Aga J.G 15.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Dzieki wszystkim za miłe słowa Początek musi byc udany i cała budowa też bo skoro maj to mój ulubiony miesiąc, moje córki są z maja Whisper ma urodziny, Sonika imieniny musi byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Agunia, Ty masz prąd - ja potrzebuję Ja mam gruz Ty potrzebujesz . Przepędź każdego, kto przywiezie ci w ramach gruzu beton komórkowy. Diabelstwo przy pierwszym deszczu mięknie, potem przejężdża ciężkie auto, to się kruszy a potem (tak zapowiedział mi mój majster budowlany) zrobi siez tego papka. Ja wysypałam trochę tego na droge i podobno mam się już bac jesieni Trzymam mocno kciuki za was Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 O kurka, dopiero wypatrzyłam twoje zdjęcia A my daliśmy kabel 5x6 (kurde..albo 6x5... no jakoś tak w każdym razie ). A pierwsza zabudowa pikna Aga, nie miałaś krótkiego uczucia paniki? Ja pamietam, że jak zobaczyłam pierwszą koparę, tego potwora na działce, zwały ziemi, to pomyślałam sobie: "Jezu, czy myśmy powariowali???" A dzięki zdjęciu 99 chyba wreszcie uda mi sie zlokalizować Waszą działkę Aga ja tam na tych kablach sie nie znam taki kazali kupić to kupiliśmy Panika jeszcze mnie nie ogarnęła może dlatego że koparkowy mnie wkurzył i miałam nerwa Skrzynka stoi na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Agunia, Ty masz prąd - ja potrzebuję Ja mam gruz Ty potrzebujesz . Przepędź każdego, kto przywiezie ci w ramach gruzu beton komórkowy. Diabelstwo przy pierwszym deszczu mięknie, potem przejężdża ciężkie auto, to się kruszy a potem (tak zapowiedział mi mój majster budowlany) zrobi siez tego papka. Ja wysypałam trochę tego na droge i podobno mam się już bac jesieni Trzymam mocno kciuki za was Marta Martka dzieki za radę z tym gruzem jak narazie dowozi to mój kuzyn i idą cegły, został nam najgorszy kawałek tzn. najbardziej podmokły my na tengruz wozimy jeszcze szlakę Ta częśc drogi która jest zrobiona jest już oki zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Aga, to nic, że musicie sami kopać pod kabel. Ale to Wasz kabel do Waszego prądu do Waszego domu. Będziecie to potem wspominać... Zresztą jestem pewna, że nieźle się przy tym bawiliście... Maj jest cudny, zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Jagna masz rację to nasz klabel i nasz piekna skrzynka Na szczęście nie musieliśmy pod niego kopać tylko go zakopać Jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Mój mąz dzielnie zakopał kabel i wszystko jest już na swoim miejscu Teraz chce za to 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Znaczy się - GOSPODARNY jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gospodarny gospodarny a teraz ja spalacam te 200 zł, taki scwany lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aga, wystaw mu fakturę za obiad, pranie i sprzątanie. Za cały miesiąc Powinno wystarczyć na niezłe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Cicho bądź Whisper bo jak on mi wystawi to ja na żadne zakupy do końca życia nie pójde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.04.2005 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Aga gratulki Fajna ta wszasza skrzynka z duszą Chetnych zapraszam Dzięęęęękuuuuuujeeeeemyyyyyyyy po przedszkolnemu Tak to jest jak nasza KB nie słucha co My do niej mówimy Może teraz zacznie sluchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Andrzejka z tym słuchaniem to jest tak niby ona słucha, potakuje a potem i tak wychodzi co innego Ludzie dajcie siłe do tej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To rzeczywiście dziwne te jej sluchanie Potakuje a robi swoje Ludzie dajcie siłe do tej kobiety Aga dasz radę bo cosik tak myślę, że silna bestyjka z ciebie jak sie zaprzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 21.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Aga, jak fajnie, że masz już prąd, ja do dzisiaj lecę na słupkach i prądzie budowlanym Cała reszta też Ci na pewno dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Te typy tak mają moja p. architekt podobnie ze mną rozmawiała. Nooo a dotrzymywaniu terminów nawet nie wspomnę dzisiaj byłyśmy umówione na 9 (na szczęście u mnie w pracy) i co Pani zjawiła sie ...o 15. No przecież to taki "letki" poślizg.... Aga ale skrzynkę to macie piękną też bym taką chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziewczyny dzieki Bo ona taka trochę roztrzepana najważniejsze że z poprawkami nie ma problemu kobitka ma ogromne kontakty, a wiecie jak to jest z tymi papierami, po znajomości to jakoś wszystko tak gładko idzie i nikt się nie czepia Dziwny ten nasz kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziewczyny dzieki Bo ona taka trochę roztrzepana najważniejsze że z poprawkami nie ma problemu kobitka ma ogromne kontakty, a wiecie jak to jest z tymi papierami, po znajomości to jakoś wszystko tak gładko idzie i nikt się nie czepia Dziwny ten nasz kraj Aga ja mam podobnego kierownika budowy- mam na myśli te znajomości bo ze sluchaniem nas to nie wiem jeszcze jak z nim bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 aga: ladna ta twoja skrzynka z prundem.. widac odrazu porządek.. trzymam kciuki za powodzenie z woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts