Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Za kciukasy oczywiście dziekuje w ich imieniu :)

1 publiczny wystep moja młodsza córka ma 14.12.2006 :)

Tego dnia zacisnę kciuki jeszcze mocniej ! :D

Przyznaję, że efekt pomalowanego holu jest baaardzo ładny ! Jak będą światełka i ozdóbki - będzie MIÓD ! Gratulki ! :D

Dziekuje bardzo, bardzo mnie miło lechce pochwała z tak artystycznych ust :oops: :oops: :oops:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kolorki wyszły CUDNIASTE :D :D :D . Bardzo mi się podobają te wnęki okienne pomalowane na inny kolor - super pomysł Aga.

14.12 będę mocno ściskać kciuki, a właściwie to jeszcze mocniej, bo tamtych jeszcze nie puściłam :wink:.

Ja to bym miała jeszcze jedną taką małą prośbę -poproszę o więcej fotek zwierzyńca :wink: :D .

Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :D .

Bardzo mnie cieszy że moje kolorki się podobają a jak mnie łechce :oops:

Dzieki za kciukasy :)

Kasia zasdroszczę normalnoście bo u nas taki nerwowy nastrój wprowadza moja starsza córa i widze że młodej się udziela a ja bym chciała im jakoś pomóc ale przecież ja tam za nie nie pójdę :o :roll: Wspieram i je tłumaczę że to jeszcze nie koniec świata nawet jak się coś nie uda, ale wiecie jak to jest 8)

Moja córa to taki typ co to 3+ z pracy klasowej z matmy uważa za koniec świata :o :roll: dwa dni nam zeszło na tłumaczeniu i namawianiu na poprawę jakoś nam się udało i już jest szczęście bo poprawę napisała na 5 :) Ambitna jest a zdrugiej strony nie potrafi przyjmować porażki - taki typ - nasza rola polega na tłumaczeniu że życie to nie bajka 8)

Co do zwierzyńca to on strasznie ciężki do fotografowania :o :roll: sam pies to i owszem ale kota obfotografować a już z psem to strasznie trudno ale postaram się coś pstryknąć :)

Aguś cudne te wasze zwierzaczki... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a problem córci znam bo mój drugoklasista ma to samo... i aż sie boję pomyśleć co będzie dalej...

a u nas w muzycznej pierwsze przesłuchania na pianinie są dopiero w czerwcu ale koncert już był.. :D

dodano:

(ale tylko pierwsza klasa fortepianu tak ma starsze już maja po dwa przesłuchania)

Aga, kolorki super! :p A psiak i kotek, jak w rysunkowym filmie... :D

aga, piszesz, ze sie grzeja..,czy podloga jest ciepla w dotyku od podlogowego? :oops: Pytam aby wiedziec jak u nas ma byc, bo na razie jest zimna ale ogrzewanie ustawione tylko na 15 stopni... :roll:

Zeljka podłoga jest poprostu ciepła :) czuć to na rękę.

A mój pies jest mistrzem wyczuwania gdzie podłoga jest najcieplejsza, i dlatego leży tam przy ścianie :)

Dzieki wszytskim za kciuki koncert wyszedł bardzo dobrze ale jak to moje dzieci :o :roll: Młoda nie była z siebie zadowolona bo pomyliła jedną nutkę w utworze :o :roll: Zachowałasię jednak jak profesjonalistak szybciutko poprawiła i grała dalej - pokapowali się tylko Ci co dobrze znają utwór, reszta publiczności mysiała że tak ma być ale moje dziecię wie swoje 8)

Była długa rozmowa po koncercie i myślę że udało się nam przetłumaczyć :)

Teraz przed nami egzamin w poniedziałek :)

A potem kolejne przygotowania do koncertu walców, który odbędzie się w styczniu :o :roll:

dzieki za gratulki :)

Nasza grała też Sowizdrzała i Gawota ( stary taniec francuski ) :)

A na egzamin mamy jeszcze Sonatinę i Kolędę Wsród Nocnej Ciszy, którą gra z panią na cztery ręce :)

Iga może i się przyda ale jak na razie jest to trochę męczące, choć nie wiem czy jak by im tak wszytsko wisiało pewnei też bym narzekała :wink: :)

Bo jak młoda cos zgubi i się tym nie przejmuje to też się złoszczę :o :roll:

I wychodzi wiadomo babie nie dogodzisz :wink: :)