Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Dzięki za rady co do lamp :) Mam pomysł żeby te lampy łączył metal w końcu trochę go w kuchni i salonie jest :)

Mysle że bedzie ok, więc lampa stojąca wkolorze srebrnym będzie wporządku :)

Co do szkła na stoliku kawoym i stole jest ono takie jakies smieszne nawet jak się w nie puka i podobno jak już wyżej pisałam nie rysuje się i nie tłucze, a jak bedzie to kiedyś sparwdzę 8) jak się tych rzeczy dorobie 8)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Moja uwaga odnosnie szkalnych stolikow. Tesciowie mama taki niski do kawy. No i maja pieski - boksery. A piesek potrafi polozyc pysk na stoliku jak stoi ciastko i patrzec tesnym zwrokiem. Boksery dodatkowo sie slinia. Powiem, ze na szkle wyglada to makabrycznie - trzeba kikla razy dziennie czyscic :roll: Drewno - zwlaszca jasne - lagodzi objawy :wink: No, ale to kwestia wychowania pieska- nie wiem jak tam Abis? :wink:

Ja w swoich stolikach zamierzam zrobic tylko male elementy na samym srodku baltu. Bo niestety wg mnie szklane stoly choc piekne sa trudniejsze do utzrymana w dobrym wygladzie, bez czestego przecierania plynem :wink:

Iga Abiś do naszego jedzenia się nie zbliża lubi opierać mordkę na stole i parapetach ale to dlatego że głowa mu ciąży :wink: :)

Stolik kawowy nie będzie dla niego atrakcją bo jest niski, za niski jak dla niego :)

Co do czyszczenia i sprzątania to niestety przy tak dużym psie jadę ze szmatą bardzo często i to nie tylko po stole, ale również parapetach, oknach, ścianach i tak dalej :-?

Ale samo jedzenie nie jest dla niego atrakcyjne bo nigdy nie dostaje naszego żarełka :)

Iga Abiś do naszego jedzenia się nie zbliża lubi opierać mordkę na stole i parapetach ale to dlatego że głowa mu ciąży :wink: :)

:lol: :lol: :lol:

Cieszę się,że wiosna nadciąga bo Bezan wnosi tyle błota do domu,że nie nadążam sprzątać. Co mi odbiło kłaść czarny gres w holu, wiatrołapie i kuchni :x .

:lol: :lol: :lol:

Ja tez cholera ma cimno-brazowy. Bede latac ze szmata jak nic- nie ma co :wink: :lol:

Ivo dzięki :)

Dziewczyny jasne że to jaki kolor mają podłogi ma znaczenie bo na jednych mniej na drugich bardziej widać brud ( ja mam rózne rodzeje i widze różnicę ) ale bardzo istotna jest jeszcze intensywnośc uzytkowania - a u nas cóż jest dość duża : duży pies, kot, dwoje dzieci i My.

Widzę różnicę jak np. posprzątam i ich nie ma jak długo jest czysto a co się dzieje jak są cały dzień w domu :o :roll:

Olcia nasz pies nie brudzi błotem ale jego sierści mam powyżej dziurek w nosie 8)

I tym o to sposobem latam na szmacie prawie cały czas :wink: :)

Psina to sznaucer miniaturowy i jak teriery nie gubi wlosa. Oczywiscie jest z nimi troche zachodu, bo trzeba golic i trymowac ale jest to mniej uciazliwe niz wieczne klaki w chalupie :wink:

Kociamber to Kartuz i dlatego taki wielki, one to do siebie maja :lol:

Jak widac mając zwierzaki zawsze jest praca :)

Oj pracy jest, szczegolnie zima jak przychodzi caly w kulach snieznych i trzeba po spracerze do wanny wkladac zeby sie roztopilo... no i wiosna i jesienia jak przychodzi caly w blocie i do wanny tez trzeba wkladac... no i latem jak przychodzi ze spaceru i przynosi w lapach pol lasu czy laki, ale latem to tylko przed drzwiami wyczesac pudlowka wystarczy uffff :wink:

co to czlowiek sobie na glowe bierze, a tak moglo byc spokojnie :lol:

Oj pracy jest, szczegolnie zima jak przychodzi caly w kulach snieznych i trzeba po spracerze do wanny wkladac zeby sie roztopilo... no i wiosna i jesienia jak przychodzi caly w blocie i do wanny tez trzeba wkladac... no i latem jak przychodzi ze spaceru i przynosi w lapach pol lasu czy laki, ale latem to tylko przed drzwiami wyczesac pudlowka wystarczy uffff :wink:

co to czlowiek sobie na glowe bierze, a tak moglo byc spokojnie :lol:

To mojego przynajmniej doo wanny nie trzeba wkładać :wink: :)

Człwoiek to dziwna istota :wink: :)