Adriano Komputero 07.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Bardzo się cieszę że dzrwi się podobają mam nadzieje że jak będą na swoich miejscach będą wyglądały jeszcze lepiej Aga, to, że będą wyglądały jeszcze lepiej to pewne ! Jak już będą wstawione to dawaj fotki, bom bardzo ciekawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.01.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Aguś W nowym 2007 roku życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo szczęścia, radości i cudwnych chwil spędzonych w domku marzeń . Aguś bardzo ale to bardzo podobają mi się Twoje żółte sufity jaki to super pomysł !!!!!! Jak już ładnie u Ciebie, a drzwi bardzo ładne podobne do moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzięki dziewczyny za bardzo miłe słowa bardzo mnie cieszy że nasze pomysły przypadają do gustu nie tylko nam Co do drzwi to widzę że budowa i to powolne wykańczanie nauczyło mnie bardzo dużej cierpliwości, bo drzwi sobie leżą spokojnie a ja spokojnie czekam aż będą wstawiane już bez nerwów że bym chciała na wczoraj I tak się zastanawiam czy to aby nie jest niebezpieczne dla prac wykończeniowych w naszym domku Oczywiściwe jak tylko drzwi znajdą się na swoim miejscu dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Aguś W nowym 2007 roku życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo szczęścia, radości i cudwnych chwil spędzonych w domku marzeń . Aguś bardzo ale to bardzo podobają mi się Twoje żółte sufity jaki to super pomysł !!!!!! Jak już ładnie u Ciebie, a drzwi bardzo ładne podobne do moich dzięki i miło że wpadłaś a kiedy wracasz na dłużej na Forum i poopowiadasz co tam u Ciebie słychać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Aga ależ ten kot ci szybko urósł i jakie ma długie futro... piechol jest cudny napisz mi proszę jeszcze raz z jakeij hodowli i ile kosztuje utrzymanie takiego olbrzyma? czy twój dog tez tak mocno się slini jak to wszędzie opisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Podobno ojciec kocicy to pers i chyba coś w tym jest, bo rzeczywiście futro ma długie i grube Abiś jest z hodowli Giga la Gothica, teraz w ciągu miesiąca zjada za około 250 zł. Je suchą karmę, ryż i kurczaki oraz witaminy Jak był mniejszy to koszt utrzymania był troche wiekszy Mocno się nie slini zresztą jest nauczony wycierania pyska ręczniczkiem, ogólnie w domu nie slini się strasznie zresztą wszyscy piszą o glutach u nas jest to raczej kapiąca ślina. Gluty zdrarzają się tylko na spacerze po dużym wysiłku Jego ślina nie jest strasznie upierdliwa, bardziej denerwują mnie jego kudły Ale i tak jest kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Aga to mnie pocieszyłaś z tą śliną.. aczkolwiek muszę przemyśleć koszty utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Podobno to slinienie zależy również od koloru doga Co do utrzymania myślę że każdy ziwerz pociąga za sobą jakieś koszty U dozia jest też to że to bardza delikatna rasa i czasami na leczenie można wydać duzo więcej niż samo jedzonko i witaminki Ale jest bardzo kochany i całuśny choć wymaga bardzo dobrej opiki, cierpliwości i miłości wymagający zwierzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.01.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Oj! Tak, bardzo wymagający. I trzeba mieć dla niego serce i "rękę". Moja znajoma najwyraźniej nie ma ręki do dogów, bo w przeciągu paru lat zmarnowała trzy psy. Jeden zachorował na uszy, drugi miał kilka operacji powiek, a ostatni - skręt jelit Aguś, pogłaskaj ode mnie Abisia i kotka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Pogłaskam pogłaskam Niektóre dozie choroby są genetyczne dlatego tzreba sparwdzać rodziców, rodzeństwo i samą hodowlę I co tu dużo gadać 1 rok życia jest chyba gorszy niż u małego dziecka My przeżyliśmy biegunki, zapalenie pęcherza moczowego. Zresztą Abiś do dziś ma skłonnośc do biegunek dlatego długo nam zeszło na ustaleniu tego jakie jedzonko będzie dla niego najlepsze Dobra kończę bo mogę tak godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Aga, gratuluje drzwi!!! ale sie domowo robi....A dobrze, ze ostrzeglas z tym zatrzasnieciem, od razu sobie pomyslalam jakbym ja tak zrobila a moj synek w innym pokoju..,no, nie wesolo by bylo, umarla bym ze strachu o niego... Teraz, dzieki Tobie, bede uwazac... jak przyjdzie czas na drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Trzeba uważać trzeba, bo to naprawdę nie są żarty - na szczęście moja starsza córa już sama wrca ze szkoły i ma klucz, a młodsza wie że jak po nią nie przyjdę to ma iśc na świetlicę. Nawet nie mogłam nigdzie zadzwonić bo miałam ze sobą tylko aparat. dzieki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Trzeba uważać trzeba, bo to naprawdę nie są żarty - na szczęście moja starsza córa już sama wrca ze szkoły i ma klucz, a młodsza wie że jak po nią nie przyjdę to ma iśc na świetlicę. Nawet nie mogłam nigdzie zadzwonić bo miałam ze sobą tylko aparat. dzieki za miłe słowa a gdybyś jeszcze miała paczkę zapałek i pół metra sznurka do snopowiązałki to zbudowałbys sobie helikopeter i spokojnie wyleciała przez okno :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Miałam jeszcze inne rzeczy ale nic z nich nie zrobiłam chyba kipeski ze mnie - jak on się tam nazywał Makgajwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Och - myślałam, że jak się zatrzanęłaś to fotek drzwi sypalnianych będzie co najmniej kilkanaście Ale drzwi piękne - widać, że postawiliście na światło, bo macie dużo szybek Jak kocham wszystkie pieski, ale własnie ze względu na niektóre elementy utrzymania na dużego pieska raczej bym się niezdecydowała. Dal mnie już bokser to szczyt wielkości Ale wam zazdrozczę, bo już się nie mogę doczekac własnego piesiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Lubię jak jest widno Po drugie u nas na górze jest trochę ciasno i uznałam że pełne drzwi będa przytłaczały Po trzecie musze miec kontrolę nad dziewczynkami - bo one uwielbiają siedzieć po nocy a potem dobudzic rano nie można Ja też chciałam boksera ale marzeniem mojego mężusia był dog więc jest czasami mnie denerwuje że tak brudzi ale i tak go kochamy bo jest cudowny Co do zdjęć to padłą bateria w aparacie A dzisiaj tak cięzko parcowaliśmy że nei miałam czasu na obfotografowanie drzwi z kalmeczkami ale nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dawno u Ciebie nie byłem.. Niestety jak u większości osób... Gratuluję zwierzyńca! Jest super! Kicha, że coś zginęło spod domu... Pozostają płoty, mury, alarmy, zasieki, pola minowe (chyba zagalopowałem się.. )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Aga twoja papryczka na scianach jest bombowa Skąd taki kolorek cudny I pomysł na niego Zresztą i sufitu mają ładne kolory Drzwi super, a komfort mieskzania pewnie tez znacznie sie poprawił choć musisz przyznać że mieszkanie bez drzwi mocno integruje rodzinke i po jakimś czasie nie zauważ sie ich braku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kze cieszy mnie że zwierzyńec sie podoba Co do kradzieży no cóż i tak bywa mamy nauczkę Andrzejka wszystkie kolorki i ogólnie wystrój wnętrz jest autorstwa małżeństwa G Drzwi poprawiły komfort i teraz wszyscy korzystają z intymności w swoich królestwach Mi najbardziej brakowało drzwi a łazience na dole bo wiedziałam że dla gości to trochę krępujące jak jest taka kotarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 20.01.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 To dzisiaj imprezka? Miłej zabawy,fajnie jest czasem oderwać się do szarej codzienności. U mnie też miała być balanga,ale w nocy moja pociecha dostała wysokiej gorączki i po imprezie . Trudno tak bywa. Baw się dobrze . Pozdrawiam gorąco całą wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts