martynka1 11.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4244203105820.jpg Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju ,obfitości na świątecznym stole,niech Wam jajko dobrze smakujei dyngus w wodę obfituje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Najlepsze życzenia od starej znajomej http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/kartka_wlk09_new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Aga, to jutro? Czu juz? Trzyam wciaz kciuki dla naszych dziewczat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 dziękuję wszytskim za życzenia I bardzo przepraszam że ja ze swojej strony nikomu nic nie wysłałam, ale net nam troszkę siadł i dopiero dziś powrócił. Chyba był świąteczny odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 O! Widzę, że po ostatnim usg suwaczek się przesunął... do tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jesteś więc Malutka pojadła świątecznie i dalej czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 O! Widzę, że po ostatnim usg suwaczek się przesunął... do tyłu... Suwaczek się posunął do tyłu żeby mi nerwów nie psuć, a po Usg to już dawno powinniśmy być rozpakowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ale będzie numer jak sie okaże że to chłopaczek tak długo sie nie wykluwał imiona macie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ivo niby mamy ale tak jeszcze z pewną dozoą nieśmiałości E tam moje laski też przeterminowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.04.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ech - ja to wam powiem, że zajrzałam po przerwie na forum - patrze atu same suwaczki Aga - ja też trzymam kciuki I to zbiorowo, bo wokoło masa dzieci się nam rodzi Ivonesca - ty nie kracz - bo moje 2 koleżanki tak miały, ale w drugą stronę Cały czas miały być chłopaki a urodziły się dziewczyny Dopiero jest szok na porodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja tam napewno szoku nie przeżyję bo jakoś się na nic nie nastwaiłam, mam tylko jedno zyczenie żeby było zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Iga - o to właśnie chodzi, że fajnie by było jakbym wykrakała Agi dziewczyny by się ucieszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No nie watpię, że przy takiej ilości kobiet chłopak byłby oczekiwany Ale wsód mojej rodziny i znajomych same chłopaki się rodzą wieć ja zazdroszczę dziewczynki - jak chodzę ciuszki kupować to tak mnie zawsze ciągnie w te damskie różowe segmenty Takie słodkie są te ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja mam odwrotnie i te róże mnie do szału doprowadzają, więc mojej dziecię nie ma nic różowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja mam odwrotnie i te róże mnie do szału doprowadzają, więc mojej dziecię nie ma nic różowego Aga mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja mam odwrotnie i te róże mnie do szału doprowadzają, więc mojej dziecię nie ma nic różowego Aga mam to samo Jest tyle pieknych kolorów to się uparli na ten róż A mi się kojarzy z jedną panią i nie trawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No co wy gadacie! Ja kiedys nie znosiłam różu ale etraz na małych dziewczynakach taki blady - pudrowy to uwielbiam Aga - twoje dziewczyny to chyba faktycznie już nie w tym wieku - one chcą pewnie wyglądac trochę doroślej niż by wyglądały w różowych falbankach Ale się uśmiałam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Moje dziewczyny cóż starsza do niedawna była militarna, ale zaczyna bawić się kolorami, młoda ma różne stany, ale najbardziej lubi dziwaczne ubiory na szczęscie na razie tylko na podwórko się tak wybiera ale jak sie odstroi to mi wstyd przed sąsiadami, ale wolę to niżby miała do szkoły tak chadzać A ja pisałam o różu dla najmłodszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 różowi mówimy stanowcze nie nawet na małych dziewczynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts