie zdjęć ma na celu szybsze otwieranie Twojego dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zawsze mnie wnerwia że z tego Yahoo nie mogę kopiować fotek tylko link bo jak tu coś opisać ale cóż będę próbować A ja byłam przekonana,że nie wklejanie zdjęć ma na celu szybsze otwieranie Twojego dziennika . To może powinnam nie zdradzać mojej tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Po pierwsze: ZAZDROSZCZĘ CAŁYM SERDUCHEM RELACJI KOT-PIES...Nic nie poradzę, uczucia paskudne, ale zazdroszczę i już!! Widocznie tak mam i nic na to nie poradzę! O!Po drugie: Obojętnie jakie drzwi wybierzesz, zawsze cosik będzie nie tak!!! Ewentualnie możesz kasy mniej wydać i samopoczucie sobie nie spaprać totalnie!!! WSZYSTKIE FIRMY DRZWIOWE , TYLKO NA EKSPOZYCYJI, JEDNĄ SZTUKĘ FULL WYPAS POSIADAJĄ, NIESTETY....Jak już kupisz, znaczy się wybierzesz , zazaliczkujesz, a następnie otrzymasz upragniony produkt, sama zobaczysz....No,chyba że dasz sobie czasu i posprawdzasz ( nie znam takiej osoby) transpotr. Znaczy się wszystko odpakujesz ize wzmożoną dociekliwością posprawdzasz co Ci przywieźli???? No, może tylko "transportowy" się lekko znarowić, bo trochę by to trawło...Tak apropos..Nie spotkałam człowieka, coby w temacie "DRZWI" był do końca i ostatecznie zadowolony....Niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A zadraszczaj sobie ja też tak mam więc co tam będę Ci żałować Co do drzwi to trochę mnie pocieszyłaś Debaty jeszcze nei było bo mąż zapracowany i jeszcze do kompa nie doszedł A żeby tak do końca sielankowo nie było z tymi relacjami to powiem że zaczynam mieć serce na ramieniu ponieważ nasz pies bierze kocicę do pyska i boje się żeby jej krzywdy nie zrobił A ona potem ma futro jak jeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ale fajnie, ze możesz poplanować zakupy z kasy z US świetnie wygląda Abiś z kotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Też się cieszę bo w domku naprawdę jeszcze dużo rzeczy brakuje A teraz mamy znowu syf i pełno kurzu czy to się kiedys skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Aga, a przypomnij sobie jak to było przed przeprowadzką . W czasie wykończeniówki, tynków, wylewek. Ty chyba już zapomniałaś jak wygląda PRAWDZIWY syf ... Też bym chciała zapomnieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Też się cieszę bo w domku naprawdę jeszcze dużo rzeczy brakuje A teraz mamy znowu syf i pełno kurzu czy to się kiedys skończy Skończy się, skończy Aga. No i gratulki decyzji z US. A koteczka cudna. Bardzo zabawnie wygląda przy Abisiu. Na pewno stworzą udany duet i przysporzą Wam wiele radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Adriano Komputero Pamiętam, pamiętam ale ostatnio było trochę spokoju ( z braku kasy ) i pomimo że brakowało tego i owego to już było czyściutko a teraz znów kurz ale jakoś trzeba to przetrwać tabaluga1 dzieki za miłe słowa a kot + pies to naprawdę niezła zabawa tym bardziej że kotka już wie że może tego dużego robić na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Adriano Komputero Pamiętam, pamiętam ale ostatnio było trochę spokoju ( z braku kasy ) i pomimo że brakowało tego i owego to już było czyściutko a teraz znów kurz ale jakoś trzeba to przetrwać Aga, tym kurzem się nie przejmuj. Kurz za chwilę się pościera i znowu będzie czyściutko, a nowy nabytek sprawi, że będziesz zadowolona , bo wnętrza zyskają na urodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts