Aga J.G 21.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Maksiu kciuki jak zawsze mile widziane Andrzejka znajomości są bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jak już jest prąd na budowie, to tak jakby krew zaczęła w żyłach płynąć. Jeszcze tylko cielsko trzeba do nich dobudować. Ale to już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Cielsko zacznie rosnąć w maju A teraz jeszcze rośnie droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Agus gratulujemy pradu i takiej slicznej skrzyneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Monis dzieki Skrzyneczka jest urocza bo stoi sobie samotnie ale juz niedługo nie będzie taka samotna i wtedy nie bede na nią patrzyc z sentymentem zawsze juz będzie 1 budowlą na naszej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2005 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Aguś Pewnie, że z sentymentem Nasza pierwsza budowla - domek z serduszkiem - została sprezentowana sąsiadowi, a teraz on też ja przekazała dalej - następnemu sąsiadowi Nadal wiec mozemy "cieszyć swe oczy" jej widokiem, tyle że z inego okna w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moja skrzynka jest nie przechodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.04.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No Aga teraz do Ciebie można spokojnie na herbatkę z prądem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.04.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Zapraszam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Nic nie widać jeszcze a forsy już poszło trochę. Jak to nie widać Widać , widać a że ścian jeszcze nie ma Już coraz bliżej ten czas No no ambitny ten plan geodeta, woda , deski na szalunki Caly czas dzialacie Na razie poszło 23 wywrotki gruzu i innego badziewia Nie za dużo tej swojej dzialki wywozicie No ale jak trzeba to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 26.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No nie widać tych murów, a one tak pięknie oko cieszą. Ale ma nadzieję, że już niedługo. My nic nie wywozimt z naszej działki, ten gruz to nam przywożą a utwardzmy nim drogę( może kiedyś nią będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 dzieki kochanie za uzupełnienie dziennika Droga jest piekna bo nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Piękna skrzyneczka... Jej zawartość równie wartościowa.......Ale ta weekenda będzie chyba najdłuższya.....Bo po nim następuje..TA... DAM!! BUDOWANIE CHAŁUPKI .Jejku...A tak poza tym ,czy w wolnych chwilach rozmawiacie na jakieś inne tematy, nie związane z budową???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Weekend nie będzie taki długi w piątek tyczenie potem trzeba robić drogę, ja w pracy - przeminie szybciutko A potem będzie TA DAM TA DAM Alfreda rozmawiamy rozmawiamy w końcu są dzieci bardzo absorbujące Poza pracą wszystko robimy razem i wtedy mamy czas na rozmowy typu domowe A i są jeszcze noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Droga jest piekna bo nasza Znaczy sie osobista To burżuje z was Prymulkową drogę macie - no, no Aga a planujesz prymulki na poboczu Ta dam już tuż, tuż, pozdrówka i oby wszystko szlo zgodnie z planem Tak będzie i już Co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Andrzejka ale na tych działakch przy tej drodze nikt nie buduje jeszcze a my jakoś musimy dojechać więc droge robimy a skoro robimy to ja sie smieje że jest nasza Prymulki napewno będą gdzieś posadzone nawet mój mąz przeciwnik rabatek mówi że prymulki muszą byc Andrzejka bedzie dobrze bo musi być innej opcji nie ma w naszych planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jednym slowem jesteście pierwszymi inwestorami przy waszej drodze- mozna by rzec prekursorami budowania Jak mąż mówi, że muszą byc to znaczy że muszą Mąż zawsze wie co mówi A takie zwyczajne też będą?? http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/plikibyliny/pier8.jpg http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/plikibyliny/pier9.jpg Piekne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Andrzejka piekne będą takie jak zakupimy mam pomysł żeby je umieścić w donocach jak u Ani stokrotki, bo na rabatki to ja nie mam czasu, a chcę żeby mój ogród był zawsze piekny i zadbany UUUFFFF jak to zabrzmiało Mąż wie co mówi i co chce tylko robic przy tym to ja będę Tak jest z oknami ja chcę barwione bo białe to już mam obecnie i mam ich dośc Ale on co jakiś czas próbuje mnie podchodzić i mówi a może białe z jednej strony - jego argumenty będzie taniej. Wczoraj nie wytrzymałam i zadał tylko jedno pytanie - będziesz mył te okna a on na to no raczej nie Więc będą barwione a jak chcesz białe to sam bedziesz je mył Mam nadzieję że pomogło i już nie usłyszę może tak białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.04.2005 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Oj Aga, Aga Jakbym siebie sprzed roku jeszcze słyszała Że ma być ładnie ale na rabatki to ja nie mam czasu A teraz wieczorkami z małymi grabkami w ręce łążę i wruszam tę ziemię w truskawkach, piwoniach, tulipanach i żonkilach Wczoraj przy zachodzie słońca siałam groszek pachnący przy kojcu Kory (bo ona tak lubi wąchać kwiatki- od góry oczywiscie ), sadziłam bratki wśród choinek żeby je rozweselić, a na sobotę już zaplanowane sadzenie dalii i gladioli A pamiętam jak mówiłam- żadnych rabatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Aniu mój ogród nigdy nie bedzie taki piekny jak Twój Zaplanowałam troche klombów ale mam zamiar wysypać to wszystko kamyczkami żeby nie było co plewić Jest zaplanowana jedna rabatka taka z prawdziwego zdarzenia żeby moje dzieci widziały jak rosnie to co jemy bo dla nich to wszystko kupuje się w sklepie mój mąż się smieje że to będzie kącik przyrodniczy i edukacja Ale ogólnie rabatki zredukowane do minimum Z racji tego że ja sama bedę musiała koło tego chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts