Adriano Komputero 28.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Aga, ale ładnie wokół Was się robi . Tarasik z kostki będzie chyba bardzo praktyczny , a parapety dobierałaś chyba do koloru kostki, bo świetnie do siebie pasują . Ciekawa jestem jaki planujesz kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Gratuluje tarasu! Kurcze- mieszasz mi w glowie ta kostka Masz ja ulozona w moj ulubiony wzor z cegielki Para[ety tez piekne - moglabys faktycznie wiecej cos o elewacji napisac Bardzo mis ie pdobaja sposoby malowania w pokojach na poddaszu- te niny "filary" zolte w naroznikach - sufit malowana na dwa klolory laczone przy oknie polaciowym. W swoim czasie ne pewno skorzystam z pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Gratuluję tarasu z kostki!! Takiego samego typu planuję zrobić u siebieł.. Jak grubą kostkę dałaś? Kolor dobierałaś do koloru dachu, czy były inne kryteria? W każdym wypadku bardzo ładnie wygląda. Taras masz od wschodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 dzień doberek ale pięny taras już masz ! ...my mamy na razie ścieżkę do tarasu tylko pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Aga! A ty innch na forum szukasz a sama sie zgubilas na dobre! Co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jak się ma elewacja? Chyba jednak będe musiała podjechac do Was, bo zdjęć się nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Bardzo Wszytskich przepraszam że nie odpisywałam ale nei przychodziły mi powiadomienia Już nadrabiam zaległości i nawet są fotki w dziennkiu. Rafałek koszt elawacji podam jak mąz to policzy Olka u nas też taras jest od południowego - zachodu więc słońce cały dzień marzę o markizie ale na arzie nie ma nic nawet mebli ogrodowych Na pewno na początku będzie parasol Mohag jeszcze dużo do cywilizacji nam brakuje ale walczymy Adriano Komputero staramy się żeby wszystko do siebie pasowało, i bardzo nam miło że tak wychodzi Już widać na fotkach że elewacja jest żółta. Mam nadzieję że pomysł kostki się sparwdzi i będziemy zadowoleni. iga9 cieszę się że mogę być inspiracją Mi to zawsze gdzieś podobają się łuczki, elipsy i esy floresy ale jak zaczynam planować coś u siebie to zawsze mi wychodzi prosto i bez udziwnień kze kostak ma grubośc 6 cm. Starałam się dopasowac kolorystycznie do całości Taras jest od południowego zachodu. Ivonesca dzieki za miłe słowa, nie martw się też się doczekasz. Ja za to nie mam altanki i ogrodu AgnesK zawsze zapraszam Już się znalazłam i mam nadzieje że tak zostanie - choć i tak jeszcze nei nadrobiłam wszytskich zaległości ale powoli powoli mam zamiarto nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 27.06.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam cię serdecznie jestem pierwszy raz w twoich zapiskach przeglądłam sobie twoje fotki i szok płytki typu drewno w salonie mam taki same , płytki w łazience dolnej KUBA mam obecnie i łóżku w sypialni masz takie jak bym sobie wymarzyła kuchnie z podobynymi frontami zamówiłam i tez nie będę miała szafek górnych .Bardzo podobny gust pozatym bardzo ładnie wykańczasz drzwi wejściowe masz bardzo ładne .Jeśli pozwolisz będę śledziła twoje postępy ,my budujemy domek IRYS parterowy drzwi mam podobne tylko że z innej firmy i szyba jest mleczna gładka .POZDRAWIAM MONIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witaj Miłe Cię gościć w moich progach i oczywiście zawsze zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Aga, dlugo Cie nie bylo, fajnie, ze znowu jestes. Domek sliczny sie zrobil. Gratuluje dziewczynkom pieknych winikow w szkole, pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No prosze jak ladnie I kwiatki buje masz w doniczkach Równiez gratuluje wynikow dziatkom Opaske wokol domu widze tez masz wysypana kamyczkami- chcemy tak zrobic u siebie. Ile placilas za kamyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Aga, jak miło, że znów jesteś ! Domek od frontu z nową elewacją wygląda ślicznie , a kwiaty dodają mu bajkowego charakteru . Dawałaś tynk barwiony w masie ? Jakiej firmy ? Ja też stoję przed wyborem elewacji i zastanawiam się nad tynkiem mineralnym i pomalowaniu go farbą silikonową. Nie jestem tylko zdecydowana co do koloru. Ale ten Twój bardzo mi się podoba O kamyczkach wokół domu też myślę, ale słyszałam, że teraz bardzo trudno je dostać . Czy Ty miałaś jakieś kłopoty z dostawą ? . Czy w Waszym regionie są one dostpne bez problemu Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ceny kamyczków nie podam teraz -muszę poprosić Sławka żeby tu zajrzał i odpowiedział na pytania cenowe - bo to jego działka Z kamyczkami u nas nie ma problemu, mamy blisko żwirownie Tynk jest firmy Quick baranek 2 mm barwiony w masie Numer 186 i ma jeszcze jakiś symbol SPS. Dziękuje w imieniu dziewczynek jestem z nich DUMNA JAK PAW i widzę że mam naprawdę wspaniałe dziewczynki Z czego starszą koledzy mężą nakazują trzymać za kratkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.06.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hej! super poczytać jak to dom niepostrzeżenie staje się tym własnie czym miał być - "wygodnym miesjcem do mieszkania" super! pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hej! super poczytać jak to dom niepostrzeżenie staje się tym własnie czym miał być - "wygodnym miesjcem do mieszkania" super! pozdrawiam gorąco Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.06.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Aga, no ja wczoraj zapomnialm, gapa zemnie... gratuluje prawa jazdy, niech sie jedzie dobrze, szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Aga - miło, że znowu jesteś . Gdzieś Ty się podziewała jak Cię nie było - strajkowałaś ? Przede wszystkim GRATULUJE Córkom wspaniałych wyników w szkole, a Wam takich wspaniałych Córek - nie dziwię się że jesteś dumna jak paw. Dom prezentuje się bardzo ładnie w nowym ubranku , a taką opaskę z kamyczków też zawsze chciałam mieć, ale nie mam z bliżej nieokreślonych powodów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Agatak długo czekałam na wieści ale warto było Domek prezentuje się pięknie w tym kolorku i z opaseczką z kamyków (robi się jakby luksusowo) Gratuluję córeczkom wyników w szkole Gratuluję prawa jazdy Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dzieki dziewczyny za miłe słowa Jeździ się bardzo fajnie, tylko na razie cały czas doprowadzamy autko do porządku Mam nadzieję że jak już wszystko zrobimy to będe z niego bardzo zadowolona Na trochę się zgubiłam ale mam nadzieję że teraz częściej już będę na Forum i w końcu nadrobię wszystkie zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Pewnie, że Cię Aga pamiętamy!! Gratulacje z powodu prawka i córek. Ponoć aktualnie zdać prawko to jest droga przez mękę.. Tym Bardziej gratuluję. Prośba o niezostawianie forum na tak długo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts