Aga J.G 26.11.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Tylko ja już czasami mam dośc tej syzyfowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Aga, ale do jakiej dojdziesz wprawy A tak poważnie, to dobrze wiem ile zdrowia kosztuje ciągłe bieganie z miotełką i uprzątanie tego bałaganu. Pamiętam, jak parę lat temu musieliśmy "przeżyć" remont naszego mieszkania. To było okropne. Ciągły pył, ciągły kurz, nie było nawet gdzie uciec. Ale Ty Aga pociesz się , że w domku jest na pewno chociaż jedno miejsce, gdzie nie musisz nic dopracowywać i nic zmieniać. A to już coś. Z pewnością tych miejsc będzie przybywać. A więc jeszcze troszkę ... Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Właśnie o to chodzi że u mnie w domku nie ma takiego miejsca, w każdym pomieszczeniu czegoś jeszcze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Właśnie o to chodzi że u mnie w domku nie ma takiego miejsca, w każdym pomieszczeniu czegoś jeszcze brakuje a co chcialabys tak latwo i przyjemnie heee nic z tego, trzeba jeszcze sie pomeczyc... jakby bylo tak odrazu cacy to wiesz jakby nudno bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Wiem, wiem i pewnie bym coś sobie znalazła a tak cały czas mam zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Właśnie o to chodzi że u mnie w domku nie ma takiego miejsca, w każdym pomieszczeniu czegoś jeszcze brakuje pamiętam jak my ambitnie założyliśmy sobie, że po koleji każde pomieszczenie będziemy wykańczać....niestety to były pobożne życzenia bo to czasem coś było w promocji to kupiliśmy, albo były wakacje i wyjechaliśmy i "zużyliśmy" kasę alo cos jeszcze.....i tym sposobem dokładnie mamy tak samo - zawsze gdzieś czegoś brakuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ivo ja to nawet założeń nie miałam bo za dobrze nas znam A z drugiej strony to myślę że zawsze coś będziemy zmieniac, ulepszać itp. bo inaczej było by nudno A to kwiatek to jakieś szkło to wystroje świąteczne i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Aga, wspaniałe jest to, że wciąż coś dokupujemy, dekorujemy, upiększamy, udoskonalamy, ... i co tam jeszcze. Nasz domek wtedy zmienia się, żyje razem z nami i dla nas. A ile w tym radości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Aga, wspaniałe jest to, że wciąż coś dokupujemy, dekorujemy, upiększamy, udoskonalamy, ... i co tam jeszcze. Nasz domek wtedy zmienia się, żyje razem z nami i dla nas. A ile w tym radości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 To ja dzisiaj tylko na chwilkę i po prośbie Jutro jest dla mnie ważny dzień proszę o kciukasy i dobre fluidy Aga, zdradż o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jak trza, to trza tz te kciuki trzymac a to znaczy ze jutro nie moge do pracy przez to trzymanie hurrrra mam wolne... ps, kto jeszcze jest chetny zeby za niego potrzymac ? jakby tak czlowiek nazbieral chetnych to caly rok w domu mozna siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 To ja dzisiaj tylko na chwilkę i po prośbie Jutro jest dla mnie ważny dzień proszę o kciukasy i dobre fluidy Aga, zdradż o co chodzi Będę trzymać na pewno tylko prosimy o więcej szczegółów. (Egzamin, prawko, kurs????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja z kciukasami na jutro za ciebie sie piszę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja swoje też zaciskam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aga pamietam, pamietam, trzymam, trzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 i ja tez ściskam.....choc nie wiem za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 01.12.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 trzymam i fluidy przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.12.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 W myśl zasady - jak Ty mnie, tak jak Tobie , też ściskam , tylko mnie ciekawość zżera za co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jeżeli o Tobie myślę to tylko ciepło i serdecznie a paluchy same się zaciskają w kciukasy.Powodzenia i pozrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts