Aga J.G 24.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki dziewczyny Aniu wózek to bebe confort - high trek. Wygrał z Mutsy 4rider, bo jest lżejszy, ale co z tego jak mi i tak kręgosłpu wysiadł, no i jeszcze mutsy napewno by mi się do bagażnika nie zmieścił, w tym musze ściągać koło. Czas na nowe foty ale jakoś pogoda nie sprzyja. pozdrawiam deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.06.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a wiecie - ja też się mocno zastanawiam nad mutsy 4 rider Ania - a Ty którą wersję masz? u nas też leje Aga - będę pod koniec przyszłego tygodnia w Jelonce - jeśli będziesz miała czas i ochotę to możemy sie spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.06.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ivonka, ja mam już zabytek - mutsy outdoor. Kupiłam używany jak Papcio miał rok, więc gondolka posłużyła jedynie Tomciowi i nadal jest w super stanie, ale stelaż i spacerówka są już dobite na maksa Takiego już chyba nie produkują, kolorki ma śliczne szarości w różnych odcieniach w delikatną krateczkę. Teraz nowe modele to są mercedesy! Ale cenę też potrafią mieć ekhm, zaskakującą A co do mieszczenia do bagażnika... do mojego wchodzi bokiem A klapę tę wewnętrzną, mam zdemontowaną na stałe Najlepsze były czasy gondolki - zdjęta ze stelaża, stelaż złożony, upchnięty bokiem, obok gondolka i nawet zakupy tam mieściłam Kobieta potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ivo bardzo chętnie się z Tobą spotkam Co do wózka mi sie Mutsy 4raider bardzo podobał, odpadł z powodu wagi i wielkości. Teraz nie żałuje bo i tego nie mam siły wsadzić do bagażnika ale ja nawet nei mam siły Nastki dźwignąc w foteliku, kręgosłup wysiadł A i jeszcze Nika głosowała za 3 kołowym. Ale nadal jak wodzę Mutsiaka to wzdycham Z wózka jestem zadowolona bo prowadzi się rewelacyjnie U mnie górna klapa lata i chyab też ją wyciągnę i tyle. Aniu o coenie nic nie mów bo mój S cały czas ględzi, że mam wózek więcej wart niż moje stare clio i Bardziej byłoby szkoda jakby wózek ukradli niż samochód A mi tam i jednego i drugiego byłoby szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 dziewczyny - dzięki za info o wózkach...trzeba się będzie wreszcie zdecydować Aga - najprawdopodobniej pojade do Jelonki w środę, więc mogłabym podjechać np. już w czwartek albo w piątek - kiedy Ci bardziej pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aguś - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D : D http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aga - urodzinowo wszystkiego najlepszego http://www.brides.com/images/editorial/2007_bridescom/caymanislands2/00_main/012_primary.jpg PS. zaraz wyjeżdżam w wiadome strony nie będę miała tam dostępu do netu więc będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/454.jpg życzenia w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wszytkiego NAJ NAJ z okazji 18-ki http://www.zamowkwiaty.pl/images/bo065-d.jpg[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ale fajnie było się spotkać pozdrawiam serdecznie i oczywiście zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Aga - co tam u Was? jak Nastka? ja bałam się gorących dni, ale nie jest najgorzej....ostatnio byłam w pracy i dziewczyny stwierdziły że jak widac mi jeszcze kostki w nogach to nie jest tak źle pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Aguś, nie było mnie tu kiedy u Ciebie tyle się działo i tyle się wydarzyło! Gratulacje!!! Niech córcia rośnie i zdrowo się chowa. Buziaki dla wszystkich bab i Waszego rodzynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Oj jak dawno mnie tu nie było Że nawet za życzenia urodzinowe nie podziekowałąm ale mi wstyd Jagna dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Pozdrawiam piekne dziewczyny. Jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zgłaszam się w kolejce po nowe wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dziewczyna rośnie ma się dobrze, ale czas zabiera cały - bardzo absorbująca jest, i nie cierpi być sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a nam się trochę poprawiło w zeszłą sobotę był chrzest...czyżby po tym ?? pozdrawiam calą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dziewczyna rośnie ma się dobrze, ale czas zabiera cały - bardzo absorbująca jest, i nie cierpi być sama A co ja mam powiedzieć. Moi też nie lubią być sami. Swoje wzajemne towarzystwo im nie wystarcza, mama musi być i to jak najbliżej. Jak nie, to sami łapią mnie jeden za jedną, drugi za drugą nogę i wtedy jest ok. Wrzuć jakieś fotki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 no tak...z bliźniakami to dopiero musi być a my tu z Agą narzekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts