kze 29.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja również przyłączam sie do zyczeń udanych wakacji! Nie ma to jak odpocząc... W końcu cały czas coś jeszcze budujecie, więc wypoczynek jak najbardziej nalezy sie Tobie.. Nabieraj siły do ostniego rzutu wykańczania domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 MIŁEGO ODPOCZYNKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Bawcie się świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Skoro mieszkacie pod Wrockiem to może kiedyś uda nam się spotakć bo My we Wrocławiu bywamy bardzo często no chyba Cię ukatrupię po powrocie z wakacji we Wrocławiu bywać często a do nas nie zajrzeć proszę o poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ivo obiecuje poprawę. Dziękuje wszytskim za życzenia wypoczynek był bardzo udany - szkoda tylko że tak szybko minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 to się już cieszę na tę poprawę mam nadzieję że wypoczęliście i podróż Was za dużo nie zmęczyła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Mam zamiar skrobnąc coś w dzienniku Wypoczeliśmy i podróż nie była taka straszna, było poprostu SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Mam zamiar skrobnąc coś w dzienniku no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Mam zamiar skrobnąc coś w dzienniku no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.08.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Agusiaaa,jestes juz, a bedom jakiej fotki urlopowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Agusiaaa,jestes juz, a bedom jakiej fotki urlopowe? Będą, będą tylko musicie uzbroić się w cierpliwośc bo coś nam net nawala Zapytam tylko jak Ty mogłaś zostawić ten kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Agus, czemu mi sie zdjecia nie chca powiekszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Agusiaaa,jestes juz, a bedom jakiej fotki urlopowe? Będą, będą tylko musicie uzbroić się w cierpliwośc bo coś nam net nawala Zapytam tylko jak Ty mogłaś zostawić ten kraj Wszyscy mnie pytaja. Ja sama tez sie pytam... To moj maz jest winien! Bo mnie sobie ustrzelil i zgupialam.., ale po woli wracam do siebie i chyba na starosc tam wroce... musze tylko troszke w nowym domku pomieszkac i poczekac na meza emeryture... Wtedy ja jego zabieram z powrotem... jaki to byl film.., return to eden...., o .., pasuje tytul... Bede nad morzem przyjmowac gosci z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 O bardzo mi się ten pomysł podoba, a po odwiedzinach w Twoim kraju wiem już skąd u nas taki duszek Co do zdjęć zaraz będę sprawdzać co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Już znalazłam powód i zaraz to poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Aga ale super wakacje - spojrzałem na Twoje fotki i TEŻ TĘSKNIE! bylismy w zeszłym roku......w tym sie nie udało ale jeszcze tam wrócimy! pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 My byliśmy 1 raz i się zakochalismy na pewno jeszcze tam wrócimy i już tęsknię Cieszę się że fotki się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja również obejrzałam fotki i też tęsknię choć tam nigdy nie byłam . A co z Abim? Był z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Olcia kraj godny polecnia nawet z małym dzieckiem Co do Abiego wraz z kocicą byli u mojej teściowej na wsi, Abiś raczej by nie wytrzymał takiej drogi a i nam byłoby by raczej ciężko znieś tę podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 aga , jeszcze raz powtorze : piekne te widoczki z Chorwacji zadaszenie takie....patriotyczne powiedzialabym trawka urosnie, pojnik tez nie martw sie Frosia bo ta Chorwacja to SUPER kraj dlatego ma takie widoczki Patryiotyczne powiadasz o tym nier pomyślałam Co do trawki to najpierw trzeba ją posiać bo na razie mamy bujną koniczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts