Ivonesca 21.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Aga - z ogrodem też tak miałam że na początku nie wiedziałam jak to ugryźć - męczyło mnie to okropnie dlatego zdecydowalismy się na prosty projekt , bardzo ogólny. Jak coś Ci juz chrześniak rozrysowała to zawsze jakaś baza jest Jak zaczęłam sadzić to i owo (tylko z projektu) to okazało się że po pewnym czasie już wiedziałam co chcę i jak to zrobię (jedyna bolączka to chroniczny brak kasy myśle że i u Ciebie przyjdzie na to pora - czego Ci z serca życzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam nadzieję że jakieś pomysły się urodzą, muszę cały czas brać pod uwagę naszego psa więc nie mogę za bardzo szaleć z roślinami ale widze że będą tego plusy wydam mniej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ... nie mogę za bardzo szaleć z roślinami ale widze że będą tego plusy wydam mniej kasy No widzisz jak pies potrafi ułatwić człowiekowi życie A przy okazji zupełnie nieświadomie dba o portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 I ułatwia plany ogordowe Ale basen możemy miec bez obaw Same pożytki z tego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 No właśnie. Moje dzieci zaczynają się domagać zwierzaków (doskonale ich rozumiem). Rozważamy na razie kotka, albo królika. A pies pewnie i tak będzie, tylko może mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 U nas kiedyś był chomik nio ale zakończył żywot, potem pies a na koniec przybyła kocica przed którą mój mąz długo się wzbraniał ale w końcu się ugiął i tak o to mamy psa i kota i jak na razie nic więcej nie przewiduje A dziecią nie ma się co dziwić - dzieciaki kochają zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Agulka będzie dobrze.. wyłaź z doła...jak to było? do serca przytul psa weź na kolana kota... i jeszcze i jeszcze: Kiedy smutno mi czasem, przyjdzie do mnie pan pies,poda łapę, zapyta: Nie martw się, co ci jest?Kot zamruczy pod nosem, chomik także da znać,i od razu weselej, już zaczynam się śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki Sylvia ja nie wiem czy to dół to jakaś taka niemoc ogólna nie wiem może przesilenie wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tak, to zapewne przesilenie wiosenne, tylko, że u nas od rana śnieg pada, zawieja i srtaszliwy mróz . Aga, chuchaj, dmuchaj i wiosnę przywołuj ! Tylko bez ociągania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A u nas wiosennie, mam nadzieje że nasza wiosna weźmie górę nad waszą zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A u nas wiosennie No wiesz Aga - to niesprawiedliwe, bo u nas zima i nawet jest śnieg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A u nas wiosennie No wiesz Aga - to niesprawiedliwe, bo u nas zima i nawet jest śnieg . Wiem wiem mam nadzieję że nasza wiosna szybko do Was, borykających się z zimą zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.02.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Skoro u Ciebie przesilenie wiosenne to znaczy, że ... wiosna zaraz przyjdzie!!! Aga może Ty na meteorologię uda się i tam byś mogła pracować.. Jako przepowiadacz wiosny? Oby się sprawdziło i nasza krótka zima szybko skończyła się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Kze mam nadzieję że zima już di nas nie wróci Ja niczego nie przepowiadam ja tylko patrzę za okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 26.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Aga, dawno nie zaglądałam do Ciebie.I do razu widać zmiany. Piękne, stylowe koce zamienione na drzwi.Jak się sprawują? Poleciłabyś komuś? A, i ile kosztowały? Na razie będziemy kupowac jedne drzwi, bo na więcej nie ma kasy. A potrzebne nam są między kuchnią a pomieszczeniem gospodarczym, z którego jest wejście do garażu. Domek śliczny, a brakiem weny co do ogrodu nie masz się co martwić. Tola na pewno pomoże. Przecież to specjlistka z najwyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Tab drzwi są z firmy Door-Pol, ościeżnice są stałe komplet wyniósł nas średnio około 450 zł/szt. Nie mam zastrzeżeń do drzwi są wykonane solidnie, nie miają żadnych wad, nie były uszkodzone. Jestem zadowolona. Mam nadzieje że wena w końcu przyjdzie na razie mamy zamiarzabrac się za malowanie reszty pokoi a zostały trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Rzeczywiście cena jest bardzo rozsądna i wydaje mi się, że stosunek jakość/cena powinien być optymalny.. Niestety są minusy posiadania psa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Fajny ten wypoczynek - a za taka cene to nie ma sie co zastanawiac. Malujcie- bo chce juz zobaczyc fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 I tez taki czerwony ?? czy czegos nie doczytalam Forme ma nie najgorsza, prosta, przyjemna i do prawie wszystkiego pasujaca. A co do skory ekologicznej hihi to jest jak z dawnym skajem, ladnie wyglada jak sie na niego patrzy nie przesiadujac na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Oprócz ceny to własnie kolor podoba mi się najbardziej W zamysle wypoczynek miał być czerwony U nas z czego by to nie było to i tak nasz pies tego nie oszczędzi więc jak wydam mniej kasy to nie będzie tak żal Musielismy pójśc na jakiś kompromis - bo pies to bardzo ważny członek naszej rodziny który bardzo lubi przysiadać tyłkiem tu i ówdzie Dziewczyny mają w swoich pokojach meble tapicerowane i czekam do lata żeby je odświeżyć. A przecież odkąd są drzwi zwierzyniec ma mniejszy dostęp w salonie drzwi nie ma i zwierzyniec tam poleguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts