RYDZU 01.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No kurka - długo jeszcze mam trzymać? Napiłbym sie coś na koniec dnia a bez kciuków kiepsko to idzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No właśnie Aga! Możemy już te kciuki puszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No wlasnie!!!! I zdradzisz w koncu za co tyle sie napracowalismy!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 zaraz bede miala poobgryzane wszystkie pazury, tak mnie ciekawosc zzera a tu zadnych wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.12.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Aga, puszczać czy nie? Zlituj się nad nami, please . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dzięki wszytskim za kciukasy jest mi bardzo miło Nie poszło do końca tak jak chciałam a tajemnicę zdradzę dopiero jak już pójdzie w 100 % po mojej myśli Powinnam coś skrobnąć w dzienniku bo trochę się dzieje ale muszę się zebrać Powiem szczerze że ta nowa Forma Forum trochę mnie zniechęca do czytania i pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ale z Ciebie Diablica my tu z wywieszonymi ozorami czekamy na wieści a TYŚ TAKA Co by to nie było - POWODZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Kasiu obiecuje że powiem mam nadzieje że już niedługo ale obiecałam sobie że dopóki nie dociągnę tego do końca nie puszczę pary z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 OK Słoneczko.Ja trzymam kciuki i Ciebie za słowo Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.12.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Aga jest nietylko Diablica, ale pelna geba sadystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 I wyszło moje prawdziwe JA A mówiłam kiedyś że tak jest to dziewczyny nie wierzyły I dlatego bez strachu chodzę po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Zle sie czyta to nowe froum, jak dla mnie za jesne te literki...Choc i tak chyba juz sa lepsze niz na poczatku tej zmiany... Aga, czekam z niecierpliwoscia cos Ty to wymyslila...Prace zmieniasz, wyjezdzasz za granice (bo na forum sie juz czytac i pisac nie da) czy cos innego ,ale tez bardzo waznego... Teraz to bedziemy tu kilka razy dziennie zagladac..., az sie doczekamy odslony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Na odsłone jeszcze trzeba będzie trochę poczekać Ale mam nadzieję że wcześniej odsłonię to co dzieje się w domku A żeby nadal było trochę tajemniczo to mam bardzo ciekawe i innowacyjne schody koniecznie muszę to uwiecznić bo wiadomo że pamięc może być zawodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aga, ja też z niecierpliwością będę czekać ODSŁONY ! A niekonwencjonalne schody bardzo mnie zaintrygowały . Pochwal się ! Nie daj się prosić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Postaram się dzisiaj pokazać Schody są bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 no rzeczywiście potrafisz trzymać nas w napięciu to dawaj choć te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dam dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aga Ty sie ciesz,że masz kocicę, bo gdyby kocur nasilkał na kołdrę to musiałabys ja wyrzucić. Smród jest taki, że żadne pranie nie pomaga.. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No mało tych zdjęć ale dobre i to Śliczna balustrada - gratulki i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aga, jak uroczo...normalnie minimalizm w kazdym calu u mnie tez stala taka konstrukcja schodowa jak sciany do gory tynkowali ale z oknem nie bede miala klopotu tz mycie mnie ominie, bo poprzednicy "zamurowali" jedno okno na klatce schodowej, wlasnie to nad schodami fakt praktycznie, ale z drugiej strony szkoda .... ps, ile ta Twoja kociczka ma teraz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts