Maluszek 27.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no to lecę czytaćTam prawei nei ma co czytać ogólny brak kasy Aga - to tak ja u nas i pewnie znowu trzeba będzie zrezygnować z wykończenia chałupy od zewnątrz bo to kosztuje koszmarne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 U nas tak jak napisałąm wszelkie zasoby pożera mój mąż ale co tam dach nad głową jest z resztą jakoś będzie Najbardziej to bym chciłą zamknąc ogrodzenie i to stoi na 1 miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 U nas spłata kredytów. Tak więc powolutku coś robimy w domu ale chciałam już wykończyć dom od zewnątrz a tu taki szok cenowy - może uda nam się w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 U nas spłata kredytów. Tak więc powolutku coś robimy w domu ale chciałam już wykończyć dom od zewnątrz a tu taki szok cenowy - może uda nam się w przyszłym roku. Powoli powoli i jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Fajnie, że się zmobilizowałaś Aga i skrobnęłaś małe conieco. U nas też wszystko idzie pomału, a tyle jeszcze do zrobienia i wciąż trzeba się za kieszeń trzymać, a kieszeń pustawa . U nas tak jak napisałąm wszelkie zasoby pożera mój mąż ale co tam dach nad głową jest z resztą jakoś będzie I tak trzymać ! Fajnie, że macie swoją firmę. Teraz to trudny okres, ale jak się rozkręci to wszystko zapniesz na ostatni guzik . Ale w sumie to kopać ugór mogłabyś już zacząć . A jak Abiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ugór się kopie, ale ja mam zakaz takich prac więc Sławek sam sie z tym męczy a oprócz kasy to ta jego firma pochłania jeszcze czas Ale wierze że z czasem wszytsko się unormuje Abiś zyje sobie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 a fotki nowe gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.05.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 a fotki nowe gdzie? no właśnie Aga przykro mi, że nie będziesz a zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jeszcze nei zrobione Mi też przykro ale cóż tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Aga - mam nadzieję, że w przyszłym roku się spoktamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Na pewno uda Ci się z tym ogródkiem. Trzymam kciuki za powodzenie biznesu Twojego męża. A w jakiej branży działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witaj Aga tez nie byłam na zlocie ale zawirowania w pracy mam straszne ...i znów przyjdzie mi zmieniac robotę ale za to bedę miała chyba przypadkiem długie wakacje częściowo chyba bedę w karkonoszach więc przyjadę na zwiady i zobaczę czy zrobiłas coś z ogródkiem ...pamietasz jak ja marudziłam? a teraz strasznie lubie sie w nim grzebac ...chyba jakies fotki musze zrobić żeby Ci pokazac że na ugorze tezmoże byc potem ładnie pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Aga - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Roza_-_klasyka_156.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Agusia gdzie sie podzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Aguś kochana gdzie jesteś? Bo ja tu wpadłam pogadać o zyciu i jak ciężko się za coś zabrać - nawet za skrobanie na forum jak się już mieszka. A jak firma małżonka? Wiem jak to jest -mój też rozkręca - bez kredytu i pracując na etacie, bo trzeba mieć na to forsę Powiedz mi proszę,że się u was udało Jakieś wakacje na widoku - czy już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ależ mi wstyd że tak długo nie pisałam ale cóż życie jest jakie jest. Rozpoczynam kolejną próbą powrotu na Forum, mam nadzieję że tym razem już mi się uda wrócić na dobre Maluszku bardzo dziekuję za życzenia mam nadzieję że na drugi rok dotrę do tej stolycy bo już się troszkę za nią stęskniłam Kze mój mąz cały czas w handlowej, dokładnie kosmetyczno - chemiczna Iga interes jakoś idzie, choć wiadomo na początku jest cięzko, ale dajmy radę więc ja uważam że jest dobrze Już jesteśmy po wakacjach, udało nam się wyskoczyć na tydzień do Tunezji Pozdrawiam Was gorąco i mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pamiętamy pamiętamy Bym pooglądała coś u starych znajomych - fotki zawsze w cenie No ale sama jestem nie lepsza, więc się nie mogę doczepiać A co do ogrodu to polecam wsadzanie kopcowanych roślin - np. iglaków na jesień właśnie. U mnie się to sprawdziło i przy suchej wiośnie oraz poczatku lata to te rośliny wsadzone na jesień były znacznie wytrzymalsze. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Iga mam mocne postanowienie poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.08.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Aga Ty tutaj nic nie postanawiaj tylko właź na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Aga Ty tutaj nic nie postanawiaj tylko właź na FM Staram się , nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts