Ivonesca 22.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ale super wyglądają meble! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ale super wyglądają meble! gratulacje! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mebelki śliczne. Bardzo ładna czerwień To teraz czekamy na stoliczek i kawusię można będzie wygodnie wypic. A córcia też wie, czego chce- i tak trzymac. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mebelki śliczne. Bardzo ładna czerwień To teraz czekamy na stoliczek i kawusię można będzie wygodnie wypic. A córcia też wie, czego chce- i tak trzymac. pozdrowienia Dzięki A ja czekam na jakąś kaskę Zobaczymy tylko jaki będzie efekt końcowy jej pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Po tych pracach malarskich to pewnie do takiej wprawy weszłaś, że pewnie mogłabyś dorabiać malując.. Mebelki orginalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kze ja tylko dowodze maluje mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.03.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 WYpoczynek prezentuje sie swietnie - nic tylko polegiwac Stlorytez i sie podobaja. Ech kaska - gdyby byla byloby duzo prosciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Iga pewnie prościej, ale chyba nie było by tyle radości z każdego nowego nabytku W końcu czymś się trzeba pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Aga, stoliczek i stół bardzo fajne . Też nie dawałabym już tej wanilii Lampa superancka , ale może być kłopot ze znalezieniem innych tego typu . A może spróbuj wybrać lampę z jakiejś serii , w skład której wchodzą różne typy lamp (w tym samym stylu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Właśnie o to chodzi ze te halogenki które są w kuchni maja malutkie klosiki i o ile wisząca nad stół widziałam w podobnym stylu. To już stojącej, kinkietu i takie do salonu na sufit nie widziałam. a ta stojąca wpadła nam w oko bo daje bardzo dobre swiatło, ma dwie opcje świecenia i ma ściemniacz - czyli wszytsko czego oczekujemy. Będziemy cos myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 I mnie bardzo podoba się wypoczynek nie tylko ten łikendowy czy wakacyjny. Przede wszystkim ten Twój czerwony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 I mnie bardzo podoba się wypoczynek nie tylko ten łikendowy czy wakacyjny. Przede wszystkim ten Twój czerwony . Dzieki Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 A ja teżchcę już wybierać stół ... że o wannie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 A ja teżchcę już wybierać stół ... że o wannie nie wspomnę Najpierw wanna potem stół Nie martw się kiedys ja też tak wzdychałam, taka kolej rzeczy, na szczęście na końcu jest ten wymarzony DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 To już rok Aga - NIESAMOWITE, czas leci nieubłaganie, a my cały czas na forum . Serdeczne życzenia następnych stu i szybkiej realizacji ogródka . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 To już rok Aga - NIESAMOWITE, czas leci nieubłaganie, a my cały czas na forum . Serdeczne życzenia następnych stu i szybkiej realizacji ogródka . Buziaki Tak, tak to już rok, nawet nie wiem kiedy zleciało Dzięki za życzenia Co do forum jak tu opuścic tylu miłych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Z lampami przy otwartych przestrzeniach ale spelniajacych rozne funkcje jest zawsze skomplkowanie Trzeba miec albo duzo kasy zeby dobrac wszystko identyczne i to nie tyczy tylko lamp ale tez mebli, dodatkow itp albo isc na kompromisy Mysle ze ta stojaca lampa, nie jest lampa spelniajaca role dekoracyjna tylko bardziej uzytkowa i moze byc niezalezna czescia w pomieszczeniu. Oczywiscie nie bedzie pasowac jak sie ja dobierze do zlotych lamp, czy innych fikusnych ale mysle ze jezeli zachowa sie tylko dobor materialu to bedzie okejos. Ja poszlam w inna strone, bo dobieram lampy do okreslonych mebli, czy wygladu czesci pomieszczenia. U mnie tez jest wszystko otwarte ale beda stworzone osobne strefy i kazda strefa bedzie miala swoje wlasne, niezalezne oswietlenie. W miejscu "siedzacym" nie bedzie jako takiego gornego swiatla tz bedzie ale w formie dlugich zwisajacych szklanych bialych matowych kol ktore beda powieszone w rogu pokoju miedzy kanapami i beda spelniac role "Twojej" stojacej lampy. Miedzy miejscem do siedzenia a jadalnia bedzie postawiona wszerz pokoju dluga szafka ktora bedzie jakby oddzielac te dwie strefy. Na tej szafce bedzie postawiona jedna wieksza szklana biala kola... ktora mysle ze wystarczy jako oswietlenie przy telewizorowe W jadalni bedzie wiszaca lampa nad stolem, ale lampa jest dobrana do stolu a nie do reszty pomieszczenia... nogi przy stole sa ze specyficznego metalu w kolorze jasnego aluminium i konstrukcja lampy jest tez z takiego metalu, ale z bialymi matowymi klosikami w formie kieliszka hihi Lampa kuchenna jest to kwadrat z metalu szlachetnego (takie bede miala szafkowe okucia i kran) do ktorego przytwierdzone sa cztery przezroczyste klosiki w formie kieliszka... do tej lampy mam jeszcze dwie lampki stojace z identycznymi klosikami ktore beda staly na koncu malego stolika kuchennego pod oknem albo na parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Mohag, a przestałabyś pisać o tych swoich lampach, bo ja znowu przez nie spać nie będę mogła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Stolik też fajny tylko nie wiem czy taka szyba nie będzie się rysować, jak myślisz? Sonika, miałam kiedyś stolik ze szklanym blatem (stolik "kawowy" co prawda, ale był ciągle używany), i szyba sie nie rysowała. Większe ryzyko jest zbicia, nam się to przydarzyło - nie od uderzenia, ale mój mąż usiadł na fotelu (takim z Ikei, który odchyla się do tyłu) i poręcz fotela zawadziła o stół. Szyba trzasnęła,pod naporem ciężaru i musieliśmy kupić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Mohag, a przestałabyś pisać o tych swoich lampach, bo ja znowu przez nie spać nie będę mogła . ja nie moge spac przez Twoja kuchnie i tez zyje co mi pozostalo co do szklanego stolika, to mam takowy w formie trzech kol i fakt ze jest porysowany ale on ma juz z 15-scie lat i wolno mu byc porysowanym hihi ogolnie jestem z niego bardzo zadowolona i nowy prostokatny do kanap kupilam tez szklany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts