Aga J.G 25.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dzięki za rady co do lamp Mam pomysł żeby te lampy łączył metal w końcu trochę go w kuchni i salonie jest Mysle że bedzie ok, więc lampa stojąca wkolorze srebrnym będzie wporządku Co do szkła na stoliku kawoym i stole jest ono takie jakies smieszne nawet jak się w nie puka i podobno jak już wyżej pisałam nie rysuje się i nie tłucze, a jak bedzie to kiedyś sparwdzę jak się tych rzeczy dorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Moja uwaga odnosnie szkalnych stolikow. Tesciowie mama taki niski do kawy. No i maja pieski - boksery. A piesek potrafi polozyc pysk na stoliku jak stoi ciastko i patrzec tesnym zwrokiem. Boksery dodatkowo sie slinia. Powiem, ze na szkle wyglada to makabrycznie - trzeba kikla razy dziennie czyscic Drewno - zwlaszca jasne - lagodzi objawy No, ale to kwestia wychowania pieska- nie wiem jak tam Abis? Ja w swoich stolikach zamierzam zrobic tylko male elementy na samym srodku baltu. Bo niestety wg mnie szklane stoly choc piekne sa trudniejsze do utzrymana w dobrym wygladzie, bez czestego przecierania plynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Iga Abiś do naszego jedzenia się nie zbliża lubi opierać mordkę na stole i parapetach ale to dlatego że głowa mu ciąży Stolik kawowy nie będzie dla niego atrakcją bo jest niski, za niski jak dla niego Co do czyszczenia i sprzątania to niestety przy tak dużym psie jadę ze szmatą bardzo często i to nie tylko po stole, ale również parapetach, oknach, ścianach i tak dalej Ale samo jedzenie nie jest dla niego atrakcyjne bo nigdy nie dostaje naszego żarełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Iga Abiś do naszego jedzenia się nie zbliża lubi opierać mordkę na stole i parapetach ale to dlatego że głowa mu ciąży Cieszę się,że wiosna nadciąga bo Bezan wnosi tyle błota do domu,że nie nadążam sprzątać. Co mi odbiło kłaść czarny gres w holu, wiatrołapie i kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Cieszę się,że wiosna nadciąga bo Bezan wnosi tyle błota do domu,że nie nadążam sprzątać. Co mi odbiło kłaść czarny gres w holu, wiatrołapie i kuchni . ojojoj Cóż, każdy popełnia jakieś błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Oj czarny gres... jak mi sie bardzo podoba nie wiem ale ostatnio chodzi za mna czarny chyba jasny szary blat w mojej bialej kuchni zmieni swoj kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Iga Abiś do naszego jedzenia się nie zbliża lubi opierać mordkę na stole i parapetach ale to dlatego że głowa mu ciąży Cieszę się,że wiosna nadciąga bo Bezan wnosi tyle błota do domu,że nie nadążam sprzątać. Co mi odbiło kłaść czarny gres w holu, wiatrołapie i kuchni . Ja tez cholera ma cimno-brazowy. Bede latac ze szmata jak nic- nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 GRATULACJE Z OKAZJI ROCZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ivo dzięki Dziewczyny jasne że to jaki kolor mają podłogi ma znaczenie bo na jednych mniej na drugich bardziej widać brud ( ja mam rózne rodzeje i widze różnicę ) ale bardzo istotna jest jeszcze intensywnośc uzytkowania - a u nas cóż jest dość duża : duży pies, kot, dwoje dzieci i My. Widzę różnicę jak np. posprzątam i ich nie ma jak długo jest czysto a co się dzieje jak są cały dzień w domu Olcia nasz pies nie brudzi błotem ale jego sierści mam powyżej dziurek w nosie I tym o to sposobem latam na szmacie prawie cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dlatego ja z premedytacja mam niesypiacego sie kota i niesypiacego sie psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Mohag pochwal sie! Chce widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Prosze bardzo, moje dwa chlopaki http://img114.imageshack.us/img114/4571/img17341aj4.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ale slicznosci! A ten korur wielgachny! I ty mi mowisz, ze ta piekna dlugowlosa psina nie sypie wlosow Wiem, ze westi (terier), nie gubi wlosow. A ten twoj to jaka rasa? Ja caly czas sie zastanawiam, czy wziac kundelka ze schroniska czy jakiego pseudo rasowego pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mohag Poprostu Twój zwierzyniec jest mniejszy, choć moje kocię jest mnijesze ale jej w gubieniu kudłów pomaga pies Śliczne zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Psina to sznaucer miniaturowy i jak teriery nie gubi wlosa. Oczywiscie jest z nimi troche zachodu, bo trzeba golic i trymowac ale jest to mniej uciazliwe niz wieczne klaki w chalupie Kociamber to Kartuz i dlatego taki wielki, one to do siebie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Psina to sznaucer miniaturowy i jak teriery nie gubi wlosa. Oczywiscie jest z nimi troche zachodu, bo trzeba golic i trymowac ale jest to mniej uciazliwe niz wieczne klaki w chalupie Kociamber to Kartuz i dlatego taki wielki, one to do siebie maja Jak widac mając zwierzaki zawsze jest praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.03.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Oj pracy jest, szczegolnie zima jak przychodzi caly w kulach snieznych i trzeba po spracerze do wanny wkladac zeby sie roztopilo... no i wiosna i jesienia jak przychodzi caly w blocie i do wanny tez trzeba wkladac... no i latem jak przychodzi ze spaceru i przynosi w lapach pol lasu czy laki, ale latem to tylko przed drzwiami wyczesac pudlowka wystarczy uffff co to czlowiek sobie na glowe bierze, a tak moglo byc spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Oj pracy jest, szczegolnie zima jak przychodzi caly w kulach snieznych i trzeba po spracerze do wanny wkladac zeby sie roztopilo... no i wiosna i jesienia jak przychodzi caly w blocie i do wanny tez trzeba wkladac... no i latem jak przychodzi ze spaceru i przynosi w lapach pol lasu czy laki, ale latem to tylko przed drzwiami wyczesac pudlowka wystarczy uffff co to czlowiek sobie na glowe bierze, a tak moglo byc spokojnie To mojego przynajmniej doo wanny nie trzeba wkładać Człwoiek to dziwna istota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Słodkiej wiosny wielkanocnego koszyka pełnego marzeń i wesołego Alleluja!! zyczy teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts