Maluszek 14.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No 15 latka to już panna na wydaniu Ania - co Ty gadasz niech moje dziecię jeszcze się uczy niż wydaje za mąż ma jeszcze na to troszkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Oj Maluszku nawet się nie obejrzymy a babciami zostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No 15 latka to już panna na wydaniu Ania - co Ty gadasz niech moje dziecię jeszcze się uczy niż wydaje za mąż ma jeszcze na to troszkę czasu. oj Maluszku widzę że delikatny temat śmieję się bo zostało mi jeszcze trochę czasu do 15 roku moich coreczek a Maluszkowej córeczce samych 5 i 6 w szkolę życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aga urodziła ! uzupełnienie wiadomości: dziewczyka, przyszła na świat 20.04.2009 przez cc 4130g, 56 cm Aga gratuluję serdecznie. Życzę dużo zdrowia! Czy Ty akurat wtedy nie miałaś imienin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dzieki Nie, ja imieniny obchodze w dzień babci 21.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 AGA coś Ci powiem .... albo nic Ci nie powiem..... Marcin B Ci wszytko Powie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 AGA coś Ci powiem .... albo nic Ci nie powiem..... Marcin B Ci wszytko Powie :D:D:D Już słyszałam --- jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 AGA coś Ci powiem .... albo nic Ci nie powiem..... Marcin B Ci wszytko Powie :D:D:D Już słyszałam --- jaki ten świat mały Oj mały mały A pamiętam jak rozmawialiśmy - "że daleko mieszkamy" a kilka dni wcześniej byliście pod moim domem w aucie i o tym nie wiedzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 AGA coś Ci powiem .... albo nic Ci nie powiem..... Marcin B Ci wszytko Powie :D:D:D Już słyszałam --- jaki ten świat mały Oj mały mały A pamiętam jak rozmawialiśmy - "że daleko mieszkamy" a kilka dni wcześniej byliście pod moim domem w aucie i o tym nie wiedzieliśmy No właśnie a gdybym wiedziała, to pewnei nie siedziałabym w aucie I codziennie spoglądam na Twój kalendarz Ale za to teraz chłopaki wysyłąja mnie na negocjacje do Ciebie Pozdrawiam gorąco całą rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No właśnie a gdybym wiedziała, to pewnei nie siedziałabym w aucie I codziennie spoglądam na Twój kalendarz Ale za to teraz chłopaki wysyłąja mnie na negocjacje do Ciebie Pozdrawiam gorąco całą rodzinkę. Taaa te chłopaki Sławek i Marcin.... Pierwsze słowa Twego męża na to że się znamy to rabat Wyszkolili ich w negocjacjach w tej "poprzedniej" pracy. Tylko zapomnieli że ja też pacowałem w tej branży i też mnie szkolili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No właśnie a gdybym wiedziała, to pewnei nie siedziałabym w aucie I codziennie spoglądam na Twój kalendarz Ale za to teraz chłopaki wysyłąja mnie na negocjacje do Ciebie Pozdrawiam gorąco całą rodzinkę. Taaa te chłopaki Sławek i Marcin.... Pierwsze słowa Twego męża na to że się znamy to rabat Wyszkolili ich w negocjacjach w tej "poprzedniej" pracy. Tylko zapomnieli że ja też pacowałem w tej branży i też mnie szkolili I dlatego mnie wysyłają, bo ja całkiem z innej branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Agusia, oglądałam Wasze zdjątka na nk. Skomentuję je tutaj, bo tam tyle, wpisów, że mogłabyś się nie doczytać Nie wiem jak Wy to robicie, ale wyglądacie ze Sławkiem na rodzeństwo swoich córek (no, może bez Nastki ). A panienki są prześliczne, wyraźnie podobne do taty No i jak wydoroślały przy nowym maleństwie Nastusia prześliczna Po cichutku zazdroszczę córeczki Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Aniu dzięki za miłe słowa, ja mam nadzieję że na wywiadówkach u Nastki wkońcu będziemy wyglądać jak jej rodzice choć mój S boi się że będą myśleć że My jej dziadki Cóż Ty mi zazdrościć córek ja Ci synków - czyli równośc w przyrodzie jest Dziewczyny rzeczywiście tatusiowe i wszystkie robione przez kalkę, może kiedyś dorwę skaner i zmiksjue wszystkie trzy jak są malutkie, nie łatwo rozpoznać która jest która. Posyłam całuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witaj Aga Też byłam na naszej klasie i zdjątka oglądałam Sliczne te Wasze dziewczynki . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dzięki Kasienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Pozdrowienia Sławkowi najserdeczniejsze. Ale ma fajnie, takie babeczki i wszystkie jego. Szczęściarz. Ale Wy dziewczyny też farciary, że macie takiego Sławka na własność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Aga a jak tam Twoje zdrówko? Dbasz o siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Toluśka dzięki. Największa farciara to ja Kasiu zdrówka może być, dbam o siebie jak moge ale mój kręgosłup znowu odmówił posłuszeństwa. mam jednak nadzieje że w końcu się wykuruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nastka śliczna ogródek powoli zarasta widzę ale najfajniejsze zdjęcie to jest "sen na tarasie " pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.06.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A jaki świetny wózek ma Nastusia! Jaki to? My naszego mutsiaka dobijamy, po Tomciu będzie się nadawał już tylko do muzeum albo do śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts