Żelka 30.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Aga trzymaj sie. Na "Nasza klase" nie zagladam, bo ja w innym kraju do szkoly chodzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Na "Nasza klase" nie zagladam, bo ja w innym kraju do szkoly chodzilam. zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.04.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Aga dobrze że wszystko powoli wraca u Ciebie do normy Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Już wracam i mam się coraz lepiej, dzieki wszytskim za miłe słowa.Żelko podaj meil tak bedzi enajszybciej bo zanim ja ten dziennik odnajdę to pewnie troche czasu minie, a jeszcze musze poszukać miejsca w sieci gdzie mogę umieścić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 http://www.poczytaj.pl/okl/19000/19269.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Aga, trzymaj się dzielnie, my tu też za Ciebie trzymamy i Nastusię ucałuj.Pozdrawiam całą Rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Już doszłam do siebie, ale za to mam totalny brak czasu moja córcia jest bardzo absorbująca i stwierdziła że kompa matka może wybić sobie z głowy - czyli mam odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 spryciula z córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 spryciula z córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Agcia zazdrosze Ci coreczki i odwagi, ze Ja sobie wymyslilas i zrealizowalas plan. moj mail sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wymysliłam to ja sobie synka, ale mam trzecią córkę i też jest dobrze Bo ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Agusia Nastka jest po prostu BOSKA!!! Slowo daje, ze oczu oderwac nie moglam. Jest cudowna i zaden facet taki by nie byl. Wiesz, buddysci wierza, ze urodzic sie kobieta to najwyzsza reinkarnacja. Moze i dobrze chlopem byc, ale ja bym sie nie zamienila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Żelko dzięki za miłe słowa w imieniu Nastki Ja też bym się nei zaminieła, co nie zmienia faktu że zawsze chciałam mieć syna, ale z racji tego że życie już mnie trochę doświadczyło cieszę z trzech zdrowych córek i kocham je nad życie. Oczywiście teraz Nastki nie zamieniłabym już na faceta Ale mam nadzieję że chociaż z jedngo wnuka bedę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie no chlopaki tez sa fajne. A to tak zawsze jest, ze chce sie miec kolejne dziecko inne niz juz sie ma. Chociaz jak zdrowe to i tak jest juz duze szczescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 I własnie ja tym zdrowię się cieszę, sama dobrze wiesz jak to jest.A ja parcuję w takim miejscu że wiem bardzo dobrze że zdrowia dziecka nic nie zastąpi.Zresztą nam też zdrowie jest bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wymysliłam to ja sobie synka, ale mam trzecią córkę i też jest dobrze Bo ją mam z doswiadczenia wiem ze czwarty rodzi się syn a chłopaków za chwilę bedziesz miała dość jak zaczną się ustawiać w kolejce do Twoich pięknych córek łatwo im nie będzie bo Tatusiowie 3 córek to nie wypuszczają ich tak po prostu z domu buziaki dla malutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aga gratulacje Też bym chciała ale moj małż twierdzi, ze za starzy jesteśmy choc moje równiesnice właśnie urodziły albo lada chwila urodza dzieciatka Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 aniawmuratorze ja poprzestanę na 3 córkach, poprostu po trudnej ciązy i porodzie z takimi przygodami na więcej nie mam odwagi. Co do facetów i zaborczości męża już to przerabiam, w końcu nasza pierworodna ma 15 lat andrzejka dzieki za gratulki Oj ja nad swoim długo pracowałam żeby go przekonać i udało się Także ptracuj może Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No 15 latka to już panna na wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No 15 latka to już panna na wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts