Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

5 Listopad 2006 15:18 Temat postu:

Nasz garaż w końcu jest garażem

Poprostu mój mąz stwierdził że skrobanie szyb to nie jest jego ulubione zajęcie i postanowił doprowadzić nasz garaż do stanu żeby był GARAŻEM Bo do tej pory był składem rzeczy wszelakich

Wczoraj samochód nocował 1 noc ale nie widziałam tego bo byłam w pracy więc fotki będą kiedy indziej

Za oknem jest poprostu strasznie szaro, zimno, pada i wieje

Najbardziej czego nie lubię to tych okropnych wiatrów które wdzierają się do komina i palenie w kominku nie jest już takie zabawne i miłe

A teraz z innej beczki pisałam już wiele razy że dom jest Super i mieszka się cudownie a ostatnio w nocy doszłam do wniosku że jestem bardzo szczęśliwa. Nie żebym wcześniej o tym nie wiedziała ale tak to jakoś do mnie dotarło z podwójną siłą

Obudził mnie księżyc zaglądający przez okno dachowe do naszej sypialni na tle granatowego nieba widać było dym unoszący się z naszego komina, dzieci spokojnie śpią w swoich pokojach i zdałąm sobie sparwę że miałam wiele szczęścia że spotkałam na swojej drodze takiego człowieka, że mmam zdrowe dzieci, mi też nic nie dolega, dom stoi nic tylko się cieszyć i korzystać z życia

Na polu budowalnym nic się nie dzieje ale jest światełko w tunelu na ropoczęcie akcji klatka schodowa

Miałam ostatnio bardzo miłych gości , którym bardzo dziekuje za wizyte i miło spędzone popołudnie Mam nadzieję że nie był to ostatni raz

Na górze pojawiły się nowe pęknięcia a te które były nieznacznie się powiększyły myslę że to przez te wiatry Na szczęscie na dole nic się nie pojawia

PIĘKNIE TO UJEŁAŚ=- O TO POCZUCIE SZCZĘSCIA.I MASZ BARDZO BARDZO RACJE....

POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SAMYCH SUKCESÓW (ALBO JAK NAJWIECEJ )I DUŻO POGODNYCH I SLONECZNYCH DNI

Super kolory u córy, takie ciepłe, słoneczne :p .

Witaj wśród szczęśliwych posiadaczy tarasów :D . Jak tam u Was ze stronami świata na tarasie? U nas południowy zachód więc przez większą część dnia mamy tam patelnię. Marzy mi sie markiza ,ale nie mam na nią pieniędzy. Chyba kupimy jakiś duuży parasol.