Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Fajnie, że się zmobilizowałaś Aga i skrobnęłaś małe conieco.

U nas też wszystko idzie pomału, a tyle jeszcze do zrobienia i wciąż trzeba się za kieszeń trzymać, a kieszeń pustawa :-?.

U nas tak jak napisałąm wszelkie zasoby pożera mój mąż ale co tam dach nad głową jest z resztą jakoś będzie

I tak trzymać :D ! Fajnie, że macie swoją firmę. Teraz to trudny okres, ale jak się rozkręci to wszystko zapniesz na ostatni guzik :D .

Ale w sumie to kopać ugór mogłabyś już zacząć :wink: .

A jak Abiś?

Witaj Aga :-)

tez nie byłam na zlocie :cry: ale zawirowania w pracy mam straszne :-(

...i znów przyjdzie mi zmieniac robotę :-( ale za to bedę miała chyba przypadkiem długie wakacje ;-) częściowo chyba bedę w karkonoszach więc przyjadę na zwiady i zobaczę czy zrobiłas coś z ogródkiem :lol: 8) :wink: :p

...pamietasz jak ja marudziłam? a teraz strasznie lubie sie w nim grzebac 8)

...chyba jakies fotki musze zrobić żeby Ci pokazac że na ugorze tezmoże byc potem ładnie :-)

pozdrawiam cieplutko

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Aguś kochana gdzie jesteś?

Bo ja tu wpadłam pogadać o zyciu i jak ciężko się za coś zabrać - nawet za skrobanie na forum :wink: jak się już mieszka.

A jak firma małżonka? Wiem jak to jest -mój też rozkręca - bez kredytu i pracując na etacie, bo trzeba mieć na to forsę :roll: Powiedz mi proszę,że się u was udało :roll: :D

Jakieś wakacje na widoku - czy już po?

• 3 weeks później...

Ależ mi wstyd że tak długo nie pisałam :oops: ale cóż życie jest jakie jest.

Rozpoczynam kolejną próbą powrotu na Forum, mam nadzieję że tym razem już mi się uda wrócić na dobre :)

Maluszku bardzo dziekuję za życzenia :) mam nadzieję że na drugi rok dotrę do tej stolycy bo już się troszkę za nią stęskniłam :)

Kze mój mąz cały czas w handlowej, dokładnie kosmetyczno - chemiczna :)

Iga interes jakoś idzie, choć wiadomo na początku jest cięzko, ale dajmy radę więc ja uważam że jest dobrze :) Już jesteśmy po wakacjach, udało nam się wyskoczyć na tydzień do Tunezji :)

Pozdrawiam Was gorąco i mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie :)

Pamiętamy pamiętamy :lol: :wink:

Bym pooglądała coś u starych znajomych - fotki zawsze w cenie :wink:

No ale sama jestem nie lepsza, więc się nie mogę doczepiać :wink:

A co do ogrodu to polecam wsadzanie kopcowanych roślin - np. iglaków na jesień właśnie. U mnie się to sprawdziło i przy suchej wiośnie oraz poczatku lata to te rośliny wsadzone na jesień były znacznie wytrzymalsze.

trzymam kciuki :D