Adriano Komputero 04.12.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aga, mam bardzo podobne schody do Twoich . Niestety nie mam okna ani balustrady . Kto Ci ją robił ? Czy mężuś taki zdolny? Prałaś kołdry z pierzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 zaba_gonia czyli i tak mam szczęście z tym sikaniem kasia64 mam plan żeby fotek było więcej zobaczymy jak wyjdzie Mohag ja bardzo chciałam mieć to okno i wcale nie żałuje że jest a na mycie zawsze znajdę jakiś sposób Kociczka ma dwa miesiące Adriano Komputero tak, taki zdolny jest mój mężuś i dodam że budowa zmieniła mi faceta nie do poznania nawet sam nie przypuszczał że ma taki talent Na szczęście mam kołdry bez pierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.12.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Adriano Komputero tak, taki zdolny jest mój mężuś i dodam że budowa zmieniła mi faceta nie do poznania nawet sam nie przypuszczał że ma taki talent Na szczęście mam kołdry bez pierza Aga, gratki dla mężusia za zmianę i za balustradę . Potrzeba jest matką wynalazku . A już myślałam , że będę mogła swoje kołdry puchowe wyprać w pralce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Adrianko ja też jestem z niego DUMNA Puchowych bym chyba nie wsadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 To ja też przyłączam do grona trzymających kciuki (choć nawet nie wiem z jakiego powodu- ale to chyba tak jak wszyscy)Trzymam kciuki w ciemno Konstrukcja na schodach przyznam, że ciekawa. Nowy format Forum i mnie nie przypadł do gustu- może się przyzwyczaję. No i czekam na dalsze wieści- wykończeniowo- tajemniecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wieści wykończeniowe mam nadzieję że będą na bierząco z tą drugą sprawą to jeszcze trochę czasu upłynie zanim coś się wyjasni więc kciuki można puścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Aga, fajnie, że na koncie jest już kaska . Będzie co wydawać . Cieszę się, że temat szufelki zakończony . Podcięcie drzwi nie jest chyba trudne . Może wykonacie to we własnym zakresie . Skoro mężuś taką piękną balustradę wykonał, to ze zwykłym skróceniem skrzydeł nie powinien mieć problemów . Może warto spróbować . Mnie osobiście podobają się biało / srebrzysto/ zielone ozdoby świąteczne . Ale przy białych ścianach wszystko zlewałoby się i byłoby mało widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Mam nadzieje że do Świąt ściany zmienią swój kolor ale biały już ostatnio mi się opatrzył Mój mąż zrobił tylko konstrukcję na schodach a barierka jest już dawno i nie jest ona dziełem mojego mężusia Balustardę robił nasz MISTRZ, którego już z nami nie ma - gdyby było inaczej to nei było by żadnego problemu drzwiowego ale zycie chciało ianczej Co do drzwi to bardziej tu chodzi o sprzęt niż samo podcinanie, ale co tam pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Aga rany julek 200 zł. za montaż drzwi. Powariowali.Na święta proponuję asrebro i bordo. Coś podobnego jak ma Ew-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.12.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Aga - fajnie że kasa jest :-) a może na święta zielony z czerwonym - tylko to taki raczej wiejski styl ...nie wiem czy gustujesz w takim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.12.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ago u nas choinka w tym roku przystroi się w biel.Będą białe bombki i białe gwiazdki koronkowe,które pracowicie dziergam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cześć Aga, nadrabiam zaległości w czytaniu dziennika Twego i właśnie doszłam do szufelki. Może się zamienimy, co? My mamy białą a będzie nam pasowała lepiej ciemna np brązowa lub czarna. Meble będą b ciemne w kuchni. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 O cholera, właśnie przeczytałam, że wymieniliście No to chyba zadzwonię do pana odkurzaczowego. Może się uda zrobić machniom? (on nam wisi jeszcze pokrowiec na rurę Też się za bardzo nie upominamy, pewnie dlatego już rok nam ją dowozi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Jesli chodzi o choinkę to chyba będzie bordo i srebro bo w końcu nie o samą choinkę tu chodzi AgnesK myslę że jak się do pana odkurzacza uśmiechniesz to wszystko się uda załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 da mnie bordo i srebro to swietna kompozycja A jakie bedziesz miala te docelowe kolorki? Konstrukcja na schodach faktycznie powalajaca Co do montazu drzwi... nam zaspiewali 160 zł/szt. I mimo, ze nasza ekipa wzilaby 50 zł sztuka, to w pierwszym przypadku płacisz 7% vat. My jak policzylismy cena drzwi + montaz z 7% vat i dla porownaia drzwi z 22% vat minus 155 do zwrotu przez US i montaz + materialy do montazu przez nasza ekipe, to nadal pierwsza wersja byla o 150 zł tańsza. Niewiele, ale primo nie robia problemow przy reklamacji (bo montowala ich specjalistyczna ekipa), secondo- nie musimy czekac az US zwroci nam kase tylko mamy ja od razu w kieszeni. No, ale to sa juz indywidualne kalkulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Już trochę kolorków mam i zaraz pokaże Drzwi też opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Oooo ! Odważne są te Twoje kolorki. Pomarańcz z czerwienią to "ogniste barwy" , a ten pomarańczowy sufit na górze mnie zaskoczył . Super wygląda to zestawienie i podoba mi się ! A na jaki kolor pomalujecie ściany ? Twoje dziewczyny poradzą sobie ze wszystkim. To zdolne panienki. Ale wierzę, że się denerwują i przeżywają. Musisz być wyrozumiała . Będę trzymać kciuki za występy i testy. Dobry pomysł mieliście z tymi kamyczkami . Czekam na fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ha, ha Choinka przy takim zestawie fajna zabawka Nie radze za duzo zwisajacych ozdob na dolnych galeziach Kolorki barzdo fajne - w moim klimacie. A zostawiacie pozostale sciany biale? Bo wg mnie taki kontrast swietnie wyglada. bardzo podoba mi sie pomyl z odmiennym kolorem wnek przy oknach polaciowych - moze wykorzystac u siebie U mnie malowanie rozpocznie sie w niektorych fragmentach za kilka tygodni, wiec wklejaj swoje fotki Aga, bo beda dla mnie inspiracja Co do egzamonow dziweczyn... ja jestem z mlodszego pokolenia, wiec sie wypowiem... tylko sie nie obrazac, bo to moje subiektywne zdanie. Ja uwazam, ze cala ta psychoze wokol wszelkich egzaminow latorosli wywuluja rodzice - oczywiscie nie wy personalnie - tyla cala ta grupa spoleczna ogolem. Z autopsji. Jak 11 lat temu zdawalam do liceum, tez sie liczylo punkty, do najlepszych klas dostawali sie tylko wybitni, byly egzaminy itd. Pamietam jak w 8 klasie pol szkoly bylo przez rodzicow wyslane na specjlane zajecia przygotowawcze. Ja tego nie dostapilam- u mnie nie bylo w domu zadnych wariacji. Moj Tata (a jestem jedynaczka i oczkiem w glowie tatusia) nawet nie wiedzial kiedy mam ten egzamin. A dodam, ze podczas egzaminow rzesze rodzicow oczekiwalu na swoje przyrodzenie w napieciu pod szkola No i co- zdalam to wymarzonego liceum i wymarzonej klasy, bez nerwow i presji. A od tametego czasu ogolna psychpza przybrala znacznie powazniejsze kregi Takze trzeba i sobie i dziweczynom dac na luz- a wiec co mowie bo kuzynowstwo zdaje teraz do gimnazjum i do liceum wiec jestem w temacie. Tak naprawde powiedzmy sobie szczerze- czy za 15 lat ktos sie zapyta o wynik tych egzaminow. A twoja cora jesli wybrala szkole, do ktorej trudno sie dostac, to pewnie nalezy do orlow, jest zdolna i zdyscyplinowana - na pewno swietnie sobie poradzi. W koncu malo kto porywa sie z motyka na slonce Wiec nic sie nie martw- bedzie super i wszystko ulozy sie jak najpomyslniej a przynajmniej nie okazuj swojego stresu Mam nadzieje, ze was nie zanudzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Bardzo mi miło że zestaw kolorystyczny się podoba sciany są zrobione kornikiem ale tego na fotkach nie widać i zostaną w kolorze białym, tak jak pisałm górny hol nie ma tylko halogeników i jakiś obrazków na ścianach Reszta jest już na gotowo Adrianko bo ja odważna kobieta jestem Iga nie zanudziłaś ja jestem typem rodzica nie panikującego i nie popychającego dziedzi do niczego wspieram i doradzam ale decyzje są ich, nasza młodsza córa poszła do klasy muzycznej bo chciała - ja w większości przpadków jestem rodzicem wręcz zniechęcającym. Odradzałam i szkołe muzyczną i to gimanzjum niestety dziewczyny mnie nie posłuchały i teraz pcham razem z nimi ten wózek, bo staram się je wspierać w ich decyzjach i pomagać im je realizować. Oczywiście nie powiem że nie jest mi miło jak moje dzieci są chwalone przez nauczycieli ale nie za to przecież je kocham Za kciukasy oczywiście dziekuje w ich imieniu 1 publiczny wystep moja młodsza córka ma 14.12.2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Za kciukasy oczywiście dziekuje w ich imieniu 1 publiczny wystep moja młodsza córka ma 14.12.2006 Tego dnia zacisnę kciuki jeszcze mocniej ! Przyznaję, że efekt pomalowanego holu jest baaardzo ładny ! Jak będą światełka i ozdóbki - będzie MIÓD ! Gratulki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts