Ivonesca 05.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ivo dzieki za miłe słowa Farba jest duluxa - pistacjowa maziaki były robione szczotką, którą zakupilismy w Castoramie Listwy przyklejamy klejem fajny pomysł z tymi maziakami - urozmaicenie dzięki za kolorek właśnie mam obiekcje przed tymi zaczepami - na dole mamy przyklejone i u góry chyba też tak zrobię - nie dam sie naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Nas też te zaczepy nie przekonują dlatego kleimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pieknie drzwi wygladaja No i troche sobie podejrzalam twoja kuchnie Powiedz mi - czy wzrok mnie myli czy ty moze masz lodowke Samsung? A moze jeszcze no frost? Bo powiem ci, ze ta ktora my chcemy zakupis wyglada jak twoja - z tym, ze biala wybralismy No i jak latwo sie domyslic - idac za ciosej jej raczek- prawdopodobnie uchwyty szafek kuchennych roniez bedziemy mili prawie identyczne Bede wdziecza za uwagi na temat lodowki jesli to faktycznie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 O tak, drzwi bardzo ladnie sie prazentuja i ta ściana w sypialni podoba mi się. Aha, uchwyty chyba będe miała takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Iga rzeczywiście lodówak to Samsung z no frost - jesteśmy z niej zadowoleni, wszytsko działa ( a jak masz jakieś konkretne pytani ato dawaj ). U nas też uchwyty w kuchni były wynikiem uchwytu w lodówce Dziewczyny dzieki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 To ci mi powedzilas wystrczy - juz widzialam taka biala lodowke wkomponowane w biale meble z podobnymi uchwytami i wygladala super. I ciebie tez sie wszystko zgralo i swietnie sie prezentuje No i jestes zadowolona z lodoweczki - to mi wystarczy No to bedziemy mialy takie samo wnetrze lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 i ja tez mam taką lodówkę trochę inny model ale też no frost...i tez jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.03.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 jakie łoże no, no, no pokój córki super pomalowany ! a jednak masz wenę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Aga, pokoik córci bardzo słoneczny - kolor ścian apetycznej morelki, która dojrzała na sufitowym słonku . Bardzo oryginalne malowanie ! A na skosach ( te jaśniejsze wstawki we wzorki) to jest tapeta, czy powielony wielokrotnie odcisk łapki Abisia ? . Co by nie było BARDZO mi się podoba ! Gratulki - jest ślicznie ! P.S. A łoże z moskitierą cudne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dziewczyny dzięki za miłe słowa Na skosach są mazaje robione gąbką, doszłam do wniosku że jednolity kolor może zrobić zwalisty sufit, a nasza córa i bez tego ma bujną wyobraźnie Ivo jakaś tam wena jest tylko jak pomyslę o ogrodzie i tej zewnętrznej częsci domu to cały zapał gdzieś ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bardzo oryginale malowanie - mi sie spodobalo slonko na suficie No i mositiera nad lozkiem! Tez myslalam o jakiejs splywajacej materii A jak sie pod tym spi? Czy pozbywacie sie na boki? A Abis zagladajacy z boku do kadru wyglada slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Iga dzięki za miłe słowa Co do słonka to mąż mówi że mamy trochę za małą formę na ciasto a pomysł jest córuni Pod moskitierą śpi się bardzo dobrze, mamy takie małe królestwo. Choć na początku mój mąż miał obawy czy wstając z łóżka nie zaplącze się w tą szmatkę, on by się pewnie potłukł a ja pękła ze śmiechu Udaje nam się jednak wstawać bez szwanku Cóż Abiś wtrynia się na wszystkie fotki i czasami udaje mu się to skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bardzo fajnie i oryginalnie. Córunia ma super pomysły, a Ty przynajmniej jeden kłopot z głowy. A Abiś wygląda super dostojnie w tych drzwiach. Swoją drogą- ogrooooooomny piesio z niego, ale jaki śliczny. A jak kotek? Ja już zamówilam kotka dla mojego syna, ale nie spieszy mu się na ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kotek ma się dobrze, ale nie wtrynia się tak w kadr jak Abiś Abiś cóż mały nie jest chyba musze zrobić jakąś aktualną sesję zwierzyńcowi I oczywiście dzieki za miłe słowa, bardzo mnie cieszy że nasze pomysły są tak cieplutko przyjmowane I trzymam kciuki za kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Aga, jak sie w pokojach zrobilo ladnie. Teraz sie juz nie moge doczekac kiedy u nas bedzie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Bardzo ładnie masz! A sypialnie nie taka mała... Bez przesady... Tymczasowe rozwiązania najdłużej potrafią przetrwać.. Tak jak ta żarówka... Ty nie szykuj podsumowania, Ty imprezę szykuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 17.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Bardzo fajny dziennik a jeszcze fajnieszy dom I chyba nie bedziesz miała za złe jak co niektóre pomysły na urządzenie wnętrz(szczególnie kolorystykę) zechcę przenieść na swoje podwórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ty nie szykuj podsumowania, Ty imprezę szykuj.. Aga, ucz sie hihi to jest zdrowe podejscie do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert 100 18.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Aga robi się u ciebie coraz ładniej ! A dobierane kolorki super. Chciałaby żeby u nas już tak było. Kolor w pokoju córci to pewnie papaja duluxa? Ale tym razem chodzi mi o panele pisałaś wcześniej, że macie na podłodze panel krono orginal, laminat stary dąb deska. Czy one sa położone we wszystkich pomieszczeniach. Czy te w pokoju córki są może inne? Planujemy ten rodzaj paneli położyć w dwóch pokojach sypialnianych i dlatego chce się upewnić. Podobają mi się bo mają fajną kolorystykę i strukturę. Pozdrawiam gorąco Kapi. Trzymam kciuki za dalsze postępy prac w malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts