Ew-ka 07.01.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Aga J.G. bardzo sie ciesze ,ze znalazłas swoje miejsce ... w dzienniku ...nareszcie bedzie Cie można znaleźć w jednym miejscu - musisz przyznac ,że bylaś " bezdomna " bezdomna w dzienniku .....nie w życiu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Tak tak ale co miałam pisać o mieszkanku które mam zamiar sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Agusia - wybierasz sie do stolycyna zjazd ? powiedz ,że będziecie ???? plissss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ewuś mam taki plan mam nadzije ze nic się nie wydarzy. Tak było rok temu mój mąz musiał pilnie wyjechać i nici z wyjazdu ale w tym roku zapowiedziałam rodzinie że jadę bez wzgledu na wszystko mam nadzieje że się uda W palnie jest przyjazd z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 tak sie ciesze na ten zjazd ( tez mam nadzieję ,że nic sie po drodze nie wydarzy ...) i ze sie spotkamy ...ciekawam okropnie tych gebulek forumowych i wrazen na zywca super !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Ja też się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Aga i ja i ja też się cieszę Zarzuciłam czytanie romansów teraz czytam dzienniki, pisz jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Tolu będę pisać - chociaż muszę się przyznać że nie jest to moja najlepsza strona nigdy nie lubiłam pisać a teraz proszę co ta budowa potrafi zrobić z człowieka W związku z tym że wypracowania nie były moja najlepszą stroną wybaczcie mi wszystkie błędy w stylu pisania ( czasami może się nawet wkraść błąd ortograficzny ) Bądźcie wyrozumiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Więcej już dzisiaj nie napiszę ale myślę że po jutrzejszym poście wielu z Was popuka sie w głowę i pomyśli że mają doczyniena z dwójką wariatów z dwójką dzieci na głowie To chyba u nas jakaś epidemia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Aga poprostu wiara czyni cuda - wszystko przemyślane A może od tego powietrza takie wariactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 09.01.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 AGA J.G. czytając Twój dziennik zrozumiałam że to będzie Wasz drugi kredyt-na budowę? A pierwszy był na zakup działeczki? A jak macie z wypłatami transz? Pytam dlatego, bo my też działkę trochę na kredyt, a teraz będziemy brać na budowę (ale jeszcze nic nie załatwialiśmy w tym kierunku) Sorry, chyba mało czytelnie napisałam o co mi chodzi... Życzę Wam aby szybciutko Wasz domek rósł w górę i czekam na dalsze wpisy w Twoim dzienniku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Dobrze zrozumiałaś Transze wypłacane są na ogólnych zasadach banku postaram się to obrazowo napisać, ale nie wiem czy mi się uda. pierwasza transza wynosi 50 % wartości tego co masz ( u nas jest to tylko działka bo na działce nic nie ma ) Każda nastepna też jest 50 % wartości tego co już masz wybudowane. Oczywiście do wniosku kredytowego dołanacza się kosztorys i to na jego podstawie wypłacane są transze. Jeśli nie wszystko jasno napisałam to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 09.01.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Czyli biorą wartość całości działki pomimo że jest na nią kredyt? bo u mnie w banku chcą brać tylko pod uwagę mój wkład własny na zakup działki! Coprawda 80% od wartości tylko że od tego co ja zapłaciłam gotówką za działkę- czyli marna kwota jak na rozpoczęcie budowy muszę się chyba dokładnie dopytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 A w jakim banku kredyt bo może to ma znaczenie Nam powiedzieli że cała wartość działki, mam nadzieje że nikt się nie pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 09.01.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 w tym samym co i kredyt na zakup działki, ale może to ja się dokładnie nie dopytałam... mam nadzieję że jest tak jak Ty piszesz, że biorą działkę jako to, co już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Śliczne masz widoczki! A z takim załatwianiem "na szybko" to mam wrażenie, że często ma to duży plus, bo nie ma czasu na wahania, tylko trzeba DZIAŁAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Wiesz co Jagna My już powinniśmy przywyknąć bo zawsze to tak u nas jest ma być spokojnie a jest jak jest Ale masz rację dobrze że nie są to pochopne decyzje tylko szybkie i to jest ich plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.01.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Aguniu WIELKIE GRATULKI !!!! Cieszę się Twoją radością ! Trzymam kciukasy za lekkie budowanie i sercem jestem z Tobą . Całuski dla pociech , pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.01.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Aga - dopiero teraz znalazłam Twój dziennik - gratulki ogromniaste Piękne masz widoki i Prymulki mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.01.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Eee, ta łaka to pod sianokosy, ty się lepiej przyznaj jak wygląda na krokusach, albo innych przebiśniegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts