Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Aga - z ogrodem też tak miałam że na początku nie wiedziałam jak to ugryźć - męczyło mnie to okropnie dlatego zdecydowalismy się na prosty projekt , bardzo ogólny.

Jak coś Ci juz chrześniak rozrysowała to zawsze jakaś baza jest :-)

Jak zaczęłam sadzić to i owo (tylko z projektu) to okazało się że po pewnym czasie już wiedziałam co chcę i jak to zrobię (jedyna bolączka to chroniczny brak kasy ;-)

myśle że i u Ciebie przyjdzie na to pora - czego Ci z serca życzę :D

pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

U nas kiedyś był chomik nio ale zakończył żywot, potem pies a na koniec przybyła kocica przed którą mój mąz długo się wzbraniał ale w końcu się ugiął i tak o to mamy psa i kota i jak na razie nic więcej nie przewiduje :)

A dziecią nie ma się co dziwić - dzieciaki kochają zwierzaki :)

Agulka będzie dobrze.. wyłaź z doła...

jak to było?

do serca przytul psa weź na kolana kota... i jeszcze

i jeszcze:

Kiedy smutno mi czasem, przyjdzie do mnie pan pies,

poda łapę, zapyta: Nie martw się, co ci jest?

Kot zamruczy pod nosem, chomik także da znać,

i od razu weselej, już zaczynam się śmiać.

Skoro u Ciebie przesilenie wiosenne to znaczy, że ... wiosna zaraz przyjdzie!!! Aga może Ty na meteorologię uda się i tam byś mogła pracować.. Jako przepowiadacz wiosny? :wink:

Oby się sprawdziło i nasza krótka zima szybko skończyła się.. :wink:

Aga, dawno nie zaglądałam do Ciebie.

I do razu widać zmiany. Piękne, stylowe koce zamienione na drzwi.

Jak się sprawują? Poleciłabyś komuś? A, i ile kosztowały? Na razie będziemy kupowac jedne drzwi, bo na więcej nie ma kasy. A potrzebne nam są między kuchnią a pomieszczeniem gospodarczym, z którego jest wejście do garażu.

Domek śliczny, a brakiem weny co do ogrodu nie masz się co martwić. Tola na pewno pomoże. Przecież to specjlistka z najwyższej półki.

Tab drzwi są z firmy Door-Pol, ościeżnice są stałe komplet wyniósł nas średnio około 450 zł/szt. Nie mam zastrzeżeń do drzwi są wykonane solidnie, nie miają żadnych wad, nie były uszkodzone. Jestem zadowolona.

Mam nadzieje że wena w końcu przyjdzie na razie mamy zamiarzabrac się za malowanie reszty pokoi a zostały trzy :)

Oprócz ceny to własnie kolor podoba mi się najbardziej :)

W zamysle wypoczynek miał być czerwony :)

U nas z czego by to nie było to i tak nasz pies tego nie oszczędzi więc jak wydam mniej kasy to nie będzie tak żal :)

Musielismy pójśc na jakiś kompromis - bo pies to bardzo ważny członek naszej rodziny :) który bardzo lubi przysiadać tyłkiem tu i ówdzie 8)

Dziewczyny mają w swoich pokojach meble tapicerowane i czekam do lata żeby je odświeżyć. A przecież odkąd są drzwi zwierzyniec ma mniejszy dostęp w salonie drzwi nie ma i zwierzyniec tam poleguje :wink: :)