Aga J.G 28.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Trzecia i ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 OK,OK,OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Aga ..... ja już wiem ..... zamieniasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Aga ..... ja już wiem ..... zamieniasz sie Czytałam, ale ja nadal nie wiem Mój dzieć jest uparty, teraz mamy wizyte 5.02 zobaczymy może cos się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to już całkiem niedługo, może się maleństwo tym razem pokaże A tak w sprawie ilości słyszeliście ostatnio o narodzinach ośmioraczków Kasiu, andrzejko witajcie, dawno was nie widziałam, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Monka pozdrowionka jak ten czas ucieka Aga cały czas trzymam kciuki, rozumiem, ze ma być dziecię z "ptaszkiem" pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 30.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Aga J.G. czy Ty mnie jeszcze pamiętasz?! Pewnie nie Przeglądam sobie to tu to tam , przeglądam.... i przeglądam i powoli... baaaardzo powoli zaczyna do mnie docierać co mi w Twym podpisie miga. Jak dotarło to z siłą gromu z jasnego nieba!!!! GRATULUJĘ!!! Z całego serca gratuluję i strasznie się cieszę że dane mi było nim urodzisz! Superowo lekkiego i szybkiego rozwiązania życzę. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Kasiu mógłby być ptaszek bo to moje odwieczne marzenie, ale po tym co przeszłam, to chcę urodzić zdrową dzidzię reszta już mi obojetna Monka zobaczymy czy wredziolek się pokaże anetmar dziekuję bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aga to trzymam kciuki za zdrowe dziecię, jak będzie z ptaszkiem to jeszcze lepiej a jak nie to Ci podrzucę jednego z moich ptaszków Zawsze marzyłam, żeby mieć dwóch synów. Niestety, udało mi się mieć dziecie dopiero za trzecim razem Młoda byłam i ciężko mi było na duszy ale się udało. Po czterech latach był drugi ptaszek bezproblemowo a po następnych 10 latach była małżeńska wpadka i Miras , cieszył się ze to będzie dzieweczka.Wmówił mi to i mu uwierzyłam I tak oto 1 kwietnia 2001 w niedzielę o 4 rano urodziłam trzeciego ptaszka, który jest oczkiem w głowie Pozdrawiam i buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No mój też mi wmawia że bedzie mój upragniony chłop, ale byle było zdrowe i oby donosci, reszta to dodatek. Jutro wizyta zobaczymy co tam słychać u dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aga na pewno bedzie dobrze a ja kciuki trzymam żeby dziecię się wreszcie ukazało w całej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No i jakie wieści Aga???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 I wiadomo już coś? dzień dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wczoraj nie miałam juz siły pisać. Wszystko jest w porządku, dzidzia rosnie cały czas jest duża około 2 tyg. starsza Najparwdopodobniej jest dziewczynką. Nadal oczywiście mamy się oszczędzać, ale mam nadzieje że wytrzymamy do końca marca chociaż Zresztą na dzień dzisiejszy i tak czeka na cc bo ułożenie jest posladkowe. Dziekuję wszytskim za troske i kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aga cieszę się że wszystko jest ok no i najważniejsze że maleństwo się dobrze rozwija coś mi się wydaje że Sławek ma monopol na dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Chyba tak Choć on cały czas twierdzi że to chłopak Nic to urodzi się to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aga Cieszę się, że z dzidzią wszystko ok. Teraz to już z górki- ja urodziłam moje bliźniaki właśnie w 30 tygodniu ciąży. Twój mąż ma monopol na dziewczynki, a mój na chłopców. Najważniejsze jest jednak zdrowie dzieci. Życzę duuuużo zdrówka i jeszcze trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dlatego ja już jestem spokojna bo wiem że wrazie czego dzidzia ma duże szanse I chyba ten spokój mi służy bo czuje się lepiej Jak widac główka najwazniejsza Gdzieś sie rodzą chłopcy, gdzieś muszą dziewczynki równowaga w przyrodzie musi być szkoda tylko że sprawiedliwie nie dzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Mojemu też dziewczynki dobrze wychodzą no ale my chcieliśmy drugą dziewczynkę no i życzenie się spełniło Aga nie takie cuda o usg słyszałam więc jeszcze wszystko jest możliwe Zdrowie najważniejsze, teraz z każdym dniem kruszynka ma większe szanse a że jest duża to jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dlatego nie nastawiam się na 100 % Ja zawsze chciałam syna, a mój S woli dziewczynki teraz chce chłopca tylko dlatego żebym w końcu miała co chcę i więcej nie truła o dzieci Nawet ostanio się śmiał że będę pisac oświadczenie że więcej dzieci mieć nie chcę Bo to trzecie to mój pomysł i trochę mi zeszło zanim namówiłam moją połówkę I obiecałam że trzy i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts