Ivonesca 24.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 aż sie cieplej mi zrobiło jak pooglądałam te zdjęcia z wakacji kusi mnie ta Chorwacja, ale długa droga trochę mnie przeraża zadaszenie o nazwie "patriotyczne" całkiem ciekawe u nas też jest tak gorąco na tarasie którego cały czas nie ma, że chyba musimy pomyśleć coś od razu o zadaszeniu, bo sie ugotujemy PS. co to jest - spadochron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Aga, Chorwacja jest piękna , też miałam okazję się o tym przekonać dwa lata temu i tak jak Ty obiecuję sobie, że tam wrócę . Jak człowiek "naładuje akumulatory", to potem cały rok - do następnych wakacji - ma siły i ochotę do działania (i wykańczania domku) Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 zadaszenie o nazwie "patriotyczne" całkiem ciekawe u nas też jest tak gorąco na tarasie którego cały czas nie ma, że chyba musimy pomyśleć coś od razu o zadaszeniu, bo sie ugotujemy PS. co to jest - spadochron? Też mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 aga , jeszcze raz powtorze : piekne te widoczki z Chorwacji zadaszenie takie....patriotyczne powiedzialabym trawka urosnie, pojnik tez nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ivo strzał w 10 - spadochron, a dokładnie SW-5 - spadochron, który najbardziej podoba się mojemu mężowi i na którym kiedyś sam skakał a teraz, sama czasza umila nam dni na tarasie i przywraca wspomnienia Oj się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Agusia, zadaszenie bombowe! Mebelki ogrodowe sa jak najbardziej ok. Teraz mnie zlinczuja, ale plastykowe przynajmniej sie tak nie starzeja jak drweno, zmoknac moga i w ogole... My mamy plastykowe co jeszcze ekipy budowlane z tego korzystaly i sie siedzi i jest ok, choc widac ze juz swoje przeszly. A Ty nowe masz, wiec nie marudkaj. p.s. Ale piekna ta Chorwacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ja już dawno nie marudzę i cieszę się tym co mam Co do mebli może masz rację ale zawsze mogę pomarzyć o bardziej ekslkuzywnych mebelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 wiem, wiem, co jak co, ale do marudnych to Ty nie nalezysz ja tez marze o lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 wiem, wiem, co jak co, ale do marudnych to Ty nie nalezysz ja tez marze o lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Tu na forum Chorwacja panuje urlopowo- pieknie tam jest. Tez miałam się wybrać, ale może w przyszłym roku Zadaszenie masz nieziemskie - i ta za sprawą przedmiotu i wyglądu Ale fajnie mieć zadaszony taras co? A na mebelki się ciesz- bo praktycze są Ja też chciałam kupić drewniane meble na taras (tylko, że u mnie bbrak tarasu) a w sobote trafiłam na promocję i kupiłam plastiki po 20zł. I jestem szczęśliwa bardzo- więc bądź razem ze mną I życzę, aby powojnik wyrósł wam bujnie! To bardzo fajne pnącze i widzę, że wybrałas piekny kolor kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Iga moje mebelki też mnie cieszę i to bardzo, cały zestaw wyszedł mniej niż 100 Dzieki za życzenia, kolorek powojnika wybirał mężulek Fjanie mieć i taras i zadaszenie, tym bardziej, że zadaszenie jest takie sentymentalne i nie tuzinkowe Co do Chorwacji jest cudowna więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.08.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Oryginalnośc zawsze jest fajna. Sąsiedzi patrzą i zazdroszczą. Gratuluję pomysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Aniu dzieki ale muszę się przyznac że pomysł jest zaczerpnięty własnie z czasów kiedy sie poznaliśmy, Sławek skakał, przebywalismy na obozie i tam zawsze stała rozłożona czasza, która chroniła od słońca przy obozowych posiłkach, pogaduchach itp. Mamy nawet stare zdjęcie jak sie całujemy pod taka czaszą , a były to jedne z 1 pocałunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.08.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mamy nawet stare zdjęcie jak sie całujemy pod taka czaszą , a były to jedne z 1 pocałunków Fiu, fiu!!! Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.08.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 To nie byle jakim wspomnienim oddajesz sie (a wlasciwie oddajecie sie) na waszym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Pisałam że sentymentalne zadaszenie i bylismy wtedy tacy piekni i młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No już nie przesadzaj Teraz też tacy jesteście - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No już nie przesadzaj Teraz też tacy jesteście - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. tylko bagaż doświadczeń trochę większy i siedzi się wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.08.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Pomysł ze spadochronem bomba I nie wiem co bardziej jest bombowe, czy to że tak skutecznie zasłania czy że siedząc pod nim wracają wspomnienia (wasze oczywiście) Teraz myślę co ja mogę wydłubać ze starych czasów żeby wykorzystać w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Secam jeste jeszcze jeden bombowy motyw, ale to tylko dla Sławka trzepot tej szmaty zbliżony do tego w powietrzu Ja nie skakałam więc mam tylko naziemne wspomnienia Oczywiście dzięki za miłe słowa i za odwiedziny zawsze zapraszam Myśl, myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts