scur 23.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 scur U nas jeszcze sporo brakuje ale i tak jesteśmy szczęśliwi że nam się udało, teraz tempo trochę spadło bo zaczeliśmy żyć normalniej tzn. nie cała kasa na dom i dlatego jedziemy na wakacje choć pewnie za tą kasę można by było zrobić znowu trochę w domku My też postanowiliśmy, chociaż na krótko, ale wyjechać z dzieciakami. I barzdo się z tego cieszę bo już 2 lata nie byliśmy na wspólnym urlopie. Planujemy Bieszczady, ech już nie mogę się doczekać. Życzę Wam żeby Wasze palny się powiodły Skoro mieszkacie pod Wrockiem to może kiedyś uda nam się spotakć bo My we Wrocławiu bywamy bardzo często Zapraszamy bardzo serdecznie. Będzie nam miło poznać imienników. Nie wiem czy jesteśmy dzielni to mój trochę wredny jedynaczy charakterek nam pomógł Cokolwiek to było, dobrze jest !!! Trzeba marzyć i te marzenia realizować . Inaczej staniemy w miejscu - a tego byśmy przecież nie chcieli. Pozdrawiam bardzo serdecznie Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Na forum jest cała masa Agnieszek Sama też należę do tego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Iga moja lodówka też jest ciepła i nic jej nie dolega, nawet kiedyś wino się od niej zagrzało bo stało blisko Ja przyjęłam że skoro nic jej nie dolega to tak ma być Iga ale ona ma jeszcze męża Sławka scur pewnie jak wrócimy z urlopu to skorzystamy z zaproszenia Czasami moje marzenia przyprawiają mojego Sławka o zawrót głowy, ale jakoś daje rade i wytrzymuje ze mną już ładny kawałek czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Iga, te lodowki tak maja moja tez tak ma ale juz piec lat chodzi i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Iga, te lodowki tak maja moja tez tak ma ale juz piec lat chodzi i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ale jakoś daje rade i wytrzymuje ze mną już ładny kawałek czasu e tam daje rady, kocha Cie po prostu i juz, co tu ukrywac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 24.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Na forum jest cała masa Agnieszek Sama też należę do tego grona Kiedy chodziłam do LO w równoległej klasie było 14 czy 16 . Normalnie jak Burek... Ale kocham to swoje imię i nie chciałbym innego. Chciałam nawet córce dać na imię Agnieszka ale mążula się nie zgodził. Nie rozumiem dlaczego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 24.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Iga ale ona ma jeszcze męża Sławka I dziecka też chyba w tym samym wieku. scur pewnie jak wrócimy z urlopu to skorzystamy z zaproszenia No to supcio Czasami moje marzenia przyprawiają mojego Sławka o zawrót głowy, ale jakoś daje rade i wytrzymuje ze mną już ładny kawałek czasu U nas jest tak, że ja coś sobie wymyślę, mniej wiecej się określę, ale do końca nie wiem jak by to miało być. Sławek to uzupełnia, realizuje i ..... juz jest. On wszystko potrafi i wszystko widzi zanim to jeszcze zrobione nie jest a ja.... no cóż, ze mną jest trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to mnie dziewczyny uspokoilyscie Przynajmniej wiem, ze cieplo wokol lodowki to normalna rzecz No i zeby wina obok nie stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ale jakoś daje rade i wytrzymuje ze mną już ładny kawałek czasu e tam daje rady, kocha Cie po prostu i juz, co tu ukrywac.... Na moje szczęście kocha mnie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No to mnie dziewczyny uspokoilyscie Przynajmniej wiem, ze cieplo wokol lodowki to normalna rzecz No i zeby wina obok nie stawiac Najważniejsze to wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 scur Ja za swoim imieniem nigdy nie przepadałam właśnie dlatego że gdzie ktoś zawołał to Agnieszka Teraz już się przyzwyczaiłam Co do dzieci to rzeczywiście w bardzo podobnym wieku moje panny 13 i 8 Ja zawsze wymyślam i drąże temat ale jak Sławciu załapie to już idzie z górki dobrze że mam sposoby na przekonywanie tego mojego chłopczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 26.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Co do dzieci to rzeczywiście w bardzo podobnym wieku moje panny 13 i 8 moje panny też podobnie 14 i 9 tak się chciałam wtrącić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Co do dzieci to rzeczywiście w bardzo podobnym wieku moje panny 13 i 8 moje panny też podobnie 14 i 9 tak się chciałam wtrącić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 27.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ładnie to tak się z kogoś śmiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A tam zaraz śmiać - ja się do Ciebie tak śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Agusia - cudownego odpoczynku! Bawcie się dobrze i nicnieróbcie A potem wracajcie z naładowanymi akumulatorami (o ile to w ogóle możliwe, mieć bardziej naładowane niż Ty na codzień ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Papa, bawcie sie dobrze i odpoczywajcie, odpoczywajcie, odpoczywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 28.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A tam zaraz śmiać - ja się do Ciebie tak śmieje :lol: Aga skutecznego wypoczywania i udanych wakacji pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Dzieki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts