Aga J.G 11.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Za kciukasy oczywiście dziekuje w ich imieniu 1 publiczny wystep moja młodsza córka ma 14.12.2006 Tego dnia zacisnę kciuki jeszcze mocniej ! Przyznaję, że efekt pomalowanego holu jest baaardzo ładny ! Jak będą światełka i ozdóbki - będzie MIÓD ! Gratulki ! Dziekuje bardzo, bardzo mnie miło lechce pochwała z tak artystycznych ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.12.2006 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kolorki wyszły CUDNIASTE . Bardzo mi się podobają te wnęki okienne pomalowane na inny kolor - super pomysł Aga. 14.12 będę mocno ściskać kciuki, a właściwie to jeszcze mocniej, bo tamtych jeszcze nie puściłam . Ja to bym miała jeszcze jedną taką małą prośbę -poproszę o więcej fotek zwierzyńca . Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.12.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Zdolniaste dziadki jak i matka To ja 14.12 tez zaciskam kciuki I przylaczam sie do prosby Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ago zgadzam się z Igą nie ma co wariować i starać się wspierać pociechy tak jak Ty to robisz .Mój średni synek pisze dziś I część testów kompetencji(III kl.gimnazjum) i jest normalnie a jutro II część i też będzie normalnie. 14.12.06 oczywiście będę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Bardzo mnie cieszy że moje kolorki się podobają a jak mnie łechce Dzieki za kciukasy Kasia zasdroszczę normalnoście bo u nas taki nerwowy nastrój wprowadza moja starsza córa i widze że młodej się udziela a ja bym chciała im jakoś pomóc ale przecież ja tam za nie nie pójdę Wspieram i je tłumaczę że to jeszcze nie koniec świata nawet jak się coś nie uda, ale wiecie jak to jest Moja córa to taki typ co to 3+ z pracy klasowej z matmy uważa za koniec świata dwa dni nam zeszło na tłumaczeniu i namawianiu na poprawę jakoś nam się udało i już jest szczęście bo poprawę napisała na 5 Ambitna jest a zdrugiej strony nie potrafi przyjmować porażki - taki typ - nasza rola polega na tłumaczeniu że życie to nie bajka Co do zwierzyńca to on strasznie ciężki do fotografowania sam pies to i owszem ale kota obfotografować a już z psem to strasznie trudno ale postaram się coś pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.12.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Aguś cudne te wasze zwierzaczki... a problem córci znam bo mój drugoklasista ma to samo... i aż sie boję pomyśleć co będzie dalej... a u nas w muzycznej pierwsze przesłuchania na pianinie są dopiero w czerwcu ale koncert już był.. dodano: (ale tylko pierwsza klasa fortepianu tak ma starsze już maja po dwa przesłuchania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 U nas przesłuchania są na półrocze i na koniec roku Koncert dzisiaj Dziękuje w imieniu zwierzyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.12.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Pamietamy i trzymamy kciuki napisz jak bylo na koncercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Aga, kolorki super! A psiak i kotek, jak w rysunkowym filmie... aga, piszesz, ze sie grzeja..,czy podloga jest ciepla w dotyku od podlogowego? Pytam aby wiedziec jak u nas ma byc, bo na razie jest zimna ale ogrzewanie ustawione tylko na 15 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zeljka podłoga jest poprostu ciepła czuć to na rękę. A mój pies jest mistrzem wyczuwania gdzie podłoga jest najcieplejsza, i dlatego leży tam przy ścianie Dzieki wszytskim za kciuki koncert wyszedł bardzo dobrze ale jak to moje dzieci Młoda nie była z siebie zadowolona bo pomyliła jedną nutkę w utworze Zachowałasię jednak jak profesjonalistak szybciutko poprawiła i grała dalej - pokapowali się tylko Ci co dobrze znają utwór, reszta publiczności mysiała że tak ma być ale moje dziecię wie swoje Była długa rozmowa po koncercie i myślę że udało się nam przetłumaczyć Teraz przed nami egzamin w poniedziałek A potem kolejne przygotowania do koncertu walców, który odbędzie się w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.12.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Aga to super występ naszej był podobny a co grała tak z ciekawości? (Asia grała Sowizdrzała i Krakowiaczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.12.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Piekne te twoje zierzaki. Kocie mi sie podoba, bo takie wielokolorowe A core masz ambitna bardzo- ale przyda to sie w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Aga GRATULACYJKI : KONCERTU CÓRCI ,KOLORKÓW CIEPŁYCH W DOMKU, ZWIERZACZKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 dzieki za gratulki Nasza grała też Sowizdrzała i Gawota ( stary taniec francuski ) A na egzamin mamy jeszcze Sonatinę i Kolędę Wsród Nocnej Ciszy, którą gra z panią na cztery ręce Iga może i się przyda ale jak na razie jest to trochę męczące, choć nie wiem czy jak by im tak wszytsko wisiało pewnei też bym narzekała Bo jak młoda cos zgubi i się tym nie przejmuje to też się złoszczę I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.12.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Ano prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Ano prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Ano prawda Skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Ano prawda Skąd ja to znam? Pewnei z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Ano prawda Skąd ja to znam? Pewnei z autopsji No właśnie samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz Ano prawda Skąd ja to znam? Pewnei z autopsji No właśnie samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts