Sonika 08.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Aga prześlę Ci jakieś fotki nie ma sprawy, choć za wiele do ogladania to nie ma i niestety trochę to potrwa bo nie mamy interku w domu a w pracy nie zawsze jest czas Soniko dziękuję za pozdrowienia i też podrawiam serdecznie Dla mnie też, dla mnie też Monka- bardzo proszę i również pozdrawiam bardzo serdecznie. Aguś Ciebie także oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Kze spędziłam trochę czasu na lotnisku Soniczko ja Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Kze spędziłam trochę czasu na lotnisku ... To widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kze spędziłam trochę czasu na lotnisku ... To widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ivo droga nie jest taka straszna, nie ma się czego bać. Sam stan dróg i autostrad w Chorwacji (przynajmniej tych uczęszczanych przez turystów) jest naprawdę rewelacyjny. Nie ma tłoku. Autostrada do samego Splitu Także spokojnie możesz planować przyszłoroczne wakacje myślisz? hmmmm czyli temat trzeba przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Aga - z tym lataniem to mnie też zaskoczyłaś no ale w końcu Góra Szybowcowa w pobliżu a czytałaś tę książkę o lataniu którą tłumaczyła AgnesK? Ja sobie przyczytałam z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Aga - z tym lataniem to mnie też zaskoczyłaś no ale w końcu Góra Szybowcowa w pobliżu a czytałaś tę książkę o lataniu którą tłumaczyła AgnesK? Ja sobie przyczytałam z ciekawości... Ivo dokładnie taka bliskośc zobowiązuje mąż spadochroniarz tym bardziej Co do ksiązki nie czytałam, ale może kiedyś kto wie, ogólnie to nie moja tematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Aga - z tym lataniem to mnie też zaskoczyłaś no ale w końcu Góra Szybowcowa w pobliżu a czytałaś tę książkę o lataniu którą tłumaczyła AgnesK? Ja sobie przyczytałam z ciekawości... Ivo dokładnie taka bliskośc zobowiązuje mąż spadochroniarz tym bardziej Co do ksiązki nie czytałam, ale może kiedyś kto wie, ogólnie to nie moja tematyka moja tematyka również nie - ale po prostu byłam ciekawa co takiego tłumaczyła Agnes gdy nie było jej długo na forum poza tym gdzieś kiedyś zetknęłam sie z nazwiskiem Hanna Reitsch i zaciekawił mniue jakiś kawałek jej życiorysu jakbyś sie zdecydowała kiedyś na czytanie to daj znać - prześlę Ci książkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 dzięki Ivo może kiedyś się zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Pozdrawiam Agusie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzieki Trochę się zaniedbałam ale obiecuję poprawę, tylko niech mi troche nerw przejdzie i czasu będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzieki Trochę się zaniedbałam ale obiecuję poprawę, tylko niech mi troche nerw przejdzie i czasu będzie więcej A ten nerw to na jaki temat , jeśli wolno ? Też pozdrawiam Agusię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Sonika nerwy są związane z ogrodem zawsze wiedziałam że to bedzie najtrudniejszy temat w naszej budowie i to się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Tzn. denerwujesz się, że nie robisz, czy robisz i się denerwujesz, że robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Tzn. denerwujesz się, że nie robisz, czy robisz i się denerwujesz, że robisz ? Że nie robimy bo wszytsko jakoś idzie pod górę, a teraz to już na 100 % bedzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Tzn. denerwujesz się, że nie robisz, czy robisz i się denerwujesz, że robisz ? Że nie robimy bo wszytsko jakoś idzie pod górę, a teraz to już na 100 % bedzie wiosna a co gdzies wyjezdzasz na dluzej ze czasu nie masz Aga, czy na wiosne czy na jesien .... tak z drugiej strony tz optymistycznej, to co za roznica przeca nic nie ucieka, czasu macie jeszcze z paredziesiat lat, to czym sie martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Mohag wyjeżdżam ale tylko na weekend za tydzień, a czasu nie ma bo rok szkolny w toku, a jak to na początku duzo spraw na głowie Niby wszystko prawda z tym ogrodem tylko strasznie mnie denerwuje ta breja w "ogrodzie" Dziś są jakies ruchy w temacie ale idzie to wszystko lekko pod górkę Nie pozostaje mi jednak nic innego jak cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 To sie na ta bryje nie patrz powies jakies ladne firanki i po sprawie a cierpliwosci to juz sie chyba przy budowie nauczylas A tak na powaznie to pomysl sobie ze wiosna jest duzo przyjemniej wszystko w ogrodzie robic, no i efekty nasadzeniowe mozna juz w lecie ogladac. Wmow sobie ze tak bedzie lepiej dla ogrodu i daj mu teraz odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Mohag dzieki za rady ale patrzę za okno i już tej brei coraz mniej Bedzie dobrze, nawet słńce wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 agusia, co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts