Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Aga prześlę Ci jakieś fotki nie ma sprawy, choć za wiele do ogladania to nie ma :roll: i niestety trochę to potrwa bo nie mamy interku w domu a w pracy nie zawsze jest czas :wink:

Soniko dziękuję za pozdrowienia i też podrawiam serdecznie :D

Dla mnie też, dla mnie też Monka- bardzo proszę :D i również pozdrawiam bardzo serdecznie.

Aguś Ciebie także oczywiście :D .

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ivo droga nie jest taka straszna, nie ma się czego bać. Sam stan dróg i autostrad w Chorwacji (przynajmniej tych uczęszczanych przez turystów) jest naprawdę rewelacyjny. Nie ma tłoku. Autostrada do samego Splitu Także spokojnie możesz planować przyszłoroczne wakacje :wink:

myślisz? hmmmm czyli temat trzeba przemyśleć ;-)

Aga - z tym lataniem to mnie też zaskoczyłaś ;-) no ale w końcu Góra Szybowcowa w pobliżu ;-)

a czytałaś tę książkę o lataniu którą tłumaczyła AgnesK? Ja sobie przyczytałam z ciekawości...

Ivo dokładnie taka bliskośc zobowiązuje :wink: :) mąż spadochroniarz tym bardziej 8)

Co do ksiązki nie czytałam, ale może kiedyś kto wie, ogólnie to nie moja tematyka :-?

Aga - z tym lataniem to mnie też zaskoczyłaś ;-) no ale w końcu Góra Szybowcowa w pobliżu ;-)

a czytałaś tę książkę o lataniu którą tłumaczyła AgnesK? Ja sobie przyczytałam z ciekawości...

Ivo dokładnie taka bliskośc zobowiązuje :wink: :) mąż spadochroniarz tym bardziej 8)

Co do ksiązki nie czytałam, ale może kiedyś kto wie, ogólnie to nie moja tematyka :-?

moja tematyka również nie - ale po prostu byłam ciekawa co takiego tłumaczyła Agnes gdy nie było jej długo na forum 8) poza tym gdzieś kiedyś zetknęłam sie z nazwiskiem Hanna Reitsch i zaciekawił mniue jakiś kawałek jej życiorysu

jakbyś sie zdecydowała kiedyś na czytanie to daj znać - prześlę Ci książkę

pozdrawiam

• 3 weeks później...
Tzn. denerwujesz się, że nie robisz, czy robisz i się denerwujesz, że robisz :wink: :roll: ?

Że nie robimy bo wszytsko jakoś idzie pod górę, a teraz to już na 100 % bedzie wiosna :evil:

a co gdzies wyjezdzasz na dluzej ze czasu nie masz :wink: Aga, czy na wiosne czy na jesien .... tak z drugiej strony tz optymistycznej, to co za roznica :lol: przeca nic nie ucieka, czasu macie jeszcze z paredziesiat lat, to czym sie martwisz :lol:

Mohag wyjeżdżam ale tylko na weekend za tydzień, a czasu nie ma bo rok szkolny w toku, a jak to na początku duzo spraw na głowie :o :roll:

Niby wszystko prawda z tym ogrodem tylko strasznie mnie denerwuje ta breja w "ogrodzie" :evil:

Dziś są jakies ruchy w temacie ale idzie to wszystko lekko pod górkę :o :roll:

Nie pozostaje mi jednak nic innego jak cierpliwość :-?

To sie na ta bryje nie patrz 8) powies jakies ladne firanki i po sprawie :lol: a cierpliwosci to juz sie chyba przy budowie nauczylas :wink:

A tak na powaznie to pomysl sobie ze wiosna jest duzo przyjemniej wszystko w ogrodzie robic, no i efekty nasadzeniowe mozna juz w lecie ogladac.

Wmow sobie ze tak bedzie lepiej dla ogrodu i daj mu teraz odpoczac :wink:

• 1 month później...