Anna Wiśniewska 10.07.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Bakcyl załapany, najważniejsze nastąpiło Życzę Ci, żebyś nie musiała już zbyt długo na tę ziemię czekać! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Adrainko nasz kamyczek kosztował 700 zł za 24 t. U nas nie ma z nim problemu za to mamy problem z ziemią Dzięki Aga ! Fajnie, że o mnie pamiętałaś Czy te 24 tony starczyło Ci do wysypania całej opaski ? Trochę się nawet dziwię, że aż tyle tego trzeba . A ile to wywrotek ? Masz problem z ziemią , czy nie ma u Was czarnoziemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 11.07.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Spóźniona mocno jestem ale życzę realizacji marzeń i wszystkiego dobrego. Niech Ci się szczęści bardzo fajne te kamyki i strasznie tanie kupowałam łupki piaskowca do akwarium to płacilam 30 zł ale za kg i wcale nie w sklepie akwarystycznym tylko w składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mamy dostep do wielkiego auta które bierze tak dużo A przyjechały jak dobrze pamietam chyba 2 auta ( dopytam męża to skoryguje ) mamy ten kamyk jeszcze przed domem zamiast kostki więc trudno mi ocenić ile poszło na opaskę U nas kamyk jest tani bo mamy w pobliżu dużo żwirowni Nio ziemi u nas poprostu nie ma a jak już gdzies jest to w takiej cenie że głowa pęka Więc czekam na tę w dobrej cenie tylko trochę to trwa Już starciłam nadzieję że uda nam się zrobić w ogrodzie cos przed urlopem. Cóż będziemy zakładać ogród na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jesień bardzo dobra pora na zakładanie ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jesień bardzo dobra pora na zakładanie ogrodu Żeby nas tylko zima nie zastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jesień bardzo dobra pora na zakładanie ogrodu Żeby nas tylko zima nie zastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mamy dostep do wielkiego auta które bierze tak dużo A przyjechały jak dobrze pamietam chyba 2 auta ( dopytam męża to skoryguje ) mamy ten kamyk jeszcze przed domem zamiast kostki więc trudno mi ocenić ile poszło na opaskę U nas kamyk jest tani bo mamy w pobliżu dużo żwirowni Nio ziemi u nas poprostu nie ma a jak już gdzies jest to w takiej cenie że głowa pęka Więc czekam na tę w dobrej cenie tylko trochę to trwa Już starciłam nadzieję że uda nam się zrobić w ogrodzie cos przed urlopem. Cóż będziemy zakładać ogród na jesieni Dzięki Aga ! A możesz zdradzić jaka u Was cena czarnoziemu - ta "co głowa pęka" ? Kurcze chyba się skuszę,by kamyczki z Waszych stron sprowadzić, bo u mnie nie do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Z kamykiem mnie poniosło przywioziono jedną wywrotkę Więcej było pospółki i mi się pomerdało Jeśli chodzi o ziemę to nie pamiętam ale ogłoszenie było tylko jedno i cena zwalała z nóg a potem się jeszcze okazało że ziemia jest nie najlepsza Więc czekamy na lepszą w dobrej cenie Tak mówi Sławek a ja się go słucham bo to jest jego działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Agus, a gdzie sie wybierasz na wakacje do Chorwacji? Czy macie zamiar odwiedzac tez Plitvice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Wybieramy się na Krk do miejscowości Malinska Nie wiem czy z tamtąd do Plitvic blisko ( szczerze mówiąż nie mamy w palnach żadnego zwiedzania tylko leniuchowanie ). Chyba że się coś na miejscu zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 A kontakt mailowy bedziesz mieć ze światem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Kolorek domu wyszedł pieknie Aga jak juz u was dokoła domu fajnie sie zrobiło, a ogród to niech czeka na swoją chwile Co do córek to widzisz jakie masz zuch kobietki w domu, zdolne, piękne. Niec tyko pękac z dumy Kolorek bardzo ładnie sie komponuje , o czymś podobnym marze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Chorwacja? ale fajnie będzie mieć (tak myślę - nigdy nie byłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Nie wiem dlaczego? No nie wiem dlaczego jeszcze mnie tu nie było? I jak to się mogło stać? Jutro nadrobię zaległości i przeczytam "Ciebie" od deski do deski. Bo zaczęło się dziś super ciekawie, ale jestem w pracy i juz dziś nie mogę. POzdrawiam Agnieszkę i Sławkaod Agnieszki i Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kze Nie wiem jak będzie z tym kontaktem andrzejka bardzio dziekuje za miłe słowa pękam z dumy pękam a jednocześnie już zaczynam się bać 1 roku w gimnazjum - bo postawiło to moje dziecię sobie bardzo wysoką poprzeczkę Elewcja wyszła tak jak chcielismy więc bardzo mnie cieszy że się podoba I już jest nawet skończona Ogród teraz to już napewno poczeka do jesieni Ivonesca My też jedziemy 1 raz więc wrażenia będą po przyjeździe, ale mam nadzieje że będzie SUPER scur Witam w moich skromnych progach, bardzo mi miło że dziennik się podoba ja również pozdrawiam imienników A Wy co budujecie i gdzie, na jakim jesteście etapie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wybieramy się na Krk do miejscowości Malinska Nie wiem czy z tamtąd do Plitvic blisko ( szczerze mówiąż nie mamy w palnach żadnego zwiedzania tylko leniuchowanie ). Chyba że się coś na miejscu zmieni Aga, daleko nie jest... Namawiam bardzo abyscie jednak zrobili sobie wycieczke...,jak juz tam tak blisko bedziecie, na pewno nie bedziecie zalowac... blizej stamtad niz z Polski... http://www.adriagate.com/pl/croatia/national_parks.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 [/b] Witam w moich skromnych progach, bardzo mi miło że dziennik się podoba ja również pozdrawiam imienników A Wy co budujecie i gdzie, na jakim jesteście etapie??? Witaj Aga, tak jak wczoraj pisałam dziś od rana pochłonęłam Twój dzinnik. Sporo było ale dałam radę. Ech, kobieto - dzielni ludzie jesteście i już Was lubię, choć jeszcze nie znam. Tak jak w którymś poście napisałaś: "już taka jestem, zobaczę kogoś i już wiem czy go polubię czy nie." Coś w tym jest. Ja podobnie. My chyba jesteśmy na podobnym etapie i podobnie wariacko (czytaj:szybko) to wszystko wyglądało. Mieszkamy od października 2006 r. pod Wrocławiem. Od maja 2007 ocieplamy się a w przyszłym tygodniu może będzie w końcu żółta elewacja. Mieszkamy na razie tylko na dole bo góra nie wykończona. Mamy nadzieję że w okolicach września uda nam się wprowadzić dzieciaki na górę i jakoś zdążymy. Pozdrawiam cieplutko Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zeljka dzieki za link bedziemy myśleć scur U nas jeszcze sporo brakuje ale i tak jesteśmy szczęśliwi że nam się udało, teraz tempo trochę spadło bo zaczeliśmy żyć normalniej tzn. nie cała kasa na dom i dlatego jedziemy na wakacje choć pewnie za tą kasę można by było zrobić znowu trochę w domku Życzę Wam żeby Wasze palny się powiodły Skoro mieszkacie pod Wrockiem to może kiedyś uda nam się spotakć bo My we Wrocławiu bywamy bardzo często Nie wiem czy jesteśmy dzielni to mój trochę wredny jedynaczy charakterek nam pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Aga - a ja do ciebie zawędrowałam dziś z pytaniem dotyczącym lodówki. Bo użytkujesz takowa już jakiś czas Ty masz ją normalnie stojąca - u mnie jest zabudowana z dwóch boków i od góry. Powiedz mi, czy zauważyłaś, że jest ona ciepła - tzn, że całe boki i góra od zewnątrz są ciepłe w dotyku. W środku chodzi ok i nie sygnalizuje żadnych błędów. Nie wiem, czy to wina obecnych upałów. Czy tak po protu działają nofrosty Ale boje się, że ta obudowa coś psuje i boję się zużycia sprzętu i prądu. Z drugiej strony od boku jest 1 cm luzu z każdej strony a od góry jakieś 5 cm. I normalnie ściana z tyły - bez zabudowy. Co o tym myślisz? Czy to normalne zjawisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts